Kies data

De tuinen van Villa Borghese

De tuinen van Villa Borghese: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: rondleiding door de Galleria Borghese

1. Rome: rondleiding door de Galleria Borghese

Bezoek de Galleria Borghese en de tuinen van Villa Borghese zonder in de wachtrij te staan. Je wordt rondgeleid in een groep van niet meer dan 15 personen. Deze populaire attractie is vaak van tevoren al uitverkocht. Door je ticket vooraf te kopen ben je er zeker van dat je een van 's werelds bijzonderse kunstcollecties in een van 's werelds mooiste musea niet hoeft te missen. Hier kun je namelijk Caravaggio's belangrijkste schilderijen bewonderen, zoals de 'Jonge zieke Bacchus' en 'Jongen met fruitmand', maar ook de prachtige collectie sculpturen van Bernini en Canavo, met werken als 'Apollo en Daphne', 'David', 'De verkrachting van Proserpina' en 'Paolina Bonaparte'. Ook Rafaels 'Graflegging van Christus' wordt natuurlijk niet overgeslagen. Laat je door de imposante vertrekken van het Casina Borghese voeren, met haar schitterende fresco's. Ontdek de geheimen, de verhalen en schildertechnieken achter de meesterwerken in een van de mooiste kunstmusea ter wereld. Je bezoek aan Rome is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de tuinen van de Villa Borgese en de galerie.

Rome: voorrangsticket Galleria Borghese en rit met golfkar

2. Rome: voorrangsticket Galleria Borghese en rit met golfkar

Als je in Rome bent, mag een bezoek aan de Galleria Borghese niet ontbreken. Verken het prachtige complex en bekijk meesterwerken van enkele van de meest gerenommeerde kunstenaars uit de geschiedenis. Vermijd wachten met skip-the-line toegang en ontdek achteraf het terrein terwijl u in een golfkarretje rijdt of een wandeling maakt in uw eigen tempo. Ontmoet je gastheer bij de hoofdingang van de galerij en haal je tickets op. Ga dan naar binnen waar een uitgebreide collectie wereldberoemde kunstwerken op je wacht. Versla de keu met uw skip-the-line tickets, zodat u meer tijd heeft om de exposities en kunstwerken te bekijken. Verken de galerij in je eigen tempo en breng tijd door met de kunstwerken die je het meest aanspreken. Bewonder sculpturen en schilderijen van iconen uit de kunstwereld, waaronder Canova, Caravaggio en Bernini. Enkele van de hoogtepunten van de galerij zijn Canova's Representation of Pauline Bonaparte, Caravaggio's David with the Head of Goliath, Raphael's The Deposition en Bernini's Apollo and Daphne. Stap na de galerij naar buiten en spring aan boord van een golfkar voor een rondleiding door Villa Borghese. Leun achterover en ontspan terwijl u door de rustige tuinen van de villa reist en bewonder de Fontein van de zeepaardjes, de waterklok, de Tempel van Diana en het Piazza di Siena. U kunt ook genieten van een wandeling door de tuinen, foto's maken van het adembenemende uitzicht vanaf het Pincio-terras en een kijkje nemen in het plaatselijke bioscoopmuseum.

Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

3. Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

Verken de wereldberoemde kunstwerken van de Borghese Gallery en zijn betoverende omgeving tijdens een inzichtelijke tour. Krijg toegang tot de site met skip-the-line tickets en maak vervolgens een betoverende wandeling door deze onmisbare galerij. Geniet van een prachtig uitzicht over Rome vanuit de tuinen. Ontmoet je gids en profiteer van je prioriteitstickets om meteen naar binnen te lopen zonder in de rij te hoeven staan. Dompel jezelf onder in de fascinerende stukken die de galerij beslaan met behulp van het gedetailleerde commentaar van je gids. Neem de tijd om te genieten van de prachtige en inspirerende kunstwerken die zijn gemaakt door enkele van de grootste kunstenaars van het land, zoals Bernini, Raffaello, Caravaggio en Canova. Geniet na uw rondleiding van een ontspannen wandeling door de tuinen van Villa Borghese en bewonder het panoramische uitzicht over Rome.

Rome: Galleria Borghese Skip-the-Line toegangsticket

4. Rome: Galleria Borghese Skip-the-Line toegangsticket

Bekijk de kunstcollectie van de familie Borghese in deze galerij in de voormalige Villa Borghese Pinciana. Sla de wachtrij over om de galerij binnen te gaan en bewonder de verzameling beroemde sculpturen en schilderijen van kunstenaars zoals Caravaggio en Bernini. Geniet van skip-the-line toegang tot de galerij. Verken de kunsttentoonstelling, die zich in een apart gebouw van het Villa Borghese-park bevindt. Bekijk in de galerij schilderijen van Caravaggio, waaronder 'Jonge zieke Bacchus' en 'Jongen met een fruitmand'. Bewonder vervolgens sculpturen van Bernini, waaronder 'David' en 'Apollo en Daphne'. Bewonder de collectie sculpturen van Canova, waaronder "Paolina Bonaparte", een gelijkenis van de zus van Napoleon die op een bank ligt. Loop ook door de kamers van Casina Borghese en bewonder de fresco's. Verrijk uw ervaring door de optie te selecteren met de lokale en deskundige gids, die u zal begeleiden in de Galleria Borghese. Door de kleine groep kunt u optimaal genieten van het bezoek.

Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

5. Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

Leer over de enorme kunstcollectie van kardinaal Borghese en de verhalen achter elk stuk tijdens deze rondleiding door de Galleria Borghese en de tuinen. Wandel over schaduwrijke paden tussen beeldhouwwerken en rustige fonteinen. Kardinaal Scipione Borghese gaf opdracht voor zowel de Villa Borghese zelf als veel van de grote werken die nog steeds in de galerie te zien zijn. Werken van Bernini, Caravaggio en Titiaan blijven in hun oorspronkelijke instellingen, zoals de Kardinaal het voor ogen had, een fel vastberaden verzamelaar. Strikt gecontroleerde toegang tot de Villa en Gallery kan het boeken moeilijk en ingewikkeld maken. Met dit pakket kun je het organiseren vermijden en zelfs de rij overslaan om binnen te komen wanneer je aankomt. Tijdens deze volledig begeleide rondleiding hoor je meer over de zoektocht van kardinaal Borghese om zijn verzameling compleet te maken, en de verhalen achter de kunstwerken zelf, inclusief Bernini's 'Apollo en Daphne', Canova's 'Pauline Bonaparte', 'St. Jerome' van Caravaggio en Rafaëls 'De Waarheid'. Je gids spreekt Engels en is een expert in de collectie. Audioheadsets zorgen ervoor dat je alles goed kunt horen. De rondleiding omvat ook een bezoek aan de Borghese-tuinen: ooit het privépark van de kardinaal, nu een favoriete plek voor de lokale bevolking om te ontspannen tussen sculpturen, planten en fonteinen. Vanaf het Pincio-terras kun je een ander soort kunstwerk waarderen: het uitzicht op Rome zelf, vanaf het Piazza del Popolo in de verte.

Rome: Rondleiding Galleria Borghese en tuinen met kaartjes

6. Rome: Rondleiding Galleria Borghese en tuinen met kaartjes

Bezoek een van de belangrijkste musea in Rome, de Galleria Borghese, tijdens een rondleiding. Haal het meeste uit uw gereserveerde toegangsbewijs en bespaar kostbare tijd door de wachtrijen over te slaan. Luister terwijl uw kunsthistorische gids de meesterwerken van kunstwerken tot leven brengt met fascinerende verhalen. Ontmoet je gids buiten de galerij en begin met een korte introductie van het museum. Verken 20 kamers verdeeld over 2 verdiepingen. Geniet van fresco's boven je hoofd, Romeinse vloermozaïeken en prachtige sculpturen bij elke draai. Verwacht verblind te worden door wereldberoemde kunstwerken, van Bernini's boeiende "Apollo en Daphne" tot Raphael's "The Deposition". Ga naar de Caravaggio-kamer om schilderijen te bekijken zoals 'David met het hoofd van Goliath' en de 'Jongen met een fruitmand'. Rond uw tour af met een bezoek aan de Borghese-tuinen, oorspronkelijk de privéwijngaard van Cardinal, die nu een uitgestrekt park is dat open is voor het publiek. Ontdek in dit prachtige bladerdak hoe de tuin in de loop der jaren opnieuw is ontworpen en vergroot.

Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

7. Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

Sla de rij over en reserveer een getimede toegangsplek voor de Galleria Borghese met dit toegangsticket. Verken de galerij in jouw eigen tempo terwijl je werken van beroemde kunstenaars door de eeuwen heen ziet. De Galleria Borghese, waar je verschillende meesterwerken van renaissance-, Romeinse en barokke kunstenaars kunt vinden, is een van de meest populaire attracties in Rome. Mis je kans niet om de galerij te verkennen door een toegangsticket met tijdvenster te reserveren. De Galleria is gevestigd in het 17e-eeuwse huis van kardinaal Borghese en herbergt de levenslange kunstcollectie van de kardinaal. Bekijk kunstwerken van Caravaggio, Titiaan, Canova, Raphael en Bernini terwijl je door de galerij met 2 verdiepingen loopt.

Romepas: stadspas voor 72 uur

8. Romepas: stadspas voor 72 uur

Het netwerk van de Roma Pass omvat meer dan 45 monumenten, musea en archeologische vindplaatsen, waaronder het Colosseum, het Forum Romanum en de keizerlijke forums, de Capitolijnse Musea, de Ara Pacis, de Markt van Trajanus, MACRO, de Nationale Romeinse Musea, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, het Circus Maximus, het Archeologisch Park Appia Antica en het Castel Sant'Angelo. Met de stadspas profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische locatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer. Hier is een lijst van musea, archeologische vindplaatsen en activiteiten opgenomen: •De Accademia Nazionale di San Luca.•Het Circus Maximus.•Circus Maximus-ervaring.•Forum Pass Super (Forum Romanum, de keizerlijke forums en de Palatijn).•De Galleria Borghese.•De Galleria d'Arte Moderna di Roma Capitale•De Galleria Nazionale Duarte Antica in het Palazzo Barberini en het Palazzo Corsini. •De Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea.•De Galleria Spada.•Reizen door het oude Rome.•Het Mausoleum van Augustus.•MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo.•De Markt van Trajanus - Museo dei Fori Imperiali.•De Capitolijnse Musea.•Capitolijnse Musea - Centrale Montemartini.•De Musei di Villa Torlonia.•De Musei di Villa Torlonia - Casina delle Civette.•De Musei di Villa Torlonia - Casino Nobile.•De Musei di Villa Torlonia - Serra Moresca.•Het Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese.•Het Museo Civico di Storia Naturale.•Het Museo dell'Ara Pacis.•Het Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina.•Het Museo delle Mura.•Het Museo di Casal de' Pazzi.•Het Museo di Roma.•Het Museo di Roma in Trastevere.•Het Museo Civico di Storia Naturale.•Het Museo Napoleonico.•Het Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (alleen gereduceerd ticket).•Het Museo Nazionale di Castel Sant’Angelo (Engelenburcht).•Het Museo Nazionale di Palazzo Venezia (dienst met Roma Pass tijdelijk opgeschort).•Het Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia.•Het Museo Nazionale Romano.•Het Museo Nazionale Romano - Crypta Balbi.•Het Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps.•Het Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo.•Het Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano.•Het Museo Pietro Canonica a Villa Borghese.•Het Museum of Civilisations.•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini".•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale dell’Alto Medioevo.•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari.•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale d'Arte Orientale.•Het Palazzo Valentini – archeologisch gebied van de Domus Romane.•Het Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino. •Het Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio).•Het Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova.•Het Parco Archeologico di Ostia Antica.•De Thermen van Caracalla.•De Villa di Massenzio & het Mausoleo di Romolo.

Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

9. Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

Krijg voorrangstoegang tot Galleria Borghese en verken vervolgens in je eigen tempo de enorme kunstcollecties. Bekijk de beelden en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters. Ontdek hoogtepunten, zoals de sculptuur van Pauline Bonaparte door Canova, en ga naar de Caravaggiozaal om schilderijen als 'David met het hoofd van Goliath' en de 'Jongen met een mandje fruit' te bekijken. Bekijk 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël en beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en zijn 'David'. Maak een wandeling door de tuinen voor een uitzicht over de Piazza del Popolo.

Rome: toegangsticket Bioparco di Roma Zoölogische Tuin

10. Rome: toegangsticket Bioparco di Roma Zoölogische Tuin

Reis door het dierenrijk in Bioparco di Rome Zoological Garden. Zie maki's en chimpansees, tijgers en beren en vogels van over de hele wereld. Het zoölogische park van 42 hectare, gelegen op een deel van het oorspronkelijke landgoed Villa Borghese in Rome, is actief in het behoud van bedreigde diersoorten, milieueducatie en wetenschappelijk onderzoek. Ontdek meer dan 1.200 dieren die behoren tot ongeveer 200 verschillende soorten, waaronder zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën uit 5 continenten. Het Reptielenhuis is voor velen een hoogtepunt met een grote verscheidenheid aan leguanen, slangen en hagedissen.

Beschikbare activiteiten

41 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in De tuinen van Villa Borghese

Wil je alle activiteiten in De tuinen van Villa Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over De tuinen van Villa Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 11.463 beoordelingen

Our guide at the Borghese was Mateo (?), who was super enthusiastic and really presented the tour to the level of the guests. We know this because we were all first-timers and so he showed us the high points of the collection though he would do a different tour for those who have been there before. As a result we feel we got a splendid introduction to the high points, and we really enjoyed his detailed commentary. We would highly recommend him!

Aangezien de Roma Pass voor veel attracties kan worden gebruikt zonder in de rij te hoeven staan, is dit vanwege het aantal bezoekers een groot voordeel. Verder is het gebruik van het openbaar vervoer met de Roma Pass gratis. De ophaallocatie op het treinstation was slecht beschreven in de bevestigingsmail (perron 24)

De gids Frederica sprak perfect Engels, was bijzonder goed op de hoogte van de Galleria, de kunstwerken en de geschiedenis. Zij had ook oog voor de groep. Voor ons dus 10/10 /

Great guide! Interesting museum and the guide was very passionate. Definitely recommend it

Prachtige kunt en prachtig gebouw. Een must see in Rome