Datums kiezen

Dierentuin Temaikèn

Dierentuin Temaikèn: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Buenos Aires: officiële tickets Temaiken Biopark

1. Buenos Aires: officiële tickets Temaiken Biopark

Boek je tickets voor Temaiken Biopark en dompel jezelf onder in de wonderen van deze uitgestrekte ruimte die een botanische tuin, dierentuin, aquarium en een museum voor natuurlijke historie en antropologie combineert. Breng de dag door in een leuke omgeving, waar u in contact kunt komen met de natuur, talloze soorten dieren en planten kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de bescherming en het behoud van dieren en het milieu. Bezoek in het park de Native Zone om meer te weten te komen over de inheemse flora en fauna van Buenos Aires. Bewonder in het Mesopotamische Fauna-gedeelte de zwarte yacarés en overos, tapirs, capibara's, laguneschildpadden en meer. Ga vervolgens naar het Patagonia Fauna-gebied, dat de omgevingen van het Andesgebergte tot de Atlantische kust nabootst. Ontdek vervolgens de Afrikaanse zone, waar flamingo's, pelikanen, antilopen, stokstaartjes en meer leven. Er zijn ook drie eilanden met lemuren, nijlpaarden, cheeta's en zebra's om te verkennen. Dwaal vervolgens door de Aziatische Zone en kom dicht bij tijgers, vleermuizen, vliegende vossen, eekhoorns en meer. Vergeet ook niet om tijd te maken voor het aquarium, waar je kunt ervaren hoe het leven in de onderwaterwereld is. Leer meer over getijdenpoelen en rivieren en verwonder je vervolgens over de haaien die in hun tanks zwemmen.

Buenos Aires: Bioparque Temaiken met transfers

2. Buenos Aires: Bioparque Temaiken met transfers

De Temaikén Foundation werkt aan de bescherming van de natuur en combineert een botanische tuin, dierentuin, aquarium en museum voor natuurlijke historie en antropologie. In het Biopark kunnen bezoekers genieten van verschillende landschappen die kenmerkend zijn voor Argentinië. De inheemse zone geeft informatie over de flora en fauna van de regio, bestaande uit twee gebieden. Het Mesopotamische gebied vertoont fauna, waaronder zwarte yacarés en overos, tapirs, capibara's en laguneschildpadden. Het Patagonische faunagebied herschept omgevingen van het Andesgebergte tot de Atlantische kust door middel van zeven omheiningen: Patagonische steppe, condor, poema's, Patagonische vlaktes, Patagonische lagune, pudúes en ondergronds Patagonië. Verken vervolgens de Afrikaanse zone, de thuisbasis van flamingo's, pelikanen, antilopen, stokstaartjes en colobus, evenals drie eilanden met maki's, nijlpaarden, cheeta's en zebra's. In de Aziatische zone zijn er tijgers, plantenetende vleermuizen, twee soorten vliegende vossen, eekhoorns van Prevost en vele anderen. De dierentuin herbergt ook wallaby's en kangoeroes. Het aquarium stelt bezoekers in staat om het leven onder water te waarderen, waar het mogelijk is om te leren van een getijdenpoel, maar ook van een recreatie van een rivier in Mesopotamië. Kijk door acht grote panelen om haaien te zien zwemmen op slechts enkele centimeters afstand in een tank gevuld met miljoenen liters zeewater.

Vanuit Buenos Aires: Temaikèn Zoo-tour inclusief ticket

3. Vanuit Buenos Aires: Temaikèn Zoo-tour inclusief ticket

We nodigen je uit om de stad Buenos Aires een paar uur achter je te laten en een paar kilometer verderop het Temaikén Biopark te bereiken, een unieke wereld. Dieren van over de hele wereld, dichte en exotische vegetatie, een prachtig aquarium en zelfs een 360 graden bioscoop wachten op je om je alle geheimen van de natuur en de prachtige biologische geschiedenis van onze planeet te vertellen tijdens een onvergetelijke wandeling.

Officiële toegangskaarten voor Temaiken BioPark

4. Officiële toegangskaarten voor Temaiken BioPark

Welkom bij Temaiken, een buitengewoon natuurreservaat en natuurbeschermingscentrum gelegen in de provincie Buenos Aires. Bij Temaiken nodigen we je uit voor een boeiende reis door de fascinerende rijken van de natuurlijke wereld. Met een toewijding aan educatie, natuurbehoud en milieubewustzijn biedt ons park een scala aan spannende ervaringen voor bezoekers van alle leeftijden. Temaiken beschikt over een gevarieerde verzameling natuurlijke habitats, elk zorgvuldig ontworpen om de inheemse omgeving van onze bewoners na te bootsen. Wandel door weelderige tropische regenwouden, dwaal door dorre woestijnen en dompel jezelf onder in de rustige schoonheid van serene vijvers en watervallen. Ons reservaat herbergt een verbazingwekkende verscheidenheid aan dieren in het wild van over de hele wereld. Bewonder de gratie van elegante flamingo's, kijk vol ontzag hoe speelse zeeleeuwen in kristalhelder water dartelen en wees getuige van de majestueuze vlucht van roofvogels. Van kleurrijke vlinders tot ongrijpbare grote katten: elke stap onthult nieuwe en boeiende ontmoetingen. Jonge ontdekkingsreizigers zullen blij zijn met onze interactieve tentoonstellingen en speelplekken die zijn ontworpen om liefde voor de natuur te inspireren. Voer vriendelijke dieren, neem deel aan educatieve workshops en creëer blijvende herinneringen met uw gezin. Temaiken verwelkomt bezoekers het hele jaar door, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen, natuurliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met de natuurlijke wereld. Of je nu op solo-expeditie gaat of aan een groepsavontuur begint, Temaiken belooft een onvergetelijke ervaring. Kom naar Temaiken en laat de wonderen van de natuurlijke wereld je zintuigen inspireren, onderwijzen en boeien. Sluit je aan bij onze missie om de ongelooflijke biodiversiteit van onze planeet te beschermen en te behouden.

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Dierentuin Temaikèn

Wil je alle activiteiten in Dierentuin Temaikèn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.