Toegangsticket

Den Haag: ticket De Pier SkyView met drankje en snack

Activiteitenaanbieder: SkyView de Pier

Den Haag: ticket De Pier SkyView met drankje en snack

Activiteitenaanbieder: SkyView de Pier

Vanaf € 14 per persoon

Geniet van het uitzicht vanaf het reuzenrad. Stap in de comfortabele gesloten gondels uitgerust met airconditioning, en ontspan tijdens de rit. Haal koffie of thee met appeltaart/muffin en neem het mee tijdens de rit van 12 - 15 minuten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Krijg het beste uitzicht over zee, strand en Den Haag
 • Ga zitten en ontspan in een gesloten klimaatgestuurde gondel
 • Geniet van een heerlijke appeltaart of muffin met een kopje thee of koffie
 • Ervaar een van de meest unieke reuzenraden ter wereld
Volledige beschrijving
SkyView de Pier is het eerste reuzenrad dat boven de zee in Europa is gebouwd. Het is gebouwd aan de Pier in Scheveningen en is een geweldige mogelijkheid om de stad Den Haag van bovenaf te zien.  Stijg op naar een hoogte van 50 meter en geniet van het geweldige uitzicht over de Noordzee, het strand en als je geluk hebt, kun je zelfs Rotterdam zien. Maak gebruik van een gesloten klimaatgestuurde gondel en geniet van de rit met je vrienden en familie.  Proef de versgebakken appeltaart of muffin met thee of koffie die je mee kunt nemen op de rit.
Inbegrepen
 • Toegang tot een gesloten klimaatgestuurde gondel
 • Koffie of thee (af te halen na vertoon van je ticket aan de kassa)
 • Verse appeltaart of muffin (af te halen na vertoon van je ticket aan de kassa)
 • Vlucht van 12 tot 15 minuten
 • Frisdrank
 • Extra snacks

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ga direct naar de ingang van SkyView De Pier. Adres: Strandweg 156, 2586 JW Scheveningen

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat je je ticket bij het loket van de lokale partner laat zien voor het ontvangst van je koffie/thee en appeltaart/muffin
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 339 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een geweldige ervaring! We hebben genoten van de rit in het reuzenrad. Het bood een geweldig uitzicht over de pier, de stad en het strand. Er was één exclusieve gondel per stel/gezin zonder te vragen. Ook heb je gratis een geweldig uitzicht vanaf de bungytoren aan het einde van de pier. Hier heb je het reuzenrad als fotomotief erop. Zelfs met een ticket moet je in de rij staan, dus je bespaart geen tijd. Koop je dus ter plaatse, dan ben je niet aan tijd gebonden (het reuzenrad is ook tot laat in de avond open). Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, ook zonder voorbestelling. In de late namiddag aten we alleen de appeltaart. Dit was (in tegenstelling tot de eerdere reviews lazen) een echt, sappig fluitje van een cent! Helaas is er geen veganistisch alternatief. Naast thee kun je ook kiezen tussen koffie, cappuccino, cacao en diverse andere zaken.

Verder lezen

4 juli 2022

Op zich echt een heel leuk reuzenrad ritje. Mooi uitzicht. Wat ons als gezin van 4 een beetje stoorde, de prijs ter plaatse zou €26 zijn geweest (we waren begin juni, dit kan in het hoogseizoen duurder zijn) we betaalden €56. Drankjes (koffie of thee) en een snack (verpakte koekjes) waren inbegrepen bij de tickets via get your guide. Maar om eerlijk te zijn, die 4 drankjes en 4 koekjes waren de extra 30 € niet waard. Er was geen snelle rij voor degenen die al kaartjes hadden. We kregen ook geen gondel met een tafel, hoewel we drankjes bij ons hadden.

Verder lezen

27 juni 2022

Geweldige ervaring, ongecompliceerde tickets online besteld, je hoeft ze alleen maar te laten zien aan de kassa, je krijgt drankjes zoals je wilt (cappuccino, koffie of frisdrank), ook cake om uit te kiezen (chocolade of appeltaart). Het uitzicht vanaf het reuzenrad is erg mooi, het is zeker de moeite waard.

21 oktober 2021

Product ID: 383973