Datums kiezen

Desfiladero de los Gaitanes

Desfiladero de los Gaitanes: tours en activiteiten die je niet wilt missen

El Chorro: begeleide tour Caminito del Rey met pendelbus

1. El Chorro: begeleide tour Caminito del Rey met pendelbus

Maak samen met een deskundige gids een betoverende, historische natuurwandeling over de El Caminito del Rey ('Het Koningspad') . Zie indrukwekkende landschappen en kom meer te weten over de geschiedenis van het Desfiladero de Los Gaitanes-ravijn. Ontmoet de gids bij de receptie van Hotel La Garganta, bij de kloof van El Chorro. Zodra de groep is gevormd (maximaal 30 personen per gids), vertrek je met de gids met de pendelbus naar de ingang. Steek de 3 kilometer lange voetgangersbrug over die langs de wanden van de kloof is gebouwd en die werd ingehuldigd door koning Alfonso XIII. Voel de sensatie terwijl je hoogten van tot wel 101 meter bereikt, en op andere gedeelten waar het pad slechts 1 meter breed is. Kom aan het einde van de wandeling aan bij de zuidelijke ingang, waar je je auto hebt geparkeerd, en kun je welverdiend ontspannen aan de bar.

Vanuit Málaga: Caminito del Rey rondleiding met bus

2. Vanuit Málaga: Caminito del Rey rondleiding met bus

Wandel op de Caminito del Rey, een hangend wandelpad omgeven door een schilderachtig landschap, met een gids op een tocht vanuit Málaga.Langs de route leer je het echte verhaal achter de bouw van dit grootse kunstwerk kennen. Stap in Málaga op de bus en reis naar Ardales. Krijg een veiligheidsbriefing van je gids en maak je helm vast. Begin de eenrichtingswandeling van Caminito del Rey bij de noordelijke toegang en ga naar de zuidelijke toegang. Passeer bergen die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan en verticale ravijnen die zijn gehouwen door de kracht van de rivier de Guadalhorce. Luister naar verhalen over avonturiers en bergbeklimmers. Luister naar verhalen over een bezoek van een van de machtigste mannen uit de geschiedenis van Spanje: koning Alfons XIII. De route is 7,7 kilometer lang, maar het is een eenvoudige wandeling, vooral met de gids die je gezelschap houdt. Aan het einde van de route keer je terug naar je bus en word je teruggebracht naar Málaga.

Costa del Sol en Málaga: begeleide tour naar Caminito del Rey

3. Costa del Sol en Málaga: begeleide tour naar Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur terwijl je langs de muren van de El Chorro-kloof in Málaga over de Caminito del Rey wandelt. Volg je gids op een veilig pad dat naar de voetgangersbrug leidt die door de Desfiladero de los Gaitanes loopt. Je wordt opgehaald bij een trefpunt in Málaga en reist naar Ardales. Je maakt een korte stop in het witte dorp Ardales, waar je in een lokale gelegenheid een ontbijt kunt kopen voordat je aan de activiteit begint. Keer weer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Daarna loop je door een lange tunnel en bereik je het oorspronkelijke pad dat je voert naar de ingang van het ravijn. Vervolgens krijg je een helm en luister je naar de veiligheidsinstructies. Je krijgt te horen wat je tijdens de trekking kunt verwachten, en de gids zal je aan het eind van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je van de ervaring geniet. Passeer de kloof van de Gaitanes, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Málaga van de eilanden scheidt met de rivier de Guadalhorce eronder. Maak een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren volledig verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereikt je de uitgang waar de bus op je wacht. Nadat de hele groep is ingestapt, keer je met de bus weer terug naar Costa del Sol, waar je wordt afgezet bij het ophaalpunt.

Vanuit Málaga: dagexcursie naar Caminito del Rey

4. Vanuit Málaga: dagexcursie naar Caminito del Rey

Verken Caminito del Rey, ooit het gevaarlijkste pad ter wereld, tijdens een begeleide dagtrip vanuit Málaga. Ervaar de schoonheid van de Gaitanes-kloof op dit pad dat in 2015 is herbouwd tot een zeer veilige en toegankelijke loopbrug. Begin je avontuur op een gemakkelijk toegankelijk ontmoetingspunt in het stadscentrum van Málaga, waar je gidsen je verwelkomen en al je vragen beantwoorden. Stap aan boord van een ruime touringcar met airconditioning en geniet van het uitzicht op het platteland tijdens de transfer naar het beginpunt van de Caminito del Rey. Kom aan bij Caminito del Rey en begin aan je spannende klifwandeling door natuurlijke ravijnen. Leer de geschiedenis, evolutie en luister naar enkele anekdotes over dit unieke pad. Keer met de bus terug naar uw ontmoetingspunt in Málaga na een ongelooflijke dag wandelen, met veel onvergetelijke foto's en herinneringen.

El Chorro: Caminito del Rey Gorge Route begeleide wandeltocht

5. El Chorro: Caminito del Rey Gorge Route begeleide wandeltocht

Daag je lichaam en geest uit met een adrenaline-pompend avontuur op de wereldberoemde Caminito del Rey. Ga met je gids mee op een schilderachtige tocht langs de loopbrug die omhoog en over de muren van de Gaitanes-kloof loopt. Geniet van een majestueus uitzicht op de kloof en het meer vanuit een uniek perspectief. Ervaar een van de meest opwindende attracties in Spanje met de hulp van een professionele gids. Duik in een magische natuurlijke omgeving terwijl je het trappenhuis beklimt. Steek de imposante loopbrug van canyonwand naar canyonwand over en loop tussen de wolken op meer dan 100 meter hoogte. Leer alles over de Gaitanes-kloof, zijn geschiedenis en de aanleg van het ooit gevaarlijke pad. Blijf kalm, wetende dat de restauratie van het pad in 2015 het volledig veilig maakte voor bezoekers om te verkennen.

Vanuit Málaga: dagtour Caminito del Rey

6. Vanuit Málaga: dagtour Caminito del Rey

Ga op avontuur langs El Caminito del Rey en loop 100 meter boven de rivier de Guadalhorce. Ontdek de Conde de Guadalhorce Dam, de kloof Desfiladero de los Gaitanes en de geschiedenis van de rivier Guadalhorce en het belang ervan voor El Caminito del Rey. Ontmoet je gids en stap in je bus voor een ritje richting de Conde de Guadalhorce-dam. Begin je wandeltocht en leer hoe de dam het belangrijkste waterreservaat van Málaga is. Je gids vertelt je over de geschiedenis van de Desfiladero de los Gaitanes en hoe de canyon is uitgesleten door de Guadalhorce. Bereid je voor om je zenuwen op de proef te stellen tijdens een hoog avontuur op El Caminito del Rey. Volg het pad dat ongeveer 3 kilometer lang en minder dan 1 meter breed is en 100 meter boven de rivier de Guadalhorce hangt. Bekijk de aanleg van een waterkanaal van de stuwmeren in het noorden naar El Chorro en hoe het pad werd aangelegd voor het onderhoud van het kanaal. Het pad staat bekend als El Caminito del Rey (Het Koningspaadje), omdat het in gebruik genomen is door koning Alfonso XIII.

Vanuit Sevilla: Caminito del Rey (hele dag wandelen)

7. Vanuit Sevilla: Caminito del Rey (hele dag wandelen)

Maak een begeleide dagtocht van Sevilla naar de Caminito del Rey met toegangskaarten inbegrepen. Loop door de Desfiladero de Los Gaitanes-kloof en wandel langs de hangende loopbrug en het klifpad, ongeveer 100 meter boven de El Chorro-kloof. Vertrek 's ochtends uit Sevilla en maak een rit van 2 uur per minibus naar het begin van het beroemde wandelpad El Caminito del Rey. Bij aankomst in de stad Ardales kunt u op eigen kosten genieten van een kopje koffie of ontbijt om u energie te geven voor uw 7 kilometer lange wandeling. Stap op de gerenoveerde loopbrug van houten promenades en baan je een weg door de prachtige Los Gaitanes-kloof. Bewonder de ruige rotsformaties om je heen en geniet van het spectaculaire uitzicht op de rivier de Guadalhorce. Verzamel de moed om de nieuwe hangbrug 100 meter boven de El Chorro Gorge over te steken. Eindig dicht bij de stad El Chorro na ongeveer 2 tot 3 uur lopen en neem de bus terug naar het beginpunt om te genieten van een lunch in een restaurant. Reis 's avonds terug naar Sevilla voor het einde van de tourdiensten.

Málaga of Rincón de la Victoria: dagtrip Caminito del Rey

8. Málaga of Rincón de la Victoria: dagtrip Caminito del Rey

Bewonder de schoonheid van de Gaitanes-kloof tijdens een begeleide excursie over de loopbrug Caminito del Rey. Wandel over een pad dat 100 meter boven de rivier de Guadalhorce hangt. Ontspan aan boord van een ruime bus die je naar het begin van het pad en terug brengt, en luister naar het informatieve commentaar van je gids in het Engels, Spaans, Duits, Italiaans en Portugees over de omgeving en de geschiedenis van het gebied. Begin je avontuur als je door een tunnel gaat die naar de ingang van het Caminito del Rey-pad leidt. Rust uzelf uit met de meegeleverde veiligheidshelm voordat u aan uw wandeling begint. Voel in je eigen tempo de spanning van ongeveer 2,5 uur wandelen boven de rivier de Guadalhorce in een rustig tempo. Profiteer van tal van mogelijkheden om foto's te maken van de unieke canyonlandschappen of stop voor een pauze. Aan het einde van de wandeling stap je weer in de bus en geniet je van de rit terug naar de stad Málaga of Rincón de la Victoria.

Nerja, Torrox of Torre del Mar: Dagtrip Caminito del Rey

9. Nerja, Torrox of Torre del Mar: Dagtrip Caminito del Rey

Bewonder de schoonheid van de Gaitanes-kloof tijdens deze dagtocht van Nerja, Torrox of Torre del Mar naar de loopbrug Caminito del Rey. Kies een ophaaloptie die dicht bij je in de buurt is en ontspan vervolgens aan boord van een ruime en comfortabele bus terwijl je naar de Caminito del Rey reist. Luister tijdens de reis terwijl uw gids u vertelt over de omgeving en geschiedenis van de Caminito del Rey. Ontvang een frisse fles water en begin je wandeling in de late ochtend en ga door een tunnel die leidt naar waar het Caminito del Rey-pad begint. Rust jezelf uit met een veiligheidshelm en begin je wandelavontuur. Voel de sensatie van een wandeling in je eigen tempo boven de rivier de Guadalhorce vanaf het noordelijke toegangspunt en baan je ongeveer 2,5 uur in een rustig tempo. Maak foto's van unieke ravijnlandschappen tijdens fotostops langs de route. Neem aan het einde van de wandeling een verfrissende pauze of eet iets bij de lokale kiosken bij het zuidelijke toegangspunt. Volg je gids waar de bus je ophaalt bij het ontmoetingspunt, heb tijd om uit te rusten en terug te keren naar je ophaalpunt.

Costa del Sol: Caminito del Rey-rondleiding

10. Costa del Sol: Caminito del Rey-rondleiding

Ontdek de Caminito del Rey tijdens deze begeleide dagtrip vanuit de Costa del Sol. Wandel over loopbruggen en paden terwijl je meer te weten komt over de interessante geschiedenis van het pad. Ontmoet je gids en begin je tour bij de Conde del Guadalhorce Dam. Neem een gemakkelijke en veilige route met de bus langs bijna 8 kilometer aan loopbruggen en paden. Volg je gids van de stad Ardales naar de stad Álora. Leer meer over de geschiedenis van het pad en de inauguratie ervan door koning Alfonso XIII in 1905. Ontdek waarom het bij de aanleg ervan werd uitgeroepen tot een van de gevaarlijkste paden ter wereld, en waarom het nu, na de renovatie, veilig is. Geniet van een adrenalinekick terwijl je de Desfiladero de Los Gaitanes oversteekt, een smalle voetgangersbrug verankerd aan de rots en in de lucht hangend. Wees blij als je aan het eind de hangbrug oversteekt, die meer dan 100 meter hoog is.

Beschikbare activiteiten

26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Desfiladero de los Gaitanes

Wil je alle activiteiten in Desfiladero de los Gaitanes bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Desfiladero de los Gaitanes

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 12.104 beoordelingen

Super goed !!! Het is een spectaculaire wandeling, natuurlijk als je geen hoogtevrees hebt! De gids Javier was geweldig, warm, erg vermakelijk, met veel kennis en anekdotes over het gebied. De wandeling kan langzaam worden gedaan, het is een beetje vermoeiend, maar de gids stopt af en toe en het wordt draaglijker. Veiligheidsspeld!!!

We hebben de Caminito del Rey gedaan op 5 januari en het was fenomenaal. Ik wil benadrukken hoe goed uitgelegd, hoe aangenaam en de passie die onze gids genaamd Francisco in zijn werk heeft gestopt, een tien voor hem.

Geweldige ervaring! Vanaf het moment dat je in de bus stapt, leuke verhalen door de gids over de omgeving. Alles perfect geregeld. De wandeling is echt een belevenis, heel veilig allemaal.

Hele leuke tour, aardige tourguide die erg enthousiast was, leuke groep, de tour was langer dan ik dacht (positief bedoeld!) en echt een prachtige ervaring. Zeker een aanrader!

Zeer goed georganiseerd en absoluut een aanrader. Toffe gids, vervoer top en een geweldige ervaring!