De Negen Straatjes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over De Negen Straatjes

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.874 beoordelingen

Kleinschalige rondvaart met drankjes aan boord. Banken met lekkere kussens en dekentjes. En heel vriendelijke schipper en gids. Ze vertelden veel over Amsterdam, zijn grachten, woonboten en huizen. Erg interessant en leuk verteld, met humor. Echt een aanrader!

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Een leuke ervaring, de mensen die dit uitvoerden voor ons waren Maureen en Fen. Samen brachten ze leven in de brouwerij en hebben we heel wat geleerd op een leuke manier over de Amsterdamse geschiedenis. Het mag natuurlijk altijd wel wat langer duren.

Super luxe rondvaart door grachten van Amsterdam, Zeer mooie Boot, zeer vriendeljjke Schipper ,(Marius) met zeer veel kennis en leuke verhalen over de grachten en panden er langs. AANRADER!

prima toelichting op amsterdam vanuit de boot die de gewone toerist niet te horen krijgt Dat gepaard gaande met een hapje en een drankje (of tiwee) en je hebt een mooie tijd doorgebracht.