Belevingen in

District Ljubljana

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Topbezienswaardigheden in District Ljubljana

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap District Ljubljana

Wil je alle activiteiten in District Ljubljana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over District Ljubljana

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.326 beoordelingen

Met een kleine groep kunnen we een auto naar elke plaats brengen. Dit betekende dat we een echte persoonlijke ervaring kregen. Onze gids Eva was aardig en gaf ons niet alleen informatie over elke bezienswaardigheid, maar ook over Slovenië in het algemeen. De reis voelde erg comfortabel en ontspannen aan, wat geweldig was voor een individuele reiziger zoals ik. Beide bezienswaardigheden waren spectaculair, een echt hoogtepunt van mijn reis en we hadden zeker genoeg tijd in elk. We kregen ook wat extra tijd om dingen in ons eigen tempo te doen, wat geweldig was! Al met al een fantastische reis, persoonlijke tintjes en informatief.

Onze reis naar Bled was perfect! Ik wou dat ik de naam van onze gids herinnerde, maar ze was geweldig. Zeer deskundig en vriendelijk. We hadden zoveel geluk want het weer was geweldig. Het was zonnig voor ons en het had dagen eerder regen getoond. Het had niet meer een perfecte dag kunnen zijn. De grotten waren GEWELDIG!!!! Heel mooi! Ik moet vermelden dat we vanwege Corona vrijwel minimale toeristen hadden op alle plekken die we hadden bezocht. Ik betwijfel of het de volgende keer zo zou zijn, dus we hadden HEEL GELUK dat we deze prachtige locaties hebben ervaren zoals we hadden. Sterk aanbevolen!!!!

Een zeer aangename reis. Ziga was punctueel en geïnformeerd, hij liet me ook enkele "geheime" uitzichten op het meer van Bled ontdekken. Omdat hij alleen op de tour was, kon hij me ook wat extra plaatsen laten zien. Het bedrijf was fantastisch, ze namen eerst contact met me op en boden me een upgrade aan omdat ik alleen was, daarna informeerden ze me over het weer. Hoewel ik de tour en dag niet kon veranderen, lieten ze me de excursie doen, ook al was ik de enige deelnemer. Topervaring!

Omdat ik de enige deelnemer was, had ik praktisch een persoonlijke gids. De tocht naar het meer van Bled is een absoluut hoogtepunt, zeker als het mooi weer is. Je zou er gemakkelijk de hele dag kunnen doorbrengen.

Goed georganiseerd met voldoende quality time op elke plek. Zeer goed geïnformeerde gids.