Belevingen in
Diergaarde Blijdorp

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Diergaarde Blijdorp: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rotterdam: voorrangsticket Diergaarde Blijdorp

1. Rotterdam: voorrangsticket Diergaarde Blijdorp

Bezoek Diergaarde Blijdorp en zie fascinerende dieren die zich perfect thuis voelen in speciaal nagebootste natuurlandschappen. Vermijd de lange rijen en verken een van de mooiste dierentuinen van Europa. Diergaarde Blijdorp ondersteunt diverse projecten op het gebied van natuurbehoud en neemt actief deel aan fokprogramma's voor bedreigde diersoorten en hoort op dat gebied tot de internationale top tien van dierentuinen. Duik in het Oceanium en maak een betoverende reis over de bodem van de zee en langs kustregio's, waarbij je veel bewoners van de zee en de kust ontmoet, zoals vissen (van haringen tot haaien), papegaaiduikers, slangen en een grote groep koningspinguïns. Ontdek het prachtige vlinderparadijs Amazonica waar je kunt genieten van tropische temperaturen, geurende bloemen, duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders, de geweldige anaconda en gulzige piranha's.  In Afrika loop je via een spannende route langs een grote groep krokodillen! Wanneer je eenmaal bovenaan het pad bent, sta je opeens oog in oog met de giraffen.Vanaf een veilige hoogte bewonder je de andere bewoners van de nieuwe savanne zoals hyena's, struisvogels en zebra's. Op het Afrikaanse gorilla-eiland word je direct vrolijk van de speelse gorillafamilie van Bokito. ...en nog veel meer! Naast al deze geweldig ervaringen zie je ook nog eens een zelfzame soort bosgiraffen, reis je door Aziatische moerassen en ontdek je de IJsgrot voor een geweldig uitzicht op de ijsberen.

...
Rotterdam: Rotterdam Welkomstkaart

2. Rotterdam: Rotterdam Welkomstkaart

Ervaar de topattracties, rondleidingen en eetgelegenheden van Rotterdam met 25%-50% korting met de Rotterdam Welcome Card. Profiteer van de flexibiliteit van kaarten voor 1, 2 of 3 dagen, geschikt voor dagtochten of een korte stedentrip. Zodra je je voucher hebt ingewisseld, ga je op avontuur in Rotterdam. Kies uit meerdere Rotterdamse rondvaarten, fietstochten, wandeltochten, museum- en attractietickets, evenals vele 'lokale favoriete' bars en eetgelegenheden. Bepaal waar je zin in hebt op de dag, zodat je niet eens van tevoren hoeft te plannen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

...

Sitemap Diergaarde Blijdorp

Wil je alle activiteiten in Diergaarde Blijdorp ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Diergaarde Blijdorp

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 286 beoordelingen

Prachtige dierentuin, een gratis plattegrond bij de ingang die alles duidelijk weergeeft,met een mooie route waardoor je alles ziet.

Een dagje diertuin is altijd leuk en gezellig. Helaas door de korte tijd (14:00- 18:00)niet alles kunnen zien.

Mooie goed verzorgde dierentuin. Diverse restaurants open ondanks covid. Alles goed geregeld mbt maatregelen.

Ruime opgezette dierentuin met grote hokken en daardoor ook meer bewegingsvrijheid dan de meeste dierentuinen

Geweldig om ons huwelijks foto in de Chineze tuin na 30 jaar te reconstrueren.