Denpasar

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Denpasar: de beste attracties

Sitemap Denpasar

Wil je alle activiteiten in Denpasar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Denpasar

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 671 beoordelingen

Goed omdat je de gehele dag bezig wordt gehouden incl. een lunch.

Wij hebben geen ervaring met snorkelen maar hebben genoten van deze trip. Wijn opgehaald bij ons hotel en vervolgens via Sanur met de speedboot naar Nusa Lembongan gevaren. Die overtocht is ook een ervaring op zich. De instructies voor het snorkelen waren duidelijk. Als je zelf spullen hebt, kan je die overigens meenemen. De instructeurs letten goed op wie extra begeleiding nodig heeft. Direct bij de eerste locatie was er een mantra te zien. Het was jammer dat iedereen direct daar op af ging ondanks heldere instructies van de begeleiders om vooral rustig te blijven. De twee volgende locaties waren rustiger. Daar waten vooral het koraal en de byzondere vissen te zien. Tot slot was er tijd vrij om even te kayakken. Ook dit werdt goed begeleid. De lunch was goed. En het sfeertje en de achtergrondmuziek waren heerlijk relex. Topnactiviteit ook voor mensen met iets minder ervaring. Als je lekker de hele dag bezig wil zijn. Zeker doen. De inspanning per locatie kan wel verschillen.

We werden op de afgesproken tijd opgehaald bij ons hotel en afgezet bij de boot. Daar werden we opgevangen en naar het eiland gebracht. Het snorkelen was leuk en gezellig. De lunch was heerlijk!

De excursie was prima georganiseerd. Van het snorkelen hadden we iets meer verwacht. Veel troep in het water en meer verschillende vissoorten verwacht. Maar de dag op zich was erg leuk!

It was really nice and comfortable with all the transport included. Only thing is, we were sunburned like crazy!! So as a tip, wear long pants and a long shirt! It still hurts a bit.

Hele mooie dingen gezien, zelfs een grote Manta.

Afstand Ubud Sanur, daarna boot, daarna weer boot, vond ik te ver voor uiteindelijk 3x 15 minuten snorkelen. Alles was wel prima geregeld.