De tuinen van Villa Borghese

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De tuinen van Villa Borghese: tours & tickets

De tuinen van Villa Borghese: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

1. Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

Krijg snel toegang tot de Galleria Borghese en verken vervolgens de enorme kunstcollecties in je eigen tempo. Kijk naar sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Ontdek hoogtepunten zoals de voorstelling van Pauline Bonaparte door Canova en ga naar de Caravaggio-ruimte om schilderijen te bekijken zoals 'David met het hoofd van Goliath' en de 'Jongen met fruitmand'. Bekijk behalve 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël ook beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en 'David'. Maak een wandeling door de tuinen voor een uitzicht over de Piazza del Popolo.

Rome: begeleide fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

2. Rome: begeleide fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

Je tour begint wanneer je je professionele gids ontmoet op het officiële ontmoetingspunt. Vanaf hier vertrek je voor een ontspannen en leuke rit op een aluminium fiets, compleet met versnellingen die het rijden nog gemakkelijker maken. Je vriendelijke gids neemt je mee om de geschiedenis van "Villa Borghese" te ontdekken, een van de grootste en mooiste openbare parken van Rome. De sculpturen die de wegen van het park vullen, maken het een echt openluchtmuseum, en samen met zijn betoverende fonteinen zal het zeker een geweldige ervaring zijn om toe te voegen aan uw bezoek aan de "eeuwige stad". Het sterke kenmerk van dit park zijn de groene ruimtes waar je de frisse lucht kunt inademen, weg van de smog en chaos van de stad. Als je eenmaal alle verbazingwekkende geschiedenis hebt opgenomen, zul je het adembenemende uitzicht bovenop "Pincio Terrace" ontdekken. Indien gewenst kunt u ook een pauze nemen in een plaatselijke coffeeshop om authentieke Italiaanse koffie te proeven.

Rome Borghese Gallery Skip-the-Line kleine groepstour

3. Rome Borghese Gallery Skip-the-Line kleine groepstour

De Borghese Gallery herbergt een ongelooflijke kunstcollectie van meesters als Bernini, Caravaggio, Raphael en Canova. Breng 2,5 uur door met een rondleiding door het landhuis met een deskundige gids. Terwijl je van kamer naar kamer loopt, vertelt je gids je enkele fascinerende verhalen achter iconische werken zoals Raphael's Entombment. Een van de meest aansprekende aspecten van een bezoek aan de Borghese Gallery is de kleine omvang van het museum. Het is haalbaar om de gehele collectie binnen de gestelde tijd af te dekken. De kleine groepsgrootte van 15 of minder mensen houdt de ervaring ook intiem en vriendelijk, zodat je vrijuit kunt chatten met je gids zonder de rust van de galerij te verstoren. De toegang tot Villa Borghese is beperkt tot een bepaald aantal bezoekers op een bepaald moment, wat zorgt voor een ontspannen ervaring, maar ook voor een hoge vraag. Het kan moeilijk zijn om Borghese-tickets te bemachtigen, daarom profiteert u van gereserveerde skip-the-line tickets, waardoor uw toegang gegarandeerd is.

Borghese Gallery privétour

4. Borghese Gallery privétour

De Borghese Gallery is ongetwijfeld een van de meest charmante, elegante en compacte kunstmusea ter wereld. Het is niet chronologisch gerangschikt en ook niet erg ordinaat. Het is eerder een zeer persoonlijke, liefdevol op elkaar afgestemde collectie die de persoonlijkheden en smaken van twee mensen onthult: Gian Lorenzo Bernini, de grootste barokkunstenaar, en Scipione kardinaal Borghese, een geweldige kunstverzamelaar. Borghese's verzameling grote kunstwerken omvat: Raffaello's 'Woman with the Unicorn', Domenichino's 'Diana', Boticelli's 'Madonna and Child', Caravaggio's 'David', Bernini's 'Apollo and Daphne' en Canova's 'Paolina' - om maar te noemen een paar. Onderweg vertelt je gids je de dramatische, onvertelde verhalen over kunst die wordt gestolen uit kerken, kunstenaars die naar de gevangenis worden gestuurd, hun werkplaatsen worden verwoest door Borghese's inbeslagnames, mysterieuze sterfgevallen en andere verhalen over intriges en passie. Dit bezoek aan Galerie Borghese is een must tijdens uw vakantie. Je gids zal je precies laten zien wat kardinaal Borghese bedoelde toen hij de galerij 'The Theatre of the Universe' noemde. Na een bezoek aan de galerij kunt u door het prachtige park Villa Borghese wandelen en de tour beëindigen bij de Spaanse Trappen.

Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

5. Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

Kardinaal Scipione Borghese gaf opdracht aan zowel de Villa Borghese zelf als veel van de grote werken die nog steeds in de galerie te zien zijn. Werken van Bernini, Caravaggio en Titiaan blijven in hun oorspronkelijke instellingen, zoals de Kardinaal het voor ogen had, een fel vastberaden verzamelaar. Strikt gecontroleerde toegang tot de Villa en Gallery kan het boeken moeilijk en ingewikkeld maken. Met dit pakket kun je het organiseren vermijden en zelfs de rij overslaan om binnen te komen wanneer je aankomt. Tijdens deze volledig begeleide rondleiding hoor je meer over de zoektocht van Cardinal Borghese om zijn verzameling compleet te maken, en de verhalen achter de kunstwerken zelf, inclusief Bernini's "Apollo en Daphne", Canova's "Pauline Bonaparte", "St. Jerome" van Caravaggio en Raphael's "De Waarheid". Je gids is een Engelstalige en een expert in de collectie en audio-headsets zorgen ervoor dat je elk woord dat ze zeggen, ook hoort. De rondleiding omvat ook een bezoek aan de Borghese-tuinen: ooit het privépark van de kardinaal, nu een favoriete plek voor de lokale bevolking om te ontspannen tussen sculpturen, planten en waterpartijen en om er even helemaal tussenuit te zijn. Vanaf het Pincio-terras kun je een ander soort kunstwerk waarderen: het uitzicht op Rome zelf, vanaf het Piazza del Popolo in de verte.

Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

6. Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

Sla de rij over en reserveer een getimede toegangsplek voor de Galleria Borghese met dit toegangsticket. Verken de galerij in jouw eigen tempo terwijl je werken van beroemde kunstenaars door de eeuwen heen ziet. De Galleria Borghese, waar je verschillende meesterwerken van renaissance-, Romeinse en barokke kunstenaars kunt vinden, is een van de meest populaire attracties in Rome. Mis je kans niet om de galerij te verkennen door een toegangsticket met tijdvenster te reserveren. De Galleria is gevestigd in het 17e-eeuwse huis van kardinaal Borghese en herbergt de levenslange kunstcollectie van de kardinaal. Bekijk kunstwerken van Caravaggio, Titiaan, Canova, Raphael en Bernini terwijl je door de galerij met 2 verdiepingen loopt.

Rome: audiotour Pantheon, St. Peter's en Piazza Navona

7. Rome: audiotour Pantheon, St. Peter's en Piazza Navona

Ga in je eigen tempo terwijl je enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Rome verkent, waaronder het Pantheon, de Sint-Pietersbasiliek en Piazza Navona. Er zijn ook meer dan 100 andere nuttige punten in uw app die unieke navigatiefunctionaliteit heeft en beschikbaar is in verschillende talen. Reis terug in de tijd terwijl je het Pantheon verkent, een van de belangrijkste locaties van Rome. Ontdek hoe het zijn naam heeft gekregen en de vele rollen die het door de jaren heen heeft gespeeld. Nadat je het Pantheon hebt verkend, kun je twee van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad bekijken: de Sint-Pietersbasiliek en Piazza Navona. De app maakt zelfgeleiding eenvoudig en bevat tal van voorgestelde wandelroutes en audiocommentaar op alle hotspots. Dompel jezelf onder in de cultuur en geschiedenis van de stad terwijl je iconische bezienswaardigheden bewondert, waaronder het Colosseum, de Spaanse Trappen, de Trevifontein en de Vaticaanse Musea.

Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

8. Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

Tijdens een rondleiding door de Borghese Galerie en Museum krijgt u de exclusieve kans om de betoverende omgeving te verkennen in een kleine groep van maximaal 15 personen. Maak een betoverende wandeling door deze onmisbare galerij en ontdek de prachtige kunstcollectie onder begeleiding van een deskundige Spaanssprekende gids. Neem de tijd om te genieten van de prachtige en inspirerende kunstwerken die zijn gemaakt door enkele van de grootste kunstenaars van het land. Bewonder meesterwerken van belangrijke Italiaanse kunstenaars zoals Bernini, Raffaello, Caravaggio en Canova. Geniet van een fantastisch panoramisch uitzicht over Rome als je eenmaal klaar bent met de tour, wandelend door de tuinen van Villa Borghese. Het is belangrijk om 10 minuten van tevoren op het ontmoetingspunt aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat Villa Borghese een park van aanzienlijke omvang is en dat de galerij zich aan een van de uiteinden bevindt, daarom raden we u aan uw reis van tevoren te plannen om te voorkomen dat u te laat komt. In geval van vertraging is het niet mogelijk om deel te nemen aan de groep en wordt deze niet terugbetaald.

Rome: 2 uur privérondleiding Galleria Borghese

9. Rome: 2 uur privérondleiding Galleria Borghese

Ontdek de meesterwerken in een van Rome's mooiste musea tijdens een rondleiding van 2 uur door de Galleria Borghese. Het is gevestigd in een prachtige villa net buiten de Porta Pinciana en wordt omschreven als de 'Koningin van alle particuliere kunstcollecties'. Een van de meest interessante, charmante, elegante en compacte kunstmusea in Rome, de collectie is niet chronologisch gerangschikt, noch zeer ordinair. In plaats daarvan is het een persoonlijke, liefdevol bijpassende collectie die de persoonlijkheden en smaken van 2 personen onthult: Gian Lorenzo Bernini, de grootste van de barokke kunstenaars; en Scipione Cardinal Borghese, de grootste kunstverzamelaar, die de Romeinse barok oprichtte. Ontdek zijn passie voor kunst, waarvoor hij een onfeilbaar instinct had, en zijn gewetenloosheid bij het verkrijgen van de kunstwerken die hij wilde bezitten. Hoogtepunten van het museum zijn vele, maar onder andere Raffaello “Vrouw met de Eenhoorn,” Domenichino's “Diana”, Botticelli's “Madonna en Kind,” en Caravaggio “David.” Bewonder Bernini's “Apollo en Daphne,” Canova “Paolina,” en Tiziano's “Amor Sacro & Amor Profano.” Hoor een nooit eindigende drama van onnoemelijke verhalen over kunst wordt gestolen uit kerken, kunstenaars worden verzonden naar de gevangenis, hun ateliers verwoest door confiscaties Borghese, mysterieuze sterfgevallen, en andere verhalen van intriges en passie die uitleggen hoe de barokke kon soms meer kosten dan het leven zelf.

Rome: privé-e-bike-tour met lokaal eten

10. Rome: privé-e-bike-tour met lokaal eten

Begin het avontuur 's ochtends in de buurt van St. Maria Maggiore, waar je je gids zult ontmoeten. Ga zitten en geniet samen van het ontbijt, waarbij je de mogelijkheid hebt om de plaatsen te kiezen die je wilt verkennen en de route die je wilt nemen. Ga op uw e-bike en trap naar de top van de Aventino of de Campidoglio-heuvel om de meest opvallende panorama's van de stad te bewonderen. Verken buurten zoals Trastevere, Testaccio of Monti terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van Rome van je deskundige lokale gids. Bekijk populaire bezienswaardigheden zoals het Colosseo, de Trevi-fontein en de Borghese-tuinen en stop dan voor een fantastisch Italiaans eten om bij te tanken na een ongelooflijke ochtend Rome ontdekken op een comfortabele e-bike.

Plan je bezoek

 • Boek van tevoren

  De tickets voor het museum zijn standaard uitverkocht, dus tickets moeten minstens twee weken vooraf worden geboekt. Als je telefonisch boekt, hoef je de administratiekosten die bij het online boeken worden verrekend niet te betalen.

 • Wees op tijd

  Kom zelfs vroeg, want de toegangstijden voor het museum worden strikt gehanteerd. De medewerkers zullen je houden aan de twee uur die je krijgt voor je bezoek.

 • Hoe kom je er?

  De hoofdingang van het park is bij Piazzale Flaminio, vlakbij Piazza del Popolo, ten noorden van centraal Rome. Neem de metro naar Spagna of Flaminio.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  De openingstijden van de Galleria zijn: 8:30 - 19:30 uur
 • Toegangsprijzen
  €11
 • Heb ik een gids nodig?
  Niet noodzakelijk, maar aan te raden!
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro naar Spagna of Flaminio, of wandel vanaf de Spaanse Trappen.
 • Extra tips

  • Als je met kinderen bent, vergeet dan niet langs het poppentheater bij Piazzo del Popolo te gaan!

Sitemap De tuinen van Villa Borghese

Wil je alle activiteiten in De tuinen van Villa Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over De tuinen van Villa Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.998 beoordelingen

We waren op tijd. Gids goed herkenbaar. Tassen eerst vooraf afgeven. Helder en enthousiaste uitleg door de gids. Geïnspireerd door mooie werken van Bernini, mooie schilderijen van Caravaggio. Groots, de moeite waard

Je komt op plekken waar je anders niet komt en krijgt een goed overzicht van de stad, geweldig. je kunt zelf de route medebepalen.

Duidelijke ontmoetingsplek, en hierna met tickets een onvergetelijke bezichtiging.

Het was een erg leuke tour en erg leerzaam. Je ziet erg veel. Een aanrader…..

Galleria Borghese is prachtig, het is een feest voor je ogen.