District Lissabon
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
lissabon pena palace sintra cabo da roca en cascais daytrip

Lissabon: Pena Palace, Sintra, Cabo da Roca en Cascais Daytrip

Duur: 8 uur
Kleine groep
70 Beoordelingen
GetYourGuide Original
70

Ontdek de schoonheid en geschiedenis van Sintra, het romantische Pena-paleis en de prachtige kustlijnen van Cabo da Roca en Cascais tijdens een…

District Lissabon: tours & tickets

oceanarium van lissabon toegangsticket
Milieucertificaat

Oceanarium van Lissabon: toegangsticket

Geldig: 1 dag
1244 Beoordelingen
Voor het hele gezin
1244

Ontdek meer dan 8.000 zeeschepsels uit 4 oceanen in het Oceanário de Lisboa met een van tevoren geboekt ticket. Duik in de noordelijke Atlantische…

District Lissabon: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over District Lissabon

Een topervaring, mede mogelijk gemaakt door de uitstekende begeleiding

Deze uitstap bleek een heel mooi verjaardagscadeau! Ondanks het mindere weer wist onze gids Barbara er steeds de fun in te houden. Het optimisme van onze begeleider bracht onze groep sowieso in een leuke sfeer, zodanig dat een minder uitzicht van bijvoorbeeld het paleis van Pena amper een domper kon zijn. Ze loodste ons trouwens op een interactieve manier doorheen dit paleis, waardoor je echt het gevoel kreeg te kunnen genieten, maar ook bij te leren en te ontdekken. Niemand van ons die nog zal vergeten wat een 'sphere' ook alweer was! Ze gaf ons daarenboven ook niet alleen advies voor eet- en drankgelegenheden, maar ook tips waar we alternatieve winkeltjes in Lissabon konden vinden (waardoor we na drie dagen zoeken dankzij haar het perfecte winkeltje vonden). Ze luisterde aandachtig naar de extra vragen die we haar konden stellen en wist die allen goed te beantwoorden. Kotom: de Sintratrip die ons bracht naar Pena Palace, Cabo da Roca en Cascais was een voltreffer, zijn geld waard!

Een fantastische tour met een fantastische begeleider!

We waren heel benieuwd naar de tour hoe het ging verlopen en laten we zeggen dat we geen spijt hebben van deze tour. Wij hadden Barbra als begeleider en zij was echt super! Goede fotograaf, toffe grapjes en legde alles heel goed uit. Ik zou deze tour zo opnieuw doen met Barbra als begeleider als natuurlijk! Door haar hebben we echt een super leuke en mooie dag gehad. Danku Barbra!

Prima, maar moeilijk om rendabel te zijn

De pas werkt perfect en wordt op veel plekken geaccepteerd. Het OV en het skippen van de rijden is veruit het grootste voordeel. Het is alleen vrij lastig om de pas 'er uit te halen' de meeste attracties kosten normaal 5 euro, dus je zou 9 attracties moeten bezoeken om de pas er uit te halen. In 72 uur is dat erg krap.

Lisbon Card: 24, 48, of 72 uurs ticket Beoordeeld door Joran, 11-08-2019

Een erg leuke activiteit met vriendelijke gidsen en mooi uitzicht.

Met een grote groep (4 docenten, 29 leerlingen) mogen deelnamen aan deze kajaktour. Voorafgaand kregen alle leerlingen een uitleg en een fles water. Daarna een heerlijke tocht onder begeleiding van drie vriendelijke (en motiverende) gidsen. Alles tot in de puntjes geregeld. Top.

Lissabon: kajaktocht langs de kust met gids Beoordeeld door Hester, 20-09-2019

Mooie boot, fijne vriendelijke bemanning

Makkelijk te vinden opstappunt, vriendelijke bemanning die het leuk vond om ons iets over Lissabon te vertellen maar die het ook prima vond als je gewoon lekker op het voordek zat te chillen. Heel leuke ervaring! Volgende keer zou ik ook weer gaan, maar dan langs de kust.

Lissabon: zeilboottocht over de Taag Beoordeeld door Anoniem, 06-08-2019