Belevingen in
Detroit

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Detroit

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Detroit: De beste dingen die je niet wil missen

Detroit: toegang tot Ford Piquette Avenue-fabriek en rondleiding

1. Detroit: toegang tot Ford Piquette Avenue-fabriek en rondleiding

Verken de eerste speciaal gebouwde fabriek van Ford Motor Company. De Piquette Avenue Plant, gebouwd in 1904, is de geboorteplaats van de Model T-auto. De fabriek is aangewezen als officieel nationaal historisch monument en wordt erkend als een van 's werelds belangrijkste auto-erfgoedsites. Uw toegangsbewijs is inclusief toegang tot de faciliteiten en een rondleiding van 90 minuten door de fabriek. Begin je tour met het bekijken van een documentaire over de vroege auto-industrie. Ga dan verder door de 3 verdiepingen van de voormalige Ford-fabriek en bekijk indrukwekkende iconische voertuigen. Bekijk de "Geheime Experimentele Kamer", die op dat moment alleen toegankelijk is voor geselecteerde medewerkers. Bekijk waar de Model T is ontworpen en gemaakt, evenals auto's die zijn omgebouwd voor verschillende taken en industrieën. Leer ten slotte hoe auto's in het begin van de twintigste eeuw in Detroit werden gebouwd.

...
Detroit Like a Local: privétour op maat

2. Detroit Like a Local: privétour op maat

Verken de stad met een vriendelijke local die gepassioneerd is over zijn / haar stad en die graag alle tips en trucs deelt die je zullen helpen om het meeste uit je reis te halen. Ontmoet waar je verblijft om bekend te raken met de buurt, ontdek de beste plekken om te eten en boodschappen te doen, de gemakkelijkste manieren om je te verplaatsen en de verborgen pareltjes die je misschien hebt gemist. Aan het einde van de tour voel je je prettiger in het navigeren door de stad en weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om het maximale uit je verblijf te halen. Zodra we uw boeking hebben ontvangen, neemt de leverancier contact met u op om alle details voor de tour te bevestigen: ontmoetingsplaats en tijd, taal en uw contactgegevens, en stelt u ook enkele vragen om u beter te leren kennen. Zij zullen de juiste lokale keuze voor u kiezen op basis van uw interesses. Elke rondleiding is volledig aangepast, zodat u de gewenste vergaderlocatie, begintijd en -duur kunt kiezen (minimaal: 2 uur). Tijdens de wandeling heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer of een taxi rond de stad te reizen (op uw kosten). De lokale gidsen (Lokafyers) zijn locals die gepassioneerd zijn over hun stad en graag reizigers ontmoeten en vertellen wat ze leuk vinden aan hun stad. Het zijn geen professionele reisleiders en doen af en toe deze tours, wat een authentieke en persoonlijke ervaring biedt die eruit ziet als een vriend die je rondleidt in hun eigen stad. Door middel van gesprekken met je Lokafyer, leer je hoe het is om in Detroit te wonen, leer je over culturele verschillen, lokale evenementen en politiek en leer je elkaar ook op persoonlijk niveau kennen. Met deze ervaring zul je niet alleen door de stad gaan, je zult er deel van uitmaken.

...
LEGOLAND® Discovery Center Michigan

3. LEGOLAND® Discovery Center Michigan

Bekijk de vele LEGO-attracties in LEGOLAND Discovery Center Michigan. Doe mee aan de LEGO Factory Tour en leer hoe de LEGO-stenen in zoveel vormen en kleuren worden gemaakt. Spring aan boord van een koninklijke strijdwagen om de prinses te redden tijdens de interactieve avonturenrit van Kingdom Quest. Ontdek insider-tips en supertrucs van een deskundige LEGO-bouwer in de Creatieve Werkplaats. Bekijk beroemde LEGO-personages op het grote scherm, zoals The LEGO Movie ™ A New Adventure, in de 4D LEGO Cinema. Ga sneller en hoger op Merlin's Apprentice Ride, waar de hele familie een betoverde kar bestuurt om de tovenaarsbetovering op te roepen en de lucht in te zweven. Verken MINILAND, een stadsgezicht in Detroit dat volledig is gemaakt van LEGO-stenen - meer dan 1,5 miljoen om precies te zijn. Bouw vriendschap op in LEGO Friends Heartlake City en creëer nieuwe kleurrijke toevoegingen om toe te voegen aan hun groeiende stad. Maak tijdens het bezoek ook een selfie met een LEGO-vriend. Bouw een LEGO racewagen bij de LEGO Build & Test en race voertuigen op de testbaan voor de snelste tijd.

...

Sitemap Detroit

Wil je alle activiteiten in Detroit ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.