De Rijn, Keulen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap De Rijn, Keulen

Wil je alle activiteiten in De Rijn, Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over De Rijn, Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.711 beoordelingen

De aangeboden info in de combivoucher boottocht Rijn en hoponhopoff-bus bleek heel correct. We boden ons aan KD aan hun kiosk an de Rijn bij de Dom van Keulen en werden vriendelijk onthaald. Covid 19-vaccinatie paspoorten oké en om 12 u. konden we inschepen en genieten van een prachtige tocht langs de Rijn met heerlijk grote Kolnischer weiBbiet. Vriendelijk personeel. Heel nette toiletten. Daarna genoten we van een prachtige busrit van zeker anderhalf uur door het oude en nieuwe Keulen. Ongelooflijk hoe de chauffeur dooit kleine steegjes kon maneuvreren. Deze combi boot en bus is aan te raden en is zijn geld meer dan waard!

Het was mijn tweede keer daar en ik zou het opnieuw bezoeken tijdens mijn volgende verblijf in Keulen. Een leuke reis door de geschiedenis van chocolade. Het is er voor jong en oud. Terwijl uw eigen chocoladecreatie wordt voltooid, kunt u genieten van het uitzicht op de Rijn bij een kopje koffie.

Onze gids Sarah had veel plezier in haar werk en heeft ons een ontzettend leuke en interessante middag bezorgd. De kennis van de gids was uitstekend en de fietsen van erg goede kwaliteit.

Goede fietsen en hele goede gids die de tijd nam om alles te vertellen en vragen te beantwoorden over de mooie stad Keulen.

Helaas hebben we de terugreis gemist omdat we reden op een dag waarop de terugreis eerder was gepland. :(