Deutsches Technikmuseum Berlin
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Deutsches Technikmuseum Berlin

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 5.874 beoordelingen

Een mooie manier om gastvrij Berlijn te ontdekken.

Heerlijk om 4 dagen in en uit te stappen in de bus en metro. Jammer vond ik dat de kaart 4 dagen geldig was en niet 96 uur. Hierdoor heb ik voor de extra dag nog een instapkaart gekocht. Ik merkte dat tijdens de Kerst en vooravond veel musea waren gesloten. Jammer, maar een reden om fantastisch Berlijn nog eens te bezoeken. Een geweldige stad!

Ideale kaart om met het openbaar vervoer te reizen.

We hebben zonder moeten na te denken optimaal gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Ook op verscheidene attrakties nog korting met de kaart zoals de Dome. Ook de kaart met openbaar vervoernet achterkant was zeer handig.

Prima uitkomst voor compleet Berlijn bezoek

Heel handig, geen zorgen over afstempelen, de eerste keer voldoet! Compleet Berlijn ligt aan je voeten. De verwijzingen naar U - en S bahnen zijn logisch op de stations aangegeven. Onmisbaar voor een dynamisch bezoekje Berlijn!

Prima, we hebben volop gebruik gemaakt van de kaart.

De kaart is een uitkomst voor alle vervoer. Je hoeft niet telkens losse tickets te kopen en kunt optimaal gebruik maken van de kaart en dat hebben we ook gedaan ook voor de kortingen op musea en restaurants. Een aanrader dus.

Dagje Berlijn neem zeker zo'n kaart. Je reist gemakkelijk van a naar b

Voor iedereen die deze grote mooie stad gaat bezichtigen raad ik aan om zo'n kaart te nemen. Gemakkelijke manier van reizen en je kunt veel ondernemen op een dag. Je komt zo ook tussen de locals. Toch prachtig.

Omslagfoto: Sir James, CC BY-SA 2.0