Belevingen in
Deauville

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Deauville: De beste dingen die je niet wil missen

Deauville: privérondleiding met vintage zijspan

1. Deauville: privérondleiding met vintage zijspan

Ontdek het beste van de historische stad Deauville tijdens een privérondleiding aan boord van een vintage zijspan. Omarm de frisse lucht en hoor over de geschiedenis en de anekdotes van het gebied, de architectuur, de manier van leven van Deauville en de geheimen die alleen bekend zijn bij de inwoners. Begin uw bezoek vlak voor het VVV-kantoor van Deauville, of als u wilt, wordt u opgehaald bij uw hotel in Deauville of Trouville.

Deauville: begeleide fietstocht door Deauville en Trouville

2. Deauville: begeleide fietstocht door Deauville en Trouville

Ik stel u voor om Deauville en Trouville per klassieke fiets te ontdekken in meer dan 2u30. We zullen samen de geschiedenis van deze twee steden zien door middel van historische foto's en anekdotes, om hun ontwikkeling te begrijpen. We zullen de thalassotherapie, de invloedrijke persoonlijkheden, de architectuur, het lokale leven oproepen... Dankzij de fiets kunnen we ver van de gebruikelijke buurten gaan om plekken te ontdekken waar je misschien niet aan had gedacht! Groeps- of privébezoek elke dag van het jaar om 10u of 15u. Vraag naar je tijdslot!

Van Parijs: dagtour met kleine groepen naar Honfleur en Cote Fleurie

3. Van Parijs: dagtour met kleine groepen naar Honfleur en Cote Fleurie

Ontmoet uw gids 's ochtends en neem plaats in een minibus met airconditioning. Vertrek vervolgens naar het platteland in de richting van de kust van Normandië, waar schilderachtige havens bovenop natuurlijke attracties wachten. Bezoek eerst Honfleur, dat algemeen wordt beschouwd als de meest charmante van alle Normandische havensteden. Verken kronkelende geplaveide straatjes die beroemd zijn geworden door impressionistische schilders zoals Eugène Boudin en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de klokkentoren, de oude haven en het Sainte Catherine-plein. Ga verder langs de Côte Fleurie en bewonder hetzelfde panoramische uitzicht over de Franse kustlijn waar Claude Monet ooit van genoot. Bezoek de voormalige vissersdorpjes Trouville en Deauville, schilderachtige badplaatsen waar traditionele huizen en open zandstranden samenkomen. Wanneer uw tijd aan de Côte Fleurie ten einde loopt, kunt u op weg terug naar Parijs genieten van een prachtig uitzicht over de krijt- en kleikliffen van Normandië.

Normandië: privérondleiding van een hele dag met fijnproevers

4. Normandië: privérondleiding van een hele dag met fijnproevers

Verken de dorpen van Normandië en ontdek het beste eten tijdens deze begeleide foodietour, perfect voor liefhebbers van eten. Bekijk, leer over de lokale keuken en geniet van de vele mogelijkheden om lokale drankjes en eten te proeven. Bezoek Camembert, Lisieux, de vismarkt in Trouville en meer. Laat je ophalen bij Bayeux, Caen, Deauville, Trouville-sur-Mer of Honfleur om je avontuur te beginnen. Proef tijdens de rondleiding Franse Camembert (Franse kaas), harde cider en Calvados (Normandische appelbrandewijn), het vloeibare goud van Normandië. Terwijl u de lokale keuken proeft, kunt u genieten van autorijden en wandelen door de dorpen van het Pays d'Auge-gebied. Leer meer over de architectuur en geschiedenis van deze dorpen vanuit je gids en digitale bronnen. Maak later kennis met Jérome, de kaasproducent en voorzitter van de raad van bestuur van Pont L'Evèque AOC. Leer alles over Franse kaas in Camembert. Geniet daarna van een optionele lunch in een restaurant met Michelin-ster aan de rivier, terwijl u de Normandische koeien en mooie uitzichten bewondert. De volledige rondleiding is inclusief: • Een stop in Camembert • Een korte stop bij Orbec Ferme du Bec d'Or • Een stop in Lisieux • Een lunch bij de Fossard (optioneel) • Een stop bij het kasteel van Breuil en Auge en de distilleerderij • Een stop in Trouville & de vismarkt • Een stop in Deauville • Een stop in Honfleur

Veelgestelde vragen over Deauville

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Deauville?

De beste dingen om te doen in Deauville zijn:

Welke tours in Deauville nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Deauville nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Deauville

Wil je alle activiteiten in Deauville ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.