Kies data
Den Haag

Rondvaarten & boottochten

Den Haag Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Den Haag: grachtenrondvaart door de stad

1. Den Haag: grachtenrondvaart door de stad

Stap aan boord van deze rondvaart voor een ontspannende en informatieve tocht door de grachten van Den Haag. Je gids laat je alle gezichten van de stad zien, van chique tot bescheiden, zowel de arbeiders- als de hogere klassen van Den Haag. De boot is zeer comfortabel en je deskundige gids vertelt je alles wat je ooit over de stad hebt willen weten. Tijdens deze rondvaart ontdek je de geschiedenis van Den Haag en bekijk je de bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief. Terwijl je door de grachten vaart geniet je van een gratis frisdrankje, terwijl je de vele bezienswaardigheden van deze internationale stad van de vrede en het recht in je opneemt. De meeste rondvaarten zijn in het Nederlands, niet alle vaarten worden in het Engels worden uitgevoerd. Vanwege de vele nationaliteiten van de passagiers worden brochures verstrekt in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Den Haag: tour per RIB-speedboot bij Scheveningen

2. Den Haag: tour per RIB-speedboot bij Scheveningen

Voel een adrenalinestoot terwijl je het Scheveningse strand bewondert tijdens een RIB-speedboottocht met een hoog motorvermogen. Ervaar de rauwe kracht van 2 Yamaha 250-pk motoren. Reis met een veiligheidsvest en een lokale gids.  Maak kennis met je gids, trek jouw veiligheidsvest aan en vertrek naar de 9-meter lange boot. Luister naar een korte veiligheidsbriefing om ervoor te zorgen dat je je tijdens jouw tocht zeker voelt. Ga op een spannend avontuur. Steek het water over om de pier en het Grand Kurhaus te zien. Bewonder de boulevard met zijn stranden en bekijk alle schepen die in de haven aangemeerd liggen. In de zomer kun je zwemmen in de zee. Afhankelijk van de wensen van de passagiers, kan vol gas worden gegeven en kunnen snelheden tot 100 km per uur worden bereikt.  Maak foto's van de vuurtoren en Scheveningen vanaf de zee. Hou je vast terwijl je een paar scherpe bochten maakt. Keer terug naar jouw vertrekpunt aan het einde van jouw tour. 

Vanuit Amsterdam: dagtrip Rotterdam, Delft & Den Haag

3. Vanuit Amsterdam: dagtrip Rotterdam, Delft & Den Haag

Zie het beste van Nederland tijdens een dagtour met een bezoek aan Rotterdam en de oude haven met zijn charmante gele huizen. Maak een riviercruise, bezoek de markt, stop in Delft en maak een rondrit door Den Haag. Begin je tour met een rit naar Rotterdam, beroemd om haar moderne architectuur.Rijd tijdens de stadstour langs de oevers van de Maas, naar de oude haven en de opvallende gele kubuswoningen. Begin aan een geweldige riviercruise van 1 uur en bezoek vervolgens de beroemde voedselmarkt. Ga verder naar Delft voor de lunch (niet inbegrepen) en een bezoek aan de Koninklijke Delftse Fabriek, de laatst overgebleven Nederlandse keramiekfabriek uit de 17e eeuw. Ga mee op een stadstour door Den Haag, waar je het Binnenhof zult zien, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. Voordat je weer terugkeert naar Amsterdam bezoek je ook nog Madurodam.

Den Haag: rondvaart en fietsverhuur

4. Den Haag: rondvaart en fietsverhuur

Verken Den Haag op een rondvaart door de grachten van de stad. Kom onderweg meer te weten over de geschiedenis en geheimen van Den Haag van je schipper en gids. De rondvaart begint om 11:00 uur in de historische wijk van Den Haag, waar beroemde Nederlandse schilders woonden en werkten. Passeer de ingang van de Haagse Chinatown terwijl je richting de tuinen van het Koninklijk Paleis gaat. Zie de beroemde Haagse Toren en passeer villa's aan de gracht. Na je rondvaart van 90 minuten heb je de kans om de stad op eigen gelegenheid op de fiets te verkennen. Je hebt de fiets tot 17:00 uur, dus je hebt de middag om verschillende delen van de stad te bezoeken.

Den Haag: fietstocht door de stad

5. Den Haag: fietstocht door de stad

Reizen op de fiets is de Nederlandse manier van doen en de fietsinfrastructuur van Den Haag behoort tot de beste ter wereld. Er is geen betere manier om de stad te ontdekken dan op de fiets met een humoristische gids. Terwijl je door de stad fietst, zal je gids je de plaatselijke schatten laten zien, van het historische centrum tot de natuurparken, en het strand en daarbuiten. Net voordat je moe wordt, brengt deze je terug naar de start voor een kop koffie en een debriefing. Wees klaar voor interactie, want je zult niet alleen actief deelnemen aan de tour door je benen te bewegen - we zullen je ook laten raden, passen en proeven. Onze gids zal je vertellen over de interessante historische figuren en architectuur van Den Haag, maar ook over wat er vandaag de dag hot en happening is. Na de koffiepauze als we klaar zijn, weet je precies waar je naartoe moet.

Den Haag: stadswandeling door het centrum

6. Den Haag: stadswandeling door het centrum

Ontdek de ruimdenkende, creatieve en moderne stad Den Haag met een deskundige gids. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van de stad en haar rol binnen de geschiedenis van Nederland en Europa. Krijg ook insidertips over moderne attracties en lokale hotspots. Traceer de oorsprong van de ruimdenkende cultuur van de stad door een verscheidenheid aan locaties en beroemde gebouwen in het stadscentrum te zien. Ontdek de regeringsgebouwen van het Binnenhof, waaronder een van de oudste parlementsgebouwen ter wereld die nog in gebruik is. Bewonder de buitenkant van het majestueuze Vredespaleis, waarin het Internationaal Gerechtshof is gevestigd. Zie Paleis Noordeinde, een van de drie officiële residenties van de Nederlandse koninklijke familie en de officiële werkplaats van koning Willem-Alexander.

Amsterdam: excursie met gids naar Rotterdam, Delft, Den Haag

7. Amsterdam: excursie met gids naar Rotterdam, Delft, Den Haag

Je excursie begint in Amsterdam. Je gaat aan boord van de bus en rijdt naar Rotterdam. Rotterdam is de tweede grootste stad in Nederland en staat bekent om zijn architectuur en de commerciële haven. Na een korte rondleiding door de stad ga je naar Spido. Hier ga je op een boottocht van 1 uur en 15 minuten. Dat is de beste manier om een van 's werelds grootste havens te zien. Je zult de imposante skyline van Rotterdam zien, geavanceerde architectuur, havens, werven en dokken. Na de boottocht door de haven ga je door met je rondleiding door de stad, waarbij je langs de beroemde Markthal en Kubuswoningen komt.  De volgende halte is de pittoreske stad Delft, de geboorteplaats en de laatste rustplaats van de Nederlandse meester Johannes Vermeer. De stad staat bekend als de Prinsenstad, omdat talloze leden van de Nederlandse Koninklijke familie hier al eeuwenlang zijn begraven. Je krijgt vrije tijd om te lunchen en de mooie grachten in het historische centrum te verkennen. Delft ligt vol met historische monumenten zoals de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk en het Stadhuis. Je bezoekt ook De Delftse Pauw, een fabriek gespecialiseerd in handgemaakt Delfts blauw aardewerk, het meest begeerde porselein sinds de 17e eeuw.  Daarna ga je voor een stadsrondleiding naar Den Haag. De Nederlandse regering en het Koningshuis zijn hier gevestigd, en het is de derde grootste stad van het land. Den Haag is de locatie van de meeste buitenlandse ambassades in Nederland en 150 internationale organisaties, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. In Den Haag vind je ook het Vredespaleis, enkele Koninklijke gebouwen, het Mauritshuis (met werken van onder andere Vermeer, Rembrandt en Andy Warhol), en het Binnenhof (waar het Nederlandse Parlement zetelt).  Voordat je teruggaat naar Amsterdam ga je eerst nog naar het nabijgelegen Madurodam, een openluchtpark met miniatuurreplica's van de beroemdste plekken in Nederland. Je ziet het Rijksmuseum, het Binnenhof, Amsterdam Airport Schiphol, de Haven van Rotterdam, traditionele Nederlandse grachtenpanden, de hogesnelheidslijn Thalys, de Erasmusbrug en windmolens op een schaal van 1:25. In de late namiddag word je terug naar Amsterdam gebracht.

Den Haag: zelfstandig verkenningsspel

8. Den Haag: zelfstandig verkenningsspel

Neem de onconventionele route en verken Den Haag zeflstandig in plaats van met een gids. Dompel je onder in een mysterieus spel waarin de antwoorden op aanwijzingen je door de oude en grootste kuststad in Nederland leiden. Begin de reis om je verloren hart te vinden bij Escher in Het Paleis, en los 12 puzzels op je smartphone op om nieuwe plekken te verkennen op een interactieve en alternatieve manier. Kom langs het oudste gebouw van de stad, de abdijkerk, speur rond in het oude en middeleeuwse stadhuis, bewonder Paleis Noordeinde en ontdek het Binnenhof en de Ridderzaal. Bekijk de geschiedenis van de stad en de verschillende kerken en galerieën vanuit een uniek perspectief en begin en stop wanneer je wil. Sluit je ervaring af in de Nieuwe Kerk, een van de oudste monumenten in Den Haag. Speel in een grote groep, in je eentje of in kleine teams. Download het spel, prikkel je hersenen en verken Den Haag als nooit tevoren.

Den Haag: begeleide Street Art-fietstocht van 2 uur

9. Den Haag: begeleide Street Art-fietstocht van 2 uur

Verken de wereld van hoogwaardige street art in Den Haag. Fiets je een weg door het stadscentrum en ontdek de opkomende kunstscènes van de stad, zoals het industriële gebied waar kunst floreert. Luister naar de fascinerende verhalen achter de muurschilderingen van een lokale street art-expert. Bekijk zoveel mogelijk van deze hedendaagse meesterwerken tijdens deze begeleide fietstocht van 2 uur. Leg unieke foto's vast terwijl je van muurschildering naar muurschildering glijdt en zie verborgen juweeltjes in de stad met commentaar van je deskundige gids. Rijd na de tour waar je maar wilt, want de fiets is de rest van de dag van jou.

Lisse: rij zelf door de bollenvelden met een GPS-audiotour

10. Lisse: rij zelf door de bollenvelden met een GPS-audiotour

Ervaar de betoverende en iconische tulpenvelden op hun zuiverst. Geniet van een zelfgeleide tour door de beroemde bollenstreek, waarbij je de kleuren en geuren in je opneemt en zo vaak als je wilt kunt stoppen voor een selfie tussen de tulpen- en bloembollenvelden. Je legt in een stevige Twizy met open cabine een route van 20 kilometer door de kleurrijke tulpen- en bollenvelden af. De route leidt je door de beroemde bollenstreek en langs een authentieke bloembollenkwekerij. Tijdens de tour vertelt de audiogids je alle ins en outs over het gebied, terwijl je ook leuke weetjes over tulpen te weten komt. Rij over landweggetjes door de bloeiende tulpenvelden en parkeer je Twizy aan de kant van de weg om de zeeën van bloemen van dichtbij te bewonderen. Het besturen van een Renault Twizy is super eenvoudig en leuk, en onderweg zul je zeker veel aandacht trekken.

Veelgestelde vragen over Rondvaarten & boottochten in Den Haag

Welke andere activiteiten dan Rondvaarten & boottochten zijn de moeite waard in Den Haag?

Andere onmisbare dingen om te doen in Den Haag:

Sitemap Den Haag

Wil je alle activiteiten in Den Haag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Den Haag

28-07-2022 Teambuilding CCOE, een fantastische rondvaart gehad van GetYourGuide uit Den Haag. Er werd op een hele leuke manier door de gids van alles verteld over Den Haag en alle interessante bezienswaardigheden tijdens de relaxte rondvaart. Boeken, betalen en inchecken ging erg gemakkelijk en het personeel is bijzonder gepassioneerd. Dus een aanrader!!!!! Met vriendelijke groet Jonny

Als geboren en getogen Haagse mijn stad van een andere kant gezien. En dat voorzien van leuk commentaar. Petje af voor de schipper en de verteller.

Leuke rondvaart met mooie grachtenpanden en een fijne en gezellige gids, die zowel informatief was en leuke weetjes vertelde.

Een prachtige vaartocht met een goede gids en schipper. Het mooie weer hielp ook mee. Een aanrader.

Leuke activiteit. Zeker met goed weer. Fijn ontspannend tochtje.