Dionysustheater

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Dionysustheater

Wil je alle activiteiten in Dionysustheater ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dionysustheater

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.037 beoordelingen

Een geweldige aanrader om de stad te verkennen !

De activiteit was heel goed geregeld via Getyourgide. Alles werd heel duidelijk weergegeven (ook het pick-up point werd goed aangegeven). We hadden een geweldige Nederlandstalige gids Jan die met heel veel passie verteld heeft over het mooie Athene. Heel aangenaam om met een elektrische fiets door de stad van Athene te rijden. Dit is helemaal niet fysiek zwaar of vermoeiend. Bovendien is het heel fijn om door Athene te rijden met de fiets aangezien er weinig auto`s rijden in het historische stadscentrum. De gids neemt je mee op plaatsjes waar je anders niet zou komen(bv.de Pnyx heuvel). Daar heb je een prachtig zicht op de Akropolis. Je stopt samen met de gids aan de belangrijkste bezienswaardigheden. Er is ook voldoende tijd om foto`s te nemen. Je komt heel wat te weten over de hoofdstad van Griekenland. Tip: doe deze activiteit aan het begin van jouw vakantie. De e-biketour is een ideale verkenning van Athene ! De gids geeft ook verdere info die nuttig is voor jouw verdere verblijf

We waren er eind februari. De zuid-ingang was niet echt druk. Skip the line was niet echt nodig. En let op! Onder 25 jaar hoef je geen ticket te kopen alleen even paspoort laten zien. Verder lekker snel en prima.

Organisatie was perfect. Gids Artemis deed dat heel inspirerend. Gezien het een zondag was en het toegangsticket blijkbaar gratis was, heb ik spontaan 10 euro teruggekregen van de organisatie.

Een erg interessante ervaring de gids wist veel te vertellen over de historie van Athene en de Akropolis. Een aanrader.

Lange rij wachtenden kunnen omzeilen. Ticket-office met Google-maps prima kunnen vinden.