Deutsche Oper

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Deutsche Oper

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.839 beoordelingen

Echt geweldig!! Eenmalig afstempelen en dan overal in en uit stappen zowel in bus tram en metro!! Wij hebben via mobiel de navigatie gedaan dat is ook een aanrader zegt je precies waar je naar toe moet en welke lijn en hoeveel haltes. Ik heb thuis de kaartjes online besteld en betaald en als je daar aankomt hoef je alleen even bij de infobalie je voucher te activeren. Wij hadden voor 2 dagen 48 uur precies genoeg!!

Als je Berlijn en omgeving wil zien, raad ik zeker de welcome card ABC aan (zones) Daarmee kun je ook naar Potsdam.. Wij hebben 48 uur gedaan maar langer kan ook. Geldig voor alle bussen, trams, metro en trein.. (niet voor sightseeing busses)

Handig om niet telkens kaartje te hoeven kopen. Alhoewel een dagkaart voor 7 euro, te koop in de bus, ook prima volstaat en uiteindelijk goedkoper is. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de kortingsbonnen. En Google maps werkt prima voor OV.

We hebben erg veel plezier gehad van dr Berlin Welcome Card echter was het niet nodig om deze van te voren al te kopen omdat je toch naar een punt moet om deze vouchers om te wisselen. Dan kun je de vervoerbewijzen net zo goed daar kopen.

Gemakkelijk reizen met metro en bus , op de dagen dat welcome card geldig is , in combinatie met museum bezoeken zeker een aanrader, ! Wel even bij toerist info je welcome card gids ophalen