Kies data

Dingli Cliffs

Dingli Cliffs: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Malta: Dagtocht Hoogtepunten van Malta en Mdina met Lunch

1. Malta: Dagtocht Hoogtepunten van Malta en Mdina met Lunch

Ervaar enkele van Malta's meest interessante hoogtepunten in slechts één dag tijdens een groepstour met gids. Ontdek de middeleeuwse stad Mdina, de Catacomben van St. Cataldus en Mosta Rotunda. Loop door de botanische tuinen van San Anton, geniet van het uitzicht op zee vanaf de kliffen van Dingli en koop glas van plaatselijke ambachtslieden. Nadat je bij je hotel bent opgehaald begin je tour met de oude stad Mdina, bekend om haar weelderige paleizen, vestingwerken, architectuur en oud erfgoed. Slenter door de smalle straatjes van de oude hoofdstad van het eiland en bekijk een van de mooiste voorbeelden van een oude ommuurde/gefortificeerde stad in Europa. Maak een reis terug in de tijd, want de straten zijn de afgelopen 1000 jaar niet veel veranderd. Bewonder de prachtige palazzo's en kerken in de unieke mix van middeleeuwse en barokke stijlen van de stad, evenals de spectaculaire uitzichten vanaf de hoge bastionmuren. Je verlaat Mdina door de Griekse Poort. Ga naar de Catacomben van St. Cataldus in Rabat, aan de rand van Mdina. Ontdek de catacomben, die oorspronkelijk een Punische grafschacht waren, en enkele van de vroegste archeologische bewijzen van het christendom op Malta. Bekijk graven die prachtige voorbeelden zijn van overdekte tombes en andere die in de rotsen zijn uitgehouwen. Ga verder naar Dingli Cliffs, voor het dorp Dingli aan de westkust van Malta, het hoogste punt van het Maltese eiland op ongeveer 253 meter boven de zeespiegel. Geniet van een adembenemend uitzicht over de terrasvormige velden eronder en het uitzicht op de uitgestrekte open zee met het kleine onbewoonde eiland Filfla. Na de lunch bezoek je de botanische tuinen van San Anton, begin 17e eeuw aangelegd door grootmeester Antoine de Paule als aanvulling op zijn zomerresidentie: het Paleis van San Anton, gelegen aan de rand van de tuinen, nu de residentie van de Maltese president. Stop vervolgens bij het Ta' Qali Craft Village, een voormalig vliegveld van de Britse Royal Air Forces dat in oorlogstijd is gerestaureerd tot een lokaal ambachtelijk centrum. Zie hoe lokale ambachtslieden uitgebreide glaskunst maken met behulp van oude glasblaastechnieken. Koop wat echte lokaal gemaakte aandenkens om je te herinneren aan je bezoek aan Malta. Sluit je tour af met de grootste kerk van Malta, de Basiliek van Maria Hemelvaart, beter bekend als de Mosta Rotunda of Mosta Dome. De huidige kerk, gebouwd tussen 1833 en 1860 naar neoklassieke ontwerpen, is gebaseerd op het Pantheon in Rome. Ontdek de koepel, de derde grootste niet-ondersteunde koepel ter wereld. Keer ten slotte terug naar je hotel.

Malta: Mdina, Dingli-kliffen en de botanische tuinen van San Anton

2. Malta: Mdina, Dingli-kliffen en de botanische tuinen van San Anton

Je begint met een bezoek aan de oude middeleeuwse stad Mdina, bekend om zijn weelderige paleizen en vestingwerken, middeleeuwse en barokke architectuur en oud erfgoed. Deze majestueuze stad is zonder twijfel een van de meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen van het eiland. Mdina, van de oudheid tot de middeleeuwen de hoofdstad van het eiland, is echt een betoverende stad! Een wandeling door de smalle straatjes, die de afgelopen 1000 jaar niet veel zijn veranderd, is een must voor iedereen die de Maltese eilanden bezoekt. Het is ongetwijfeld een van Europa's mooiste voorbeelden van een oude ommuurde/versterkte stad. Verken deze historische stad met een ervaren lokale gids en duik in het rijke verleden van de stad terwijl je de middeleeuwse straten verkent. Maak een reis terug in de tijd en bewonder de prachtige palazzo's en kerken in de unieke mix van middeleeuwse en barokke stijlen van de stad, evenals de spectaculaire panorama's vanaf de hoge bastionmuren. Als u Mdina verlaat via de 'Griekse Poort', gaat u verder naar Dingli Cliffs, gelegen voor het dorp Dingli aan de westkust van Malta, op ongeveer 253 meter boven de zeespiegel. Deze kliffen vertegenwoordigen het hoogste punt van de Maltese eilanden. De kliffen bieden een majestueus gezicht; het uitzicht op de terrasvormige velden eronder en het panorama van de uitgestrekte open zeeën met het onbewoonde kleine eiland Filfla op de achtergrond, zijn werkelijk adembenemend! Gezien hun indrukwekkende hoogte kunnen de kliffen worden beschouwd als natuurlijke forten, aangezien geen enkele aanvaller het eiland vanuit het westen kan naderen. Gelegen aan de rand, het hoogste punt van de Maltese eilanden markerend, is een prachtige kleine kapel gebouwd in 1646, gewijd aan de heilige Maria Magdalena. De tour eindigt met een bezoek aan de botanische tuinen van San Anton, gelegen in het dorp Attard. Deze prachtige tuinen werden in het begin van de 17e eeuw gebouwd door grootmeester Antoine de Paule als aanvulling op zijn zomerresidentie; San Anton Palace, dat zich aan de rand van de tuinen bevindt en dat tegenwoordig dienst doet als de residentie van de Maltese president. Open voor het publiek sinds 1882. De tuinen hebben verschillende paden omgeven door fonteinen en vijvers die worden bewoond door families van eenden, zwanen, pauwen, pauwen en schildpadden en omvatten een grote verscheidenheid aan bomen en bloemen van over de hele wereld, waaronder een verscheidenheid aan palmbomen. bomen, cipressen, jacaranda's, araucaria's en andere exotische planten, waarvan sommige meer dan drie eeuwen oud zijn. Tijdens de hele tour zullen deskundige en ervaren gidsen je boeiende informatie geven en je ervaring verbeteren door middel van vertelling en boeiende verhalen.

De Malta Experience Private Tour - Ontdek Malta

3. De Malta Experience Private Tour - Ontdek Malta

Krijg een uitgebreid overzicht van Malta tijdens deze dagtour langs de natuurlijke en culturele bezienswaardigheden van het eiland, met vervoer heen en terug voor een zorgeloze reis. Vink topbezienswaardigheden aan, zoals de Blue Grotto en Mosta Parish, en ontdek verborgen juweeltjes, waaronder de Popeye-filmset en de middeleeuwse stad Mdina. Ontvang persoonlijke aandacht van uw privégids, plus tal van gratis proevers van de natuurlijke producten van Malta. Geniet van een spectaculair uitzicht op de kliffen en de zee beneden bij Dingli Cliffs, het hoogste punt van Malta. Ontdek de mysterieuze hoofdstad van Malta, Valletta Loop er doorheen en ontdek de schoonheid van Mdina terwijl we je meenemen door de geschiedenis en je stop hier ook voor de lunch. Bezoek een van de beroemdste en meest spectaculaire stranden van Malta, bekend als Golden Bay Ontvang van begin tot eind persoonlijke aandacht en kennis van uw lokale privégids

Malta: Ontdek Malta & Gozo 5 Tours-pakket met transfers

4. Malta: Ontdek Malta & Gozo 5 Tours-pakket met transfers

Boek dit 5-daagse excursiepakket om alle cultuur, charme en geschiedenis van Malta en de Gozo-eilanden te ervaren. Bezoek de belangrijkste hoogtepunten van de archipel met twee dagtours en drie halve dagtours gedurende 5 dagen. Laat je elke dag van je ervaring ophalen en afzetten bij je hotel. Blader door de vele beschikbare routes en selecteer de optie die het beste bij uw plannen past. Bekijk het reisschema van dag tot dag wanneer u uw voorkeursoptie selecteert. Rijd naar de stad Valletta, een UNESCO-werelderfgoed, voor een tour van een halve dag. Verken imposante vestingwerken, bastions en paleizen. Bekijk een meeslepende audiovisuele show over de geschiedenis van Malta en maak een rondleiding door de Sint-Janscokathedraal, de Upper Barraka Gardens en Grand Harbour. Maak een dagtocht naar Mdina, de oude hoofdstad van het land. Bewonder de versterkte muren en de spectaculaire panorama's. Bezoek het dorp Rabat, de Catacomben van St Cataldus, Dingli Cliffs, San Anton Gardens, Ta' Qali Artisan Village en de Rotunda van Mosta met zijn koepel. Geniet van een lunch en een glas wijn. Begin aan nog een excursie van een halve dag naar de beroemde Three Cities: Vittoriosa, Senglea en Copiscua. Waardeer deze historische vestingsteden en ontdek hun prachtige kerken, pleinen, vestingwerken en architectonische schatten. Maak een boottocht over de kreken aan boord van een Maltese 'frejgatina'. Dompel jezelf onder in het landschap van Gozo tijdens een mooie dagtocht. Neem de veerboot vanuit Malta en bezoek de stad Victoria, de Ggantija-tempels en de Citadel, een majestueus middeleeuws fort. Blik op Xlendi Bay, Dwejra Bay en Inland Sea, met een optionele boottocht. Lunch met een glas wijn. Ga naar het vissersdorp Marsaxlokk voor een avontuur van een halve dag. Bekijk de grootste vissershaven van Malta, omzoomd met traditionele "luzzus", felgekleurde boten. Dwaal rond op de openluchtmarkt, bezoek de stad Qrendi en bewonder de Blue Grotto, met een optionele boottocht.

Malta: privé-natuurtour Buskett Woodlands & Dingli Cliffs

5. Malta: privé-natuurtour Buskett Woodlands & Dingli Cliffs

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Malta tijdens deze begeleide natuurwandeling met een botanicus. Bekijk 500 jaar oude bomen in de Busektt Woodlands, leer over de mysterieuze Curt Ruts-paden in de Għar il-Kbir-grotten en sta op het hoogste punt van Malta. Begin uw dag met een ophaalservice bij uw hotel in Malta of Gozo. Breng je eigen lunchpakket en water mee of kies de lunch-add-on om te genieten van een lunchpakket met "Ftira" (een gevuld traditioneel gezuurd Maltees brood), hartige snacks en een fles mineraalwater. Begin je wandeltocht met een bezoek aan Buskett Woodlands, ook wel bekend als Buskett Gardens. Verken deze bossen met je botanicusgids en spot loofbossen, inheemse naaldbossen en bosjes fruitbomen. Stop om de nationale boom van Malta, de Sandarac-gomboom en enkele van de oudste bomen op het eiland te bewonderen, die minstens 500 jaar oud zijn. Geniet van een schilderachtig uitzicht op het prachtige Verdala-paleis, gelegen op een aangrenzende heuvel met uitzicht op de Buskett-tuinen. Ga vervolgens naar Għar il-Kbir (de grote grot), een grottencomplex tussen Buskett Gardens en Dingli Cliffs. Leer meer over het fascinerende van deze grotten, die duizenden jaren oud zijn, en hoor over de families van kluizenaars die hier tot 1835 woonden. Ontdek de intrigerende Curt Ruts, een complex netwerk van sporen uitgehouwen in de rotsen. Het oorspronkelijke doel en de oorsprong van de sporen blijven onzeker, maar de meeste archeologen denken dat ze dateren van rond 2000 voor Christus Ga verder naar Dingli Cliffs, vlakbij het dorp Dingli aan de westkust van Malta, en het hoogste punt van de Maltese eilanden. Geniet van een panoramisch uitzicht op de terrasvormige velden, de open zee en het eiland Filfla. Wandel rond om lokale planten te spotten, waaronder wilde orchideeën en de nationale plant van Malta. Stop in Dingli voor een kopje koffie of een snack (niet inbegrepen). Eindig je tour in een kleine kapel gewijd aan Sint Maria Magdalena, gelegen aan de rand van de kliffen en markeer het hoogste punt van de Maltese eilanden voordat je terugkeert naar je hotel.

Dingli Cliffs: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Dingli Cliffs

Wil je alle activiteiten in Dingli Cliffs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dingli Cliffs

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 117 beoordelingen

Ik heb deze tour geboekt als verjaardagscadeau voor mijn man. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om vreedzaam tijd met mijn gezin door te brengen, zelfs met een baby van anderhalf jaar oud. Punctuele informatie en onberispelijk transport. De gids was zeer nauwgezet en zorgvuldig om elk detail te beschrijven. Ik had niet gedacht dat ik in zo'n korte tijd zoveel van Malta zou kunnen zien. Ik zal zeker andere excursies proberen.

Fantastisch! We hadden een uitstekende gids, Philip - zeer deskundig en efficiënt met aanwijzingen en ontmoetingsplaatsen, zeer professioneel en interessant. We hebben zoveel van de "must-see" aspecten van Malta gezien, en we hadden een zeer plezierige lunch waardoor we de kans kregen om in contact te komen met enkele van de andere gasten op de tour. Sterk aanbevolen.

Deze tour was best bevredigend en genoeg om te leren wat interessant was om te zien in Malta. De gids was voorbereid, minzaam en erg aardig. Twee goed georganiseerde dagen zijn voldoende om de meest interessante plekken op het eiland te bezoeken. De lunch had zo'n deadline dat we genoodzaakt waren om geen dagtour meer te boeken waarbij ook de maaltijd is inbegrepen.

EEN PRACHTIGE EN MAGISCHE ERVARING, ZEKER GEWAARDEERD EN INTENS GELEEFD DOOR MIJ EN DE HELE FAMILIE, EEN CADEAU NOG SPECIAAL GEMAAKT DANKZIJ DE VOORBEREIDING .... AFFABILITEIT EN BESCHIKBAARHEID BESCHIKBAAR GEMAAKT DOOR DE PRACHTIGE GIDS MARCELLA .... ECHT GEFELICITEERD.. ..

zeker de mooiete

zeer goede uitstap met veel uitleg van de gids en de nodige aandacht voor achtegrond in formatie .Als ook voldeed aan de verwachte plaatsen om te bezichten.