Belevingen in
Destrehan Plantation

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Destrehan Plantation: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

1. New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

Destrehan Plantation is een vooroorlogs herenhuis, in de Franse koloniale stijl, gemodificeerd met architectonische Griekse elementen. Het is gelegen in het zuidoosten van Louisiana, in de buurt van de stad met dezelfde naam, Destrehan. Deze plantage ligt op ongeveer 45 minuten van het centrum van New Orleans. Welkom bij het New Orleans Swamp Tours and Wetlands Adventure. Zie de Cajuns van de bayou leven en overleven in harmonie met de moerassen. Hier zijn de waterwegen hun snelwegen. Vanuit het ontspannen comfort van de overdekte New Orleans Swamp Tour-boten, zweeft u langzaam langs een 2000 jaar oude Indiase grafheuvel, een Cajun-begraafplaats en een vissersdorp. Misschien ziet u het wild dat de Barataria-moerassen tot kroonjuweel van de Louisiana Purchase maakte. Hier zijn vogels, slangen, schildpadden, pelsdieren en gators de koning van het moeras en gemakkelijk te zien in de lente, zomer en herfst. Je kapiteins zijn inboorlingen van de Barataria-moerassen met een achtergrond in jacht op gator, vissen en vangen. Ze zullen je vermaken en verbazen met hun kennis van de ecologie van het moerasland. Ze hebben het leven geleefd. Ophalen begint om 8:30 uur en keert terug vóór 245 uur. Grondtransport inbegrepen.

...
Van New Orleans: Tour of Destrehan Plantation

2. Van New Orleans: Tour of Destrehan Plantation

Destrehan Plantation, opgericht in 1787 en opgenomen in het National Register of Historic Places, is nog steeds het oudste gedocumenteerde plantagehuis in de lagere Mississippi-vallei. Nadat je bent opgehaald, maak je een korte rit van 35 minuten naar het plantagehuis voor een rondleiding van 1 uur en neem je vervolgens 45 minuten om het terrein zelf te verkennen. De geschiedenis van de plantage bestaat uit vele opmerkelijke mensen en evenementen. De plantage diende als thuis voor Marie Celeste Robin de Logny en haar man Jean Noel Destrehan, de meest succesvolle suikerproducent in St. Charles Parish en een van de drijvende krachten in de staat Louisiana. De plantage vertoont een origineel document ondertekend door president Thomas Jefferson en staatssecretaris James Madison, die Jean Noel benoemt in de territoriale raad van Orleans die verantwoordelijk is voor het creëren van het burgerlijk burgerlijk recht van Louisiana. Destrehan Plantation was de locatie waar een van de drie processen plaatsvond na de Slavenopstand in 1811, een van de grootste slavenopstanden in de Amerikaanse geschiedenis onder leiding van Charles Deslondes. Tijdens de burgeroorlog greep het Union-leger de plantage en richtte de Rost Home Colony op, waar pas bevrijde slaven beroepen leerden waardoor ze konden overstappen naar een leven van vrijheid.

...
New Orleans: Destrehan Plantation Tour

3. New Orleans: Destrehan Plantation Tour

Bij aankomst zullen de gasten de Destrehan Plantation store en de cadeauwinkel binnenkomen en via de achterdeur naar het terrein lopen, waar ze een persoonlijke tolk zullen ontmoeten om aan de tour te beginnen. De tolk leidt gasten op met verhalen over de mensen die op de plantage hebben gewoond, zowel vrij als tot slaaf gemaakt. Er zal ook een gelegenheid zijn om naar een origineel document te kijken dat getekend is door Thomas Jefferson en James Madison, en om de betekenis van het document te leren in termen van hoe het zich verhoudt tot Louisiana History. Na de rondleiding door het huis kunnen gasten een volksdemonstratie bekijken en de afhankelijkheidsgebouwen zelf verkennen, zoals een slavenhut met een register van slavernij, een hut voor opzichters met de 1811 Slavenopstand en Rost Home Colony-exposities, een buitenkeuken, een wasruimte, een pelsjagershut en de Legacy-kamer met originele documenten en artefacten van de familieleden.

...
Combinatietour van een halve dag naar plantage en moerasboot in New Orleans

4. Combinatietour van een halve dag naar plantage en moerasboot in New Orleans

Geniet van onze Louisiana-tour, die je van de historische locaties van de Destrehan-plantage naar de afgelegen moerassen in Cajun Country brengt. Korte schilderachtige rit vanuit de stad en langs de oevers van Lake Ponchartrain naar Destrehan Plantation aan de oostelijke oever van de Old River Road verteld: een pelgrimstocht terug in de tijd naar het Zuiden van Antebellum. Eerst word je meegenomen op een rondleiding door Destrehan Plantation waar gidsen in historische kostuums de verhalen tot leven brengen van generaties die op dit rijke land leefden en werkten - zowel eigenaren als slaven. Ze zullen elk detail van de geschiedenis van dit landhuis sinds 1787 met je delen. Geniet van wat vrije tijd om rond te lopen onder een spectaculair bladerdak van levende eiken rond het landhuis en de slavenverblijven. Vervolgens rijden we naar een afgelegen moeras in Cajun Country voor een spannende snelle rit van 2 uur aan boord van 6-passagiers airboats, die comfortabel over moerassen glijden, diep in afgelegen baai. Je kunt zelfs een babyalligator vasthouden, gigantische meervallen voeren of een nutria persoonlijk ontmoeten.

...

Sitemap Destrehan Plantation

Wil je alle activiteiten in Destrehan Plantation ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.