Delos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Delos: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Delos: de originele ochtendtour

  1. Delos: de originele ochtendtour

  Deze ochtendtour van 4 uur begint met een boottocht van 30 minuten van Mykonos naar Delos. Zodra je op Delos aankomt, ontvang je een introductie tot deze oude en heilige plek. Met je gids verken je de smalle straten van de stad. Bewonder het indrukwekkende huis van Dionysus en de uitzonderlijke mozaïeken, goed bewaard gebleven marmeren zuilen en muurschilderingen. Zie andere monumenten in het stedelijk gebied, waaronder het Theater of Delos. Maak een wandeling langs de hoofdstraat naar de markt en de heiligdomzone. Hier vind je de Stoa van Phillipe, de Propylaia, de Colossus van de Naxians en de Tempel van Apollo. Bezoek het archeologisch museum en bekijk exposities uit de belangrijkste historische periodes van het eiland. Geniet van wat vrije tijd om het museum verder te verkennen en om souvenirs te kopen in de museumwinkel.

 • Mykonos: dagtrip naar Delos & Rhenia-eilanden per jacht

  2. Mykonos: dagtrip naar Delos & Rhenia-eilanden per jacht

  Uw zeilcruise-ervaring begint met gratis vervoer vanaf uw hotel of een aangewezen ontmoetingspunt, afhankelijk van de locatie van de accommodatie. Een van de cruisevertegenwoordigers zal u begroeten en u een overzicht geven van de cruiseroute. Daarna brengt een korte rit u van het kleine dok naar het zeiljacht dat voor anker ligt in de baai van Agios Ioannis. Zodra de bemanning een overzicht van het zeiljacht en belangrijke veiligheidsinformatie heeft gegeven, vaart u naar de eilanden Rhenia en Delos, het centrum van de Cycladen, enkele kilometers ten zuidwesten van Mykonos. Tijdens de cruise zal de bemanning u graag laten zien hoe u de zeilen moet hijsen en trimmen en hoe u het jacht kunt besturen, als het weer het toelaat. Onderweg, terwijl je het spectaculaire landschap en de opmerkelijke blauwe Egeïsche wateren bewondert, kun je genieten van muziek naar keuze. Ontspan aan dek, z...

 • De Originele Avond Delos Begeleide Tour

  3. De Originele Avond Delos Begeleide Tour

  Deze avondtour van 4 uur begint met een boottocht van 30 minuten van Mykonos naar Delos. Zodra je aankomt in Delos, ontvang je een inleiding tot de oude en heilige plaats. Met je gids verken je de smalle straten van de stad. Bewonder het indrukwekkende huis van Dionysus en de uitzonderlijke mozaïeken, goed bewaard gebleven marmeren zuilen en muurschilderingen. Bekijk andere monumenten in het stedelijk gebied, waaronder het theater van Delos. Maak een wandeling langs de hoofdstraat naar de markt en de heiligdomszone. Hier vind je de Stoa van Phillipe, de Propylaia, de Colossus van de Naxians en de Tempel van Apollo.

 • Van Mykonos: Halve dagtrip naar Delos & Rhenia-eilanden per boot

  4. Van Mykonos: Halve dagtrip naar Delos & Rhenia-eilanden per boot

  Klim aan boord van een boot en ontdek de zogenaamde "Cycladische zusters" van Mykonos, Delos en Rhenia. Vertrek vanuit Mykonos en vaar uit naar de oude site van het eiland Delos. Bij aankomst kunt u aan boord blijven, zwemmen in de blauwe en groene wateren of uitstappen voor een 2-uur durende tour van het prachtige UNESCO-werelderfgoed. Ga door naar de betoverende stranden van Rhenia. Geniet van wat vrije tijd op het onbewoonde eiland en laat het echt los! Zwem en snorkel in het kristalheldere water. Ontdek zandige baaien en maak gebruik van de rustige stranden voordat je terugkeert naar Mykonos.

  Hoogte punt van de vakantie. Waanzinnig leuke bemanning en alles wordt goed uitgelegd. De optie om of naar Delos te gaan of te gaan zwemmen is heel fijn, wij hebben gekozen voor delos museum. Wat was dat gaaf om te zien. Ook het zwemmen bij Rhenia was ontzettend leuk. Leuke en lekkere lunch op de boot en lekker wijn aan boord. Absoluut een aanraden

 • Vanuit Mykonos: transfer naar Delos per boot

  5. Vanuit Mykonos: transfer naar Delos per boot

  Vertrek vanuit de oude haven van Mykonos, ontspan op de 40-minuten durende boottocht, voel de zeewind en bekijk het eiland Rhenia van een afstand. Wanneer je het eiland Delos bereikt, heb je een paar uur om in je eigen tempo te verkennen. Het toegangsticket voor de site is niet inbegrepen in deze prijs, maar je kunt er gemakkelijk een verkrijgen bij de ingang, samen met een gids als je dat wenst. Later zul je hetzelfde ticket gebruiken om aan boord van de boot te gaan en terug te worden gebracht naar de oude haven van Mykonos na een dag een oude beschaving te hebben ontdekt.

 • Van Mykonos: boottocht van 6 uur naar de Delos en de Rhenia-eilanden

  6. Van Mykonos: boottocht van 6 uur naar de Delos en de Rhenia-eilanden

  Neem deel aan een ochtendbootcruise vanaf Mykonos en neem je mee naar de eilanden Delos en Rhenia. Om 09:30 uur vertrekt u vanuit de haven van Ag Ioannis naar het eiland Delos en arriveert u om 10:30 uur. Maak de kans om over het oude deel van het eiland te wandelen en het beroemde archeologische museum te bezoeken. Voor degenen die geen zin hebben om te sightseeing, geniet van de zee en de zon en ontspan op het comfortabele dek van de boot. Om ongeveer 12:15 uur vertrekt de boot richting Rhenia eiland om te zwemmen en BBQ-maaltijd aan boord. Geniet van de warme Griekse zon en duik in het prachtige kristalheldere water van het gebied. Gebruik de snorkeluitrusting aan boord om de diepe wateren te verkennen. Om ongeveer 14.45 uur vertrekt de kapitein terug naar Mykonos.

  The trip was amazing! Lots of space on board very comfortable and beautiful boat. Many spaces to lie on the decks and sunbathe. After Delos we went swimming at Rhenia island. The water was perfect. Then we had lunch, the food was outstanding! One of the best meals we had in Greece, everything fresh and so much food! Drinks were given throughout, if you needed anything you only had to ask. Soft drinks but also beer and wine available. The staff was very friendly, professional and competent. If you’re thinking about booking this trip just go for it, you won’t be disappointed!

 • De originele Delos begeleide tour van de Cruise Ship Port

  7. De originele Delos begeleide tour van de Cruise Ship Port

  Deze 5-uur durende tour begint met een zeebusrit van de nieuwe haven van Mykonos naar de oude haven. Dit wordt gevolgd door een boottocht van 30 minuten van Mykonos naar Delos. Zodra je op Delos aankomt, ontvang je een inleiding tot de oude en heilige plaats. Met je gids verken je de smalle straten van de stad. Bewonder het indrukwekkende huis van Dionysus en de uitzonderlijke mozaïeken, goed bewaard gebleven marmeren zuilen en muurschilderingen. Bekijk andere monumenten in het stedelijk gebied, waaronder het theater van Delos. Maak een wandeling langs de hoofdstraat naar de markt en de heiligdomszone. Hier vind je de Stoa van Phillipe, de Propylaia, de Colossus van de Naxians en de Tempel van Apollo.

 • Mykonos: catamarancruise met maaltijd en drankjes

  8. Mykonos: catamarancruise met maaltijd en drankjes

  Begin met het ophalen van je hotel en reis per minibus met airconditioning naar de nieuwe haven van Mykonos voor je catamarancruise. Ontmoet je professionele schipper en bemanning en vind een comfortabele plek op de moderne catamaran. Leun achterover en bewonder de kleine witte huizen van het eiland terwijl uw schip van het dok weg trekt. Ontspan en geniet van de zeebries en neem foto's van het uitzicht terwijl uw catamaran door de golven van de Egeïsche Zee snijdt. Geniet tijdens het varen van onbeperkte traditionele Mykonos-wijn. Na een korte reis over het noordelijke deel van het eiland, ga je verder naar de archeologische vindplaats Delos. Geniet van een korte stop voor Delos waar je foto's kunt maken van de site vanaf het schip terwijl je gids de geschiedenis van het eiland uitlegt. Vaar vervolgens naar het nabijgelegen eiland Rhenia en laat het anker vallen in een kleine mooie ba...

 • Mykonos: Delos en de stadswandeling

  9. Mykonos: Delos en de stadswandeling

  Griekse eilanden zijn een paradijs voor liefhebbers van zon, strand en archeologie. Net voor de kust van Mykonos, midden in de Egeïsche Zee, staat Delos, een UNESCO-werelderfgoedlocatie - de mythologische geboorteplaats van de God Apollo. Ontdek de geheimen en geschiedenis van deze fascinerende archeologische vindplaats met je lokale charismatische gids. Je gids ontmoet je in de haven van Mykonos voordat je de veerboot van dertig minuten naar Delos neemt. Je hoort verhalen uit de geschiedenis van Delos terwijl je het eiland verkent, alles hoort over het Portiek van Filips de 5e, de Propylaia, de drie tempels van Apollo en natuurlijk de basis van het kolossale standbeeld van Apollo. Deze tour is een begeleide wandeling door de archeologische vindplaats Delos.

 • Delos Synagogue: Jewish Heritage Privétour vanuit Mykonos

  10. Delos Synagogue: Jewish Heritage Privétour vanuit Mykonos

  Bezoek het Delos-eiland vanuit de oude haven van Mykonos-stad met de boot die om 17:00 uur vertrekt. Vaar een half uur om het onbewoonde eiland Delos te bereiken, dat wordt beschouwd als het heilige eiland van het oude Griekenland. Daar neemt u een privé rondleiding door de Joodse synagoge op het andere deel van het eiland. Leer de joodse geschiedenis van het eiland vanuit een gelicentieerde gids. Neem later de tijd om het Museum of Delos te verkennen voordat je aan boord gaat van de boot om terug te keren naar Mykonos. De synagoge van Delos, Griekenland, is een van de oudste synagogen die tegenwoordig bekend is, de voorgestelde oorsprong dateert van 150 tot 128 v.Chr. Van het meest recente gebruik van het gebouw wordt algemeen aangenomen dat het een vergaderzaal voor Joden of Samaritanen is geweest. Het eerste gebruik voor het gebouw is echter meer controversieel. Terwijl sommige mense...

Sitemap Delos

Wil je alle activiteiten in Delos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Delos

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.497 beoordelingen

Zeer interessante rondleiding. Ik raad ten zeerste aan om Delos te bezoeken met een gids. Anders begrijp je de achtergrond en de ruïnes niet, omdat er aan de zijkant niet veel informatie beschikbaar is. De gids was perfect. Zeer informatief sinds ze in de jaren 80 als archeoloog bij Delos heeft gewerkt. Geweldige tour.

Geweldige excursie de site van Delos is uitzonderlijk, zorg voor sneakers, een pet en veel water. Water te koop op de snelboot en toiletten op het eiland. De reis is de omweg waard en slechts 36 minuten van Mykonos, arriveer 30 minuten eerder.

Zeer mooie overtocht, eten en drinken aan boord! Comfortabele stoelen, genoeg ruimte!Er zijn 2 manieren om terug te rijden, je hebt genoeg tijd om alles in alle rust te verkennen!

Alles super vlot verlopen en een heel goede gids die veel wist te vertellen

een zeer fantrip en het werd efficiënt uitgevoerd?