De tuinen van Villa Borghese
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De tuinen van Villa Borghese Tickets: Onze meest aanbevolen

Galleria Borghese: ticket

1. Galleria Borghese: ticket

Boek vooraf je ticket voor een van de populairste musea van Rome, de Galleria Borghese, en verspil geen tijd met in de rij staan. Eenmaal binnen kun je de wereldberoemde collectie schilderijen en beeldhouwwerken van de galerij bewonderen. Ga eerst naar de Villa Borghese Pinciana, de thuisbasis van de Galleria Borghese. Sla de wachtrij over en verken vervolgens de 20 kunstkamers in dit beroemde museum. Bewonder sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Zie Raphael's " de afzetting " en " Dame met een eenhoorn, " Bernini's sculpturen " Apollo en Daphne " en " David, " en meer. Prepare to be amazed by "David with the Head of Goliath," "Boy with a Basket of Fruit," and other paintings in the Caravaggio room. Discover the gallery's other highlights, such as Canova's "Pauline Bonaparte as Venus Victrix." As well as exploring the museum, make time for a stroll around the villa's gardens to enjoy the views over the Piazza del Popolo and Rome's historic center.

...
Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

2. Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

Krijg snel toegang tot de Galleria Borghese en verken vervolgens de enorme kunstcollecties in je eigen tempo. Kijk naar sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Ontdek hoogtepunten zoals de voorstelling van Pauline Bonaparte door Canova en ga naar de Caravaggio-ruimte om schilderijen te bekijken zoals 'David met het hoofd van Goliath' en de 'Jongen met fruitmand'. Bekijk behalve 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël ook beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en 'David'. Maak een wandeling door de tuinen voor een uitzicht over de Piazza del Popolo.

...
Rome Borghese-galerij Skip-the-Line tour met kleine groepen

3. Rome Borghese-galerij Skip-the-Line tour met kleine groepen

In de Borghese-galerij bevindt zich een ongelooflijke verzameling kunst van meesters zoals Bernini, Caravaggio, Raphael en Canova. Breng 2,5 uur door het landhuis met een deskundige gids. Terwijl je van kamer naar kamer loopt, vertelt je gids je een aantal fascinerende verhalen achter iconische werken zoals het graf van Raphael. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van een bezoek aan de Borghese galerij is het kleine formaat van het museum. Het is mogelijk om de hele collectie binnen de toegewezen tijd te dekken. De kleine groepsgrootte van 15 of minder mensen houdt de ervaring ook intiem en vriendelijk, zodat je vrij kunt chatten met je gids zonder de rust van de galerij te verstoren. De toegang tot Villa Borghese is beperkt tot een bepaald aantal bezoekers op elk willekeurig moment, wat zorgt voor een ontspannen ervaring, maar ook voor een hoge vraag. Het beveiligen van Borghese-tickets kan moeilijk zijn, daarom profiteert u van gereserveerde skip-the-line tickets, die uw toegang garanderen.

...
Rome: 2 uur privérondleiding Galleria Borghese

4. Rome: 2 uur privérondleiding Galleria Borghese

Ontdek de meesterwerken in een van Rome's mooiste musea tijdens een rondleiding van 2 uur door de Galleria Borghese. Het is gevestigd in een prachtige villa net buiten de Porta Pinciana en wordt omschreven als de 'Koningin van alle particuliere kunstcollecties'. Een van de meest interessante, charmante, elegante en compacte kunstmusea in Rome, de collectie is niet chronologisch gerangschikt, noch zeer ordinair. In plaats daarvan is het een persoonlijke, liefdevol bijpassende collectie die de persoonlijkheden en smaken van 2 personen onthult: Gian Lorenzo Bernini, de grootste van de barokke kunstenaars; en Scipione Cardinal Borghese, de grootste kunstverzamelaar, die de Romeinse barok oprichtte. Ontdek zijn passie voor kunst, waarvoor hij een onfeilbaar instinct had, en zijn gewetenloosheid bij het verkrijgen van de kunstwerken die hij wilde bezitten. Hoogtepunten van het museum zijn vele, maar onder andere Raffaello “Vrouw met de Eenhoorn,” Domenichino's “Diana”, Botticelli's “Madonna en Kind,” en Caravaggio “David.” Bewonder Bernini's “Apollo en Daphne,” Canova “Paolina,” en Tiziano's “Amor Sacro & Amor Profano.” Hoor een nooit eindigende drama van onnoemelijke verhalen over kunst wordt gestolen uit kerken, kunstenaars worden verzonden naar de gevangenis, hun ateliers verwoest door confiscaties Borghese, mysterieuze sterfgevallen, en andere verhalen van intriges en passie die uitleggen hoe de barokke kon soms meer kosten dan het leven zelf.

...
Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

5. Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

Tijdens een rondleiding door de Borghese Galerie en Museum krijgt u de exclusieve kans om de betoverende omgeving te verkennen in een kleine groep van maximaal 15 personen. Maak een betoverende wandeling door deze onmisbare galerij en ontdek de prachtige kunstcollectie onder begeleiding van een deskundige Spaanssprekende gids. Neem de tijd om te genieten van de prachtige en inspirerende kunstwerken die zijn gemaakt door enkele van de grootste kunstenaars van het land. Bewonder meesterwerken van belangrijke Italiaanse kunstenaars zoals Bernini, Raffaello, Caravaggio en Canova. Geniet van een fantastisch panoramisch uitzicht over Rome als je eenmaal klaar bent met de tour, wandelend door de tuinen van Villa Borghese. Het is belangrijk om 10 minuten van tevoren op het ontmoetingspunt aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat Villa Borghese een park van aanzienlijke omvang is en dat de galerij zich aan een van de uiteinden bevindt, daarom raden we u aan uw reis van tevoren te plannen om te voorkomen dat u te laat komt. In geval van vertraging is het niet mogelijk om deel te nemen aan de groep en wordt deze niet terugbetaald.

...
Rome: Borghese Gallery and Gardens Small Group Tour

6. Rome: Borghese Gallery and Gardens Small Group Tour

Ontdek de majestueuze schoonheid van de Borghese-galerij en -tuinen in de voormalige Villa Borghese Pinciana in Rome en bekijk kunstschatten van Bernini, Carravagio, Titiaan en meer. Gelegen in een van de grootste parken van Rome, werd de villa in het begin van de 17e eeuw gebouwd door de neef van paus Paulus V, kardinaal Scipione Borghese. Hij gebruikte de villa om zijn uitgebreide kunstcollectie te huisvesten, voordat het in 1903 als openbaar museum werd opgericht. Een gepassioneerde gids vertelt je interessante feiten over de kunstenaars en hun kunst terwijl je door de decoratieve kamers dwaalt in een kleine groep van niet meer dan 6 personen. Bewonder "Apollo en Daphne" van Bernini en hoor het verhaal achter "David with Goliath's Head" van Caravaggio en "The Deposition" van Raphael. Als u om 17.00 uur het museum binnengaat, zodra de drukte overdag is verdwenen, biedt dit ook de perfecte gelegenheid om het betoverende avondlicht te zien terwijl het de marmeren sculpturen baadt. Wandel over de paden van de Villa Borghese-tuinen, het op twee na grootste park van Rome en ontdek een vredige oase in het hart van de stad voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Hoogtepunten van de tuinen zijn onder meer een ongewone waterklok en het Alpini-monument voor het elite berglegerkorps van Italië.

...
Galerij en tuinen Borghese Skip-the-Line Museumtour met gids

7. Galerij en tuinen Borghese Skip-the-Line Museumtour met gids

Voel je als Italiaanse adel tijdens een bezoek aan de paleisachtige Galleria Borghese. Tijdens deze drie uur durende rondleiding leidt je lokale gids je door de voormalige residentie en de verzorgde tuinen, waarin de levens van de inwoners en de prachtige schilderijen die het huis herbergt gedetailleerd zijn. Deze 17e-eeuwse villa is de thuisbasis van werken van enkele van de meest bekende kunstenaars van Italië. Sculpturen van Bernini vermengen zich met schilderijen van Caravaggio, Titiaan en Raphael. De 22 kamers zijn een echte who's who van de Italiaanse kunstwereld. Interessant is dat veel van de stukjes zijn ontworpen om precies te laten zien waar ze vandaag staan, dus je zult de stappen volgen van talloze anderen die de werken door de eeuwen heen hebben ervaren. Wandel vervolgens door de tuinen van Villa Borghese, het op twee na grootste park van Rome, om een serene oase van groen in het centrum van de stad te ontdekken. Uw gids wijst u op de interessante details, zoals een 19e-eeuwse hydrochronometer of de 18e-eeuwse tempel van Aesculapius, terwijl u de geschiedenis van deze groene ruimte en het herontwerp van de 19e eeuw beschrijft.

...
Rome: privétour van 2 uur in Galleria Borghese

8. Rome: privétour van 2 uur in Galleria Borghese

Bezoek een van de beste kunstmusea ter wereld op een privé tour van drie uur in de Galleria Borghese in Rome. Het museum dat gehuisvest is in het prachtige Casina Borghese net buiten de muren van de 17e-eeuwse stad is de thuisbasis van de enorme Borghese collectie ooit begonnen door kardinaal Scipione Borghese; neef van paus Paulus V. Scipione was een beschermheer van Bernini en fan van Caravaggio; beide zijn ruimschoots vertegenwoordigd in de galerie. Onder de hoogtepunten zijn Caravaggio's 'Zieke Bacchus' en 'Jongen met een Mand Fruit.' Andere kunstenaars die je er vindt zijn Raphael, Dossi en Rubens terwijl het pièce de resistance de galerie's prachtige collectie beeldhouwwerken van Bernini en Canova zoals 'Apollo en Daphne', 'David', 'Ratto di Proserpina' en 'Pauline Bonaparte' zijn. De Casina Borghese is een pracht van een 17e-eeuwse villa die op zich al een bezoek waard is vanwege zijn fresco's en inrichting die je zintuigen verder verrukken en de tour naar een hoger niveau tilt.

...

Sitemap De tuinen van Villa Borghese

Wil je alle activiteiten in De tuinen van Villa Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over De tuinen van Villa Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.693 beoordelingen

Alles verliep vlot en zoals aangegeven. In tijden van Corona zijn er geen wachtrijen aan de kassa en staat iedereen in dezelfde rij voor “green pass” controle.. Daarom is het op zich niet nodig om 10 euro extra te betalen. Het is wel vaak de enige manier om aan tickets te geraken. Het museum is zeker de moeite waard.

Highly recommended museum. We really enjoyed the contrast between the new art world of Damien Hirst and the collection of galleria Borghese

Een echte aanrader. Je valt van de ene verbazing in de andere.

Goede opwachting van de verantwoordelijke. Duidelijke uitleg.

Was amazing. Highly recommend to take a guide here!