Toegangsticket

Den Haag: toegangsticket Madurodam Miniatuurpark

Activiteitenaanbieder: Madurodam

Den Haag: toegangsticket Madurodam Miniatuurpark

Activiteitenaanbieder: Madurodam
Bespaar tot 9%

Vanaf € 23,50 € 21,50 per persoon

Reis door een miniatuur-Nederland in themapark Madurodam en bekijk alle hoogtepunten van het land op 1 plaats. Bewonder het verkleinde Vredespaleis in Den Haag, bekijk de nagebouwde windmolens ter grootte van speelgoed, en til je eigen gewicht in kaas!

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bekijk heel Nederland in het themapark Madurodam
 • Leer meer over typische landschappen en dijken, windmolens en kanalen van Nederland
 • Probeer je eigen gewicht in kaas op te tillen, net als een kaasdrager op de kaasmarkt in Alkmaar
 • Bewonder de miniaturen van schepen, vliegtuigen en beroemde gebouwen
 • Blijf zo lang je wilt, of bekijk alles binnen 2 uur
Volledige beschrijving

Ontdek de hoogtepunten en het erfgoed van Nederland in Madurodam, wereldberoemd om zijn modeldorp, Nederland in het klein. Het park bestaat uit 338 miniaturen en bloemen die bloeien van april tot oktober. Geniet van interactieve activiteiten en twee speeltuinen.

Bezoek Klein Amsterdam, neem een kijkje in het Parlementsgebouw in Den Haag of kijk hoe een echte Hollandse kaasmarkt eruitziet. Alles is gebouwd op een schaal van 1:25 inclusief miniatuurtreinen, boten en auto's die rondrijden. Bezoek de overdekte attracties om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van Nederland. Hoor over het vermogen van de Nederlanders om water in land om te zetten. Ervaar de wateren die Nederland bedreigen in de Waterwolf en help de stoommachine om Nederland droog te houden.

Inbegrepen
 • Toegang tot het themapark Madurodam
 • Scankaart ter activering van de Info-Touchscreens
 • Parkeerkosten
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het miniatuurthemapark Madurodam ligt aan het George Maduroplein 1, Den Haag. Vraag bij de receptie van je hotel om een routebeschrijving, of gebruik GPS, navigatie of je smartphone voor George Maduroplein 1, 2584 RZ, Den Haag

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Let erop dat het park zich in de open lucht bevindt. Pas je kleding aan op het weer.
 • Den Haag is met het openbaar vervoer van het Centraal Station in Amsterdam makkelijk te bereiken (reistijd onder 1 uur). Reisverbindingen vind je op www.ns.nl (beschikbaar in het Engels). Wanneer je vanaf het centraal station in Den Haag of station Den Haag HS vertrekt, neem dan tramlijn 9. De tramhalte heet "Madurodam".
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 412 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer goed onderhouden en echt een mini versie van Nederland. Interactief waar mijn kinderen dol op waren. Het ENIGE nadeel is het feit dat het erg druk was. 1 uur gewacht om in het vliegtuig te komen. Geen tafels beschikbaar om aan te eten en wachtrijen waren lang om eten te krijgen. Zal dit opnieuw doen, misschien is het in de week beter in crowd control.

Verder lezen

29 mei 2022

Het is leuk om de kunstwerken en de geschiedenis van Nederland te zien. Het helpt je een band op te bouwen met het land. En bovendien is het erg mooi, dus je krijgt de kans om op veel foto's met geweldige achtergronden te klikken. En er is een licht- en geluidsshow van 5 minuten in een donkere zaal waar je van kunt genieten. Elke alternatieve show is in het Engels en Nederlands.

Verder lezen

14 juni 2021

Veel plezier. Jammer dat veel interactieve dingen niet werkten.

Mijn zoon en ik hebben er enorm van genoten. We vonden het wel jammer dat zoveel van de interactieve dingen rond het park niet werkten. Ja, de winter wordt gebruikt om onderhoud te plegen, maar dan zou de prijs niet hetzelfde moeten zijn als in de zomer wanneer (meeste) alles werkt. Ook hebben mensen tegenwoordig gewoon geen kleingeld (dwz één euromunt) bij zich en er is geen bord dat zegt dat de interactieve dingen extra geld nodig hebben, dus zelfs als een interactief ding werkt, heb je er misschien niet eens geld voor!

Verder lezen

11 februari 2019

Product ID: 44910