Dionysustheater

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Dionysustheater

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.028 beoordelingen

Goed, kan nog beter. Door duidelijker te vermelden dat de digitale toegangskaart niet geaccepteerd wordt aan de poort. Men dient bij het kantoor dit om te wisselen naar een papieren toegangskaart. Er zijn hierdoor veel mensen die een mobiele digitale toegangskaart hebben alsnog de toegang geweigerd. Volgens de medewerker van het kantoor zijn ze nog niet zover om mobiele digitale toegangskaarten te accepteren en zo te scannen. Dus voorlopig omwisselen naar een papieren toegangskaart bij het treftpunt(kantoor)

Handig, snel geregeld en scheelt een lange wachtrij.

De tickets moet je dan even op een andere plek (5 minuten lopen) ophalen. En het zou een toegevoegde waarde zijn op de site om te kunnen zien hoe druk het die ochtend, middag of avond gaat worden. Die ochtend dat wij er waren was het enorm druk, vandaar.

We waren er eind februari. De zuid-ingang was niet echt druk. Skip the line was niet echt nodig. En let op! Onder 25 jaar hoef je geen ticket te kopen alleen even paspoort laten zien. Verder lekker snel en prima.

Organisatie was perfect. Gids Artemis deed dat heel inspirerend. Gezien het een zondag was en het toegangsticket blijkbaar gratis was, heb ik spontaan 10 euro teruggekregen van de organisatie.

Je moet wel goed ter been zijn. Ben blij dat ik het gedaan. Over 2 à 3 zou ik het waarschijnlijk niet meer kunnen als gevolg van de arthrose.