Toegangsticket

Den Haag: museumticket Escher in Het Paleis

Activiteitenaanbieder: Escher in Het Paleis

Den Haag: museumticket Escher in Het Paleis

Activiteitenaanbieder: Escher in Het Paleis

Vanaf € 11,50 per persoon

Ontdek de wereld van M.C. Escher met korting op de permanente tentoonstelling in Het Paleis in Den Haag. Bekijk de 7 meter lange Metamorphosis III en nog veel meer indrukwekkende werken in het voormalige winterpaleis van koningin Emma.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids inbegrepen
Engels, Nederlands, Duits, Frans, Chinees, Japans

Je belevenis

Highlights
 • Bekijk de permanente tentoonstelling die gewijd is aan het werk van de wereldberoemde kunstenaar M.C. Escher, met meer dan 130 printen
 • Bekijk de collectie die gesitueerd is in het voormalige winterpaleis van koningin Emma
 • Ontdek Eschers werk door verschillende innovatieve attracties
 • Ontvang korting online met GetYourGuide
 • Bekijk het werk van andere bekende kunstenaars
 • Ontdek Eschers wereld met puzzels voor je ogen en handen
Volledige beschrijving
Geniet van toegang tot Escher in Het Paleis met korting; een permanente tentoonstelling die gewijd is aan het werk van de wereldberoemde artiest M.C. Escher, wiens kunst vele miljoenen mensen verrast heeft. De collectie bevindt zich in het voormalige winterpaleis van koningin Emma en is het enige publieke gebouw in Den Haag waar de originele koninklijke ambience goed bewaard is gebleven. Bekijk bijna alle werken van deze beroemde kunstenaar van Nederlandse bodem, inclusief de 7 meter lange Metamorphosis III, een grote houtsnede die op een ongewone manier tentoongesteld wordt. Beleef Eschers ongewone manier van het combineren van tijd en ruimte als een organische eenheid. Escher verbaast, en zowel jong als oud is gek op zijn werk. De tentoonstelling is inclusief de bekende 'onmogelijke' prints zoals 'Dag en nacht', waar het Nederlandse landschap overgaat in een zwerm vogels en het bekende 'Klimmen en dalen', waar rijen mensen trappen op en af gaan. De tentoonstelling 'Kijken als Escher' bevindt zich op de tweede etage van het paleis; geniet met je eigen ogen van de puzzels en beleef een van Eschers mysteries met je handen.
Inbegrepen
 • Toegang tot Escher in Het Paleis
 • Tour met gids voor maximaal 20 personen (60 EUR per gids, alleen met een reservering. Vraag na voor meer informatie)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het Paleis - Lange Voorhout 74 in Den Haag Vanaf Den Haag Centraal neem je tram 9 (halte Korte Voorhout) of tram 17 (halte Kneuterdijk)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat Het Paleis op eerste kerstdag en op 1 januari is gesloten. Het museum is open tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en pinkstermaandag.
 • De toegang is gratis voor kinderen tot 6 jaar oud indien vergezeld van een betalende volwassene
 • Geniet van het prachtige museumcafé in de voormalige keuken van het paleis
 • Gratis speurtocht voor kinderen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 209 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Escher is een uitzonderlijke en zijn tijd ver vooruit. Als je op de een of andere manier betrokken bent bij grafisch ontwerp, is dit een must als je in Den Haag bent. Ik heb de tentoonstelling een 4 gegeven in plaats van een 5 omdat de museumzalen relatief klein zijn en de luchtcirculatie niet optimaal is. Hoewel de bezoekersaantallen laag en gecontroleerd werden gehouden, voelde ik dat het dragen van een masker ook gepast zou zijn, vooral voor tentoonstellingen zoals de video over het leven van Escher die slechts 5 mensen tegelijk kunnen bekijken, maar die zich afspeelt in een kleine en benauwde ruimte.

Verder lezen

31 augustus 2021

museum gevestigd in een historisch huis met veel werken van Echer en andere auteurs die dicht bij zijn artistieke visie liggen. De thematische ruimtes zijn net zo goed georganiseerd als de opstelling van de werken. Op de bovenste verdieping bevindt zich een soort interactief museum dat echter door de covid grotendeels niet bruikbaar was. Voor degenen die van deze auteur houden, een essentieel bezoek

Verder lezen

25 augustus 2021

Fantastische tentoonstelling - elke cent waard?

Zelfs als je nog nooit van Escher hebt gehoord of zijn werk kent, is dit een "must-do" tentoonstelling. De hele tentoonstelling is goed georganiseerd en smaakvol weergegeven in de kamers van het oude paleis zonder dat het misplaatst lijkt en je ook details over het paleis kunt bekijken. Veel om zowel jong als oud te vermaken, vooral in het interactiegedeelte op de bovenste verdieping - helaas sloot het museum om 17.00 uur, anders waren we er waarschijnlijk nog steeds! De faciliteiten zoals de garderobe, bagageopslag (zoals voor alle musea moeten grote tassen worden opgeborgen in gratis kluisjes voordat de tentoonstelling wordt bekeken) allemaal in uitstekende staat. Er is een audiotour die je gratis op je telefoon kunt downloaden, maar we hebben dit niet gedaan omdat het proces tijdrovend was en te veel persoonlijke informatie vereiste. Maar een audiotour was eigenlijk niet nodig, aangezien alle exposities en werken goede beschrijvende informatie hadden in zowel het Engels al

Verder lezen

13 juni 2017

Product ID: 29651