Denali National Park and Preserve: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Talkeetna: Grand Denali-vlucht met optionele gletsjerlanding

1. Talkeetna: Grand Denali-vlucht met optionele gletsjerlanding

Verken Denali op een spannende vlucht vanuit Talkeetna. Bewonder een immense gletsjer, bekijk adembenemende landschappen en zweef door de lucht. Bij het inchecken in een unieke blokhut in Alaska krijgt u een weer- en veiligheidsbriefing en stapt u vervolgens aan boord van een hoogvleugelig eenmotorig vliegtuig voor een rondvlucht door een levenslang. Laat de piloot je meenemen op een reis naar het hart van de Alaska Range. Net als je denkt dat je alles hebt gezien, kun je door 1 van de 2 passen aan weerszijden van Denali worden gevlogen. Als je aan de noordkant van de bergketen uitkomt, zie je een vlak toendralandschap voor je liggen. Terwijl je piloot het vliegtuig omdraait om terug te gaan naar de zuidkant van het bereik, is hij daar: de Wickersham Wall: de 4.000 meter hoge verticale noordkant van Denali. Voeg een gletsjerlanding toe aan uw vlucht en ervaar de opwinding van het staan tussen de majestueuze toppen van de Alaska Range. Speel in de sneeuw, maak foto's of neem het gewoon allemaal in je op. Gletsjerlandingen voegen 30 minuten toe aan de totale duur van de tour.

Talkeetna: Rondleiding door het Denali National Park per vliegtuig

2. Talkeetna: Rondleiding door het Denali National Park per vliegtuig

Bekijk Denali National Park in de lucht vanuit Talkeetna. Vlieg over glooiende heuvels, langs meanderende gletsjers en omhoog naar de enorme toppen van de Alaska Range. Leer van je bushpiloot die graag de meest ontoegankelijke en spectaculair wilde omgevingen van Alaska deelt. Maak je klaar voor je vliegreis met een warm welkom en koffie, thee of warme chocolademelk door de open haard in een houten kantoor in lodge-stijl. Volg daarna uw deskundige piloot naar uw vliegtuig. Luister naar een veiligheidsbriefing, doe een microfooncontrole en vertrek richting de Alaska Range. Ervaringsoptie (1 uur)Deze magnifieke rondvlucht van Denali brengt u binnen zes mijl van de top. Terwijl je vlucht uit Talkeetna vertrekt, zie je hoe de laatste ijstijd het land heeft gevormd. Betreed vervolgens een wereld van ruige hoge bergtoppen en brede met gletsjers gevulde valleien. Luister terwijl je piloot de natuurlijke wonderen van Denali National Park beschrijft. Bekijk het Sheldon Amphitheatre, de prachtige Ruth Glacier en de Great Gorge (de diepste ter wereld - bijna 3,2 km van boven naar beneden). Flyer-optie (1,25 uur)Verken Denali en de zuidkant van de Alaska Range. Zie Mt. Foraker (17.400 voet) en Mt. Hunter (14.573 voet). Vlieg over de kronkelende Kahiltna-gletsjer, de langste gletsjer in het Denali National Park (70 kilometer lang en 5 kilometer breed). Vlieg vervolgens mee naar het basiskamp van de klimmer op 7.200 meter hoogte voeten op de zuidoostelijke splitsing van de Kahiltna-gletsjer. Spot voor klimmers terwijl ze de gletsjer oversteken en hun weg banen naar de westelijke steunpilaar op de flank van Denali. Grand Option (1,5 uur)Maak een complete cirkel van Denali door de lucht. Bekijk de zuidkant van Denali, inclusief de Kahiltna-gletsjer, de beroemde weststeun van Denali, het Sheldon Amphitheatre, de Ruth-gletsjer en de Great Gorge. Vlieg dan over de kloof om Denali's ongelooflijke Wickersham Wall te zien.

Denali: Jeep-excursie over de snelweg

3. Denali: Jeep-excursie over de snelweg

Begin een begeleide en vertelde 100-mijls rondreis Jeep-excursie langs een onverharde weg geflankeerd door met sneeuw bedekte bergen, ijzige gletsjers en panoramische vergezichten. De Denali Highway, ooit de toegangspoort tot Denali National Park, is een opwindende rit en mogelijkheid om wilde dieren te spotten. Klim aan boord van een nieuwe 4-deurs jeep die de onverharde weg omhelst, terwijl u comfortabel plaats biedt aan 4 volwassenen die het rijden kunnen inruilen. Elke jeep heeft een CB-radio om met de gids te communiceren, zodat er op elk moment kan worden gestopt. Aangezien het rijden op de Denali Highway door de meeste autoverhuurbedrijven verboden is, biedt deze exclusieve excursie toegang tot meer van het spectaculaire landschap en de natuur van Alaska en is het een geweldig alternatief voor drukke busreizen. De rondleiding duurt ongeveer 4 uur.

Talkeetna: Denali Southside Explorer Scenic Air Tour

4. Talkeetna: Denali Southside Explorer Scenic Air Tour

Verken Denali National Park vanuit de lucht terwijl je over de riviersystemen van Talkeetna en over de Susitna-vallei vliegt naar een ongelooflijk landschap van ijsvallen, gletsjers en besneeuwde toppen. Bij aankomst in de unieke, achthoekige blokhut in Alaska, checkt u in op kantoor en luistert u naar een actuele weerbriefing om u voor te bereiden op uw reis. Maak van de gelegenheid gebruik om je deskundige gids voor de reis te ontmoeten en te praten, en als je de optionele gletsjerlanding hebt gekozen, zorg dan dat je uitgerust bent met alle benodigde uitrusting en gletsjerlaarzen. Ontspan op het dek terwijl u wacht op het vertrek van uw vlucht, volg uw pilootgids naar het vliegtuig en luister naar een korte veiligheidsbriefing. Stap aan boord van je eenmotorige, high-wing vliegtuig, waar iedereen een stoel bij het raam krijgt om het meeste uit het uitzicht te halen, evenals een persoonlijke headset om naar de deskundige vertelling van je gids te luisteren. Dan is het tijd om de lucht in te gaan voor een ontzagwekkende vlucht van een uur tussen de grillige toppen en gletsjers aan de zuidkant van de Alaska Range. Het maakt niet uit aan welke kant van het vliegtuig je zit, want elke stoel biedt een prachtig, weids uitzicht over het landschap. Elke vlucht is aangepast voor het allerbeste uitzicht op basis van het weer en omvat een viaduct over de Great Gorge, het Don Sheldon-amfitheater en de Ruth-gletsjer. Met de toevoeging van een gletsjerlanding wordt de totale duur van de tour 1 uur en 30 minuten.

Talkeetna: Denali Flyer-vluchttour met gletsjerlanding

5. Talkeetna: Denali Flyer-vluchttour met gletsjerlanding

Geniet bij aankomst van gratis koffie, thee of warme chocolademelk bij de open haard terwijl u een korte vluchtvideo bekijkt in ons theater. Ontvang daarna een veiligheidsbriefing en krijg een stoel bij het raam toegewezen. Vertrek vervolgens richting de Alaska Range en vlieg over de prachtige Susitna-vallei, waar u elanden en beren kunt spotten. Je bekwame piloot zal interessante verhalen en commentaar geven terwijl hij de groep binnen 6 mijl van de enorme top van Denali brengt. Bij binnenkomst in de Alaska Range gaat u de Tokisitna-gletsjer op voordat u naar het westen gaat om de indrukwekkende 71 km lange Kahiltna-gletsjer te bekijken, de langste in het Denali National Park. Tijdens de vroege delen van de zomer kun je bergbeklimmers zien kamperen in Kahiltna Base Camp en misschien naar de top klimmen. De vlucht gaat dan naar het oosten achter Mt. Huntington langs de zuidkant van de majestueuze Denali, de hoogste berg in Noord-Amerika (20.310 voet of 6.190 meter) evenals Mt. Foraker (17.402 voet of 5.304 meter) en Mt. Hunter ( 14.573 voet of 4372 meter). De piloot zal u zeker wijzen op de beroemde pieken, Moose's Tooth en Bear's Tooth voordat hij het Sheldon Amphitheatre ingaat, over de magnifieke Ruth Glacier en door 's werelds diepste, de Great Gorge.

Denali Park Zipline-avontuur

6. Denali Park Zipline-avontuur

Je avontuur begint met een drie mijl lange treinrit door de schilderachtige wildernis van Alaska. Nadat je je hebt voorbereid, leidt je gecertificeerde gids je langs zes luchtbruggen en zeven spannende tokkelbanen, inclusief de dual racer-finale. Dankzij het ingebouwde handsfree remsysteem kunt u ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op de bergen. Daag jezelf uit door naar de top van het boreale bos te reizen op de uniek ontworpen oplopende brugtoren. Vlieg door de bomen en over de toendra op meer dan 800 meter aan tokkelbanen. Beëindig deze once-in-a-lifetime ervaring door samen met je vrienden en familie naar de finish te racen.

Talkeetna: Mountain Voyager met optionele gletsjerlanding

7. Talkeetna: Mountain Voyager met optionele gletsjerlanding

Check in bij een uniek logkantoor in Alaska voordat je op een eenmotorig, hoogvleugelvliegtuig springt om aan je fantastische rondvlucht te beginnen. Geniet van een vlucht van 1 uur en 15 minuten die slingert in en rond de belangrijkste toppen van de Alaska Range: Hunter, Foraker en Denali. Volg de enorme gletsjersnelwegen van bovenaf terwijl je luistert naar fascinerende deskundige vertelling van je piloot. Wees getuige van de Kahiltna-gletsjer, de langste in het Denali National Park, die zich 45 mijl uitstrekt met prachtige bergkammen van aarde en ijs. Deze tour is perfect voor diegenen die willen genieten van het traditionele uitzicht op Denali en tegelijkertijd extra uitzichten vanuit het zuiden en westen willen toevoegen. De extra tijd in de lucht zorgt ook voor meer flexibiliteit bij het vinden van de beste uitzichten van de dag. Upgrade uw tour met een gletsjerlanding tijdens uw vlucht. Ervaar de opwinding van het staan tussen de majestueuze toppen van de Alaska Range. Speel in de sneeuw, maak foto's of neem het allemaal in je op. Gletsjerlandingen voegen 30 minuten toe aan de totale duur van de tour.

Denali: begeleide wandeltocht van 5 uur door de wildernis

8. Denali: begeleide wandeltocht van 5 uur door de wildernis

Verken de spectaculaire wildernis van Alaska tijdens een opwindende trektocht met een ervaren natuurgids. Wandel 5 tot 7 mijl en klim 1.500 voet. Geniet van een fantastisch uitzicht en leer meer over de natuurlijke ruimtes van het gebied. Begin aan een wandeling in de wildernis van Denali onder begeleiding van een gediplomeerde gids. Daag je lichaam uit met aanzienlijke hoogtewinst en beloon jezelf met geweldige uitzichten terwijl je boven de boomgrens uitstijgt. Geniet van vermakelijke vertelling van je deskundige gids terwijl je wandelt en de gletsjertopologie diepgaand verkent terwijl je leert over de geografie en geschiedenis van het gebied. Ervaar de wandelpaden, dieren in het wild en het prachtige uitzicht op het nabijgelegen Denali. Klim van weelderig bos naar alpine toendra en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de toppen en gletsjers van de Alaska Range.

Denali: wandeltocht door het Denali National Park

9. Denali: wandeltocht door het Denali National Park

Geniet van een begeleide wandeling van 3 uur. Dompel jezelf onder in de wildernis en grootsheid van het ongelooflijke landschap van Alaska. Ontmoet je gids in je hotel. Spring in het busje voor een korte rit en leer je kleine groep van maximaal 7 reizigers kennen. Maak je klaar voor je begeleide wandeling op een van de vele prachtige paden aan de noordkant van het Alaska-gebergte. Leer meer over de dieren, mensen en planten van Denali van je deskundige, lokale gids. Bewonder het buitengewone natuurlijke landschap terwijl je het pad doorkruist. Geniet onderweg van wat rust en een gesprek, en pluk zelfs wat bessen in het seizoen. Breng je camera mee en nieuwsgierigheid naar dit ongelooflijke landschap. Na het voltooien van het parcours, ontspan je in het busje terwijl je terug naar je Denali-accommodatie wordt gereden.

Denali National Park: ATV-avontuur in de wildernis

10. Denali National Park: ATV-avontuur in de wildernis

Ga op een leuk avontuur in Alaska. Of je nu een beginnende of ervaren ATV-rijder bent, deze tour bereidt je voor op een onvergetelijke ervaring in de wildernis van Alaska op je eigen automatische enkele ATV of zij-aan-zij ATV met meerdere passagiers. Rijd over paden omringd door Denali National Park, met snelheden tot 30 mph, je avontuur omvat adembenemende 360° uitkijkposten met uitzicht op de Alaska Range, Otto Lake en de Healy Valley. Navigeer door rotsachtige kreekbeddingen en breng zelfs tijd door met spetteren door het water (afhankelijk van het weer). Deskundige gidsen leiden u door het ruige terrein en bieden mogelijkheden voor fotografie. Er is een overvloed aan dieren in het wild - pas op voor elanden op het pad. De totale tourroute beslaat ongeveer 10 mijl met 1,5 uur op de paden. De duur van de tour is ongeveer 2,5 uur van ophalen tot afzetten.

Datums kiezen

Denali National Park and Preserve

Alle activiteiten

19 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Voor ieder wat wils

In de buurt van Denali National Park and Preserve

Meer zien

Andere activiteiten in Denali National Park and Preserve

Wil je alle activiteiten in Denali National Park and Preserve bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.