De Erasmusbrug

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over De Erasmusbrug

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 273 beoordelingen

Prima rondleiding voor een eerste indruk van Rotterdam

Gids was vriendelijk en vertelde keurig over Rotterdam, de stad, haar inwoners en verleden. Persoonlijk had ik nog wel iets meer door de wijken, het park en langs meer kunst willen fietsen. Het afstappen van de fiets bij de markthal had mijn inziens niet gehoeven. De fietsen die we mochten gebruiken vond ik redelijk, koplamp, stuk net als de behuizing van de versnelling en een aantal hadden zeer zachte banden.

Ik vond de ervaring om met een bus te water te gaan wel een aparte en ook leuk. Het rondje Rotterdam vond ik minder, maar de gids maakte heel veel goed. Veel droge humor.

Genoten van prachtig Rotterdam o.l.v. geboren en getogen Rotterdammer Erik. Zijn kennis en liefde voor de stad maakte de fietstocht een geweldig mooie rit. Erik, bedankt!

Fijn om per fiets Rotterdam te leren kennen!

Leuke gids. We waren met 3 koppels, zelfde leeftijd en het was zeer aangenaam. Leuke bende. Het mocht zelfs wat meer kilometers zijn !!!

Erg leuke ervaring van land naar water, spannend met zoveel wind en stroming in de Maas, maar kwam allemaal goed. De gids was super.