District of Columbia War Memorial

Meer dan 100 keer geboekt vorige week

District of Columbia War Memorial
53 activiteiten gevonden
Sorteren op:

District of Columbia War Memorial: topattracties in de buurt

District of Columbia War Memorial: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit NYC: Dagtrip met gids naar Washington DC per bus of bestelwagen

Vanuit NYC: Dagtrip met gids naar Washington DC per bus of bestelwagen

Reis van NYC naar Washington tijdens een dagexcursie om de bezienswaardigheden van de hoofdstad van het land te zien met een Spaanssprekende gids. Bezoek de belangrijkste monumenten, gedenktekens en gebouwen zoals het Witte Huis en het Washington Monument. Ga vanuit NYC naar het zuiden in een comfortabele bus met airconditioning, die door New Jersey en Delaware rijdt, met een stop in Delaware om je benen te strekken en de toiletten te gebruiken. Rij verder voorbij Maryland tot Arlington, Virginia. De tour begint goed bij Arlington National Ceremony, waar de gids je meeneemt naar het graf van Kennedy en samen met jou het weelderige terrein verkent. Ga dan naar het Iwo Jima-monument, met tijd om foto's te maken. Tijdens de hele reis vertelt je gids je interessante weetjes over de stad. Ga vervolgens naar Washington DC over de Potomac-rivier. Ga langs Constitution Avenue waar u het State Department, het Institute of Peace en het Albert Einstein Memorial ziet. Ga naar de National Mall en loop met je gids naar plaatsen die in films en tv-series te zien zijn. Bekijk het Korean War Memorial, het Lincoln Memorial en het Vietnam War Memorial. Je herkent de Reflecting Pool van Forrest Gump. Je ziet ook het meest bezochte monument in de stad, het World War II Memorial. Terug in de bus ga je door met het bekijken van kantoren van belangrijke organisaties zoals de Organisatie van Amerikaanse Staten, het Amerikaanse Rode Kruis en het ministerie van Financiën totdat je uiteindelijk het Witte Huis bereikt. Neem de tijd om foto's te maken in de tuinen voordat je verder gaat om de FBI-gebouwen, het Nationaal Archief en meer te bekijken. Je laatste stop is de National Mall, waar je wat vrije tijd hebt om de exposities te bezoeken, te lunchen en foto's te maken van het Capitool. Op de terugweg naar NYC wordt u getrakteerd op een nachtelijk panoramisch uitzicht over NYC vanuit New Jersey.

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Nadat je aan boord bent geklommen van een comfortabele elektrische kar, ga je op weg naar het Smithsonian complex. Bewonder de omvang van het grootste museum- en onderzoekscomplex ter wereld. Ontdek vervolgens drie van de bekendste standbeelden in Washington DC, die van Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en George Washington, waarschijnlijk de drie meest geliefde presidenten van de VS. Neem vanaf hier een moment om stil te staan bij degenen die hun leven verloren in de strijd als je verschillende oorlogsmonumenten bezoekt. Werp een blik op de gedenkplaatsen voor de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, veteranen uit de Koreaanse Oorlog en veteranen uit de Vietnamoorlog. Houd vervolgens je camera gereed voor een van de meest herkenbare monumenten ter wereld, het Witte Huis, het huis van de Amerikaanse president. Tot slot kun je je ogen de kost geven op Capitol Hill, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres.

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Profiteer van uw tijd in de hoofdstad met deze stadstour door Washington DC. Stap aan boord van een van de luxe bussen bij het US Navy Memorial voordat je langs de National Archives naar het US Capitol Building vaart. Laat je gids je alles vertellen, van de originele onafhankelijkheidsverklaring tot de grondwet en de Bill of Rights. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op het twee mijl lange Smithsonian Museum en het imposante Washington Monument, het hoogste vrijstaande stenen bouwwerk ter wereld. Je krijgt de kans om je benen te strekken met stops bij het Witte Huis en Lincoln Memorial, waar je de trap kunt beklimmen om het beroemde standbeeld van de 16e president van Amerika te zien. Maak vervolgens een informatieve begeleide wandeling rond het prachtige WW2-monument. De tour maakt een lus van het United States Navy Memorial en stopt bij gedenkwaardige locaties, zoals het Vietnam Memorial, het US Capitol Building en het Lincoln Memorial. Een ervaren gids legt elk belangrijk detail van elk monument en gedenkteken uit en geeft je de meest uitgebreide en intieme tourervaring die DC te bieden heeft. Bewonder de vele Smithsonian-musea, National Mall, Freedom Plaza en nog veel meer aan boord van de bus. Leer vervolgens de geschiedenis van het Witte Huis, het Capitool, het FDR Memorial en het Martin Luther King Memorial tijdens korte begeleide wandelingen.

DC: Big Bus Monuments and Memorials Zonsondergang Tour

DC: Big Bus Monuments and Memorials Zonsondergang Tour

Maak je klaar om de betoverende schoonheid van Washington DC als nooit tevoren te ervaren tijdens een unieke dubbeldekker avondtour met open dak met Big Bus Tours. Met de monumenten en gedenktekens van de stad dramatisch verlicht door de stadslichten, zul je gebiologeerd raken door de grootsheid en betekenis van de hoofdstad van het land. Je leert de fascinerende geschiedenis en verborgen verhalen van de hoofdstad van het land vanaf de oprichting na de Revolutionaire Oorlog tot de moderne werking vandaag de dag. Luister naar ons hypermoderne digitale commentaar voor een volledig boeiende en onderhoudende ervaring. En vergeet niet onderweg foto's te maken! Met een adembenemend uitzicht op de meest iconische monumenten van de stad wil je elk moment van deze onvergetelijke avond vastleggen om het hart van de geschiedenis en cultuur van Amerika te verkennen. Bekijk de National Mall en kijk uit op de Reflecting Pool net zoals MLK Jr. deed tijdens zijn beroemde "I Have a Dream" toespraak vanaf het Lincoln Memorial. Loop langs het Jefferson Memorial en geniet van de bries over het Tidal Basin. Maak foto's van het imposante Washington Monument en de uitgebreide koepel van het Capitoolgebouw, allemaal vanuit de schilderachtige en ontspannende zitplaatsen op het bovendek van de open bus. Als officiële partner van de National Park Services tour, brengt Big Bus je het dichtst bij het beste wat DC te bieden heeft: -Nationaal winkelcentrum -Het Witte Huis -Lincoln Memorial -Martin Luther King Memorial -Memorial Jefferson -Het Capitool -WOII gedenkteken -En nog veel meer!

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Ontdek alle geneugten van Washington DC met deze dagtour door de stad, langs hotspots zoals het Witte Huis, het U.S. Capitol Building en het Thomas Jefferson Memorial. Stap aan boord van uw glamoureuze panoramische bus met airconditioning bij het U.S. Navy Memorial. Ga naar alle belangrijke hoogtepunten van reguliere sightseeingtours en geniet van een lunchpauze en een kans om door het getijbekken te reizen. Kom meer te weten over enkele van de meest fascinerende bezienswaardigheden in de VS, waaronder het Witte Huis, het Capitool en de nationale archieven, plus adembenemende gedenktekens van Thomas Jefferson en Franklin Roosevelt. Na de lunch biedt de zomer de mogelijkheid voor een boottocht door Georgetown en DC Waterfront. In de winter wordt deze bustour door Washington afgesloten met een bezoek aan het Pentagon en nog meer fascinerende oorlogsmonumenten. De tourprijs is inclusief een boottocht en toeristen hebben in de zomer de mogelijkheid om een lunch te kopen in een van de vele restaurants aan het water. Leer tijdens je tour van je live gids die met je uit de bus stapt om ervoor te zorgen dat je een intieme en persoonlijke ervaring van elke attractie krijgt. Uw gids zal u informeren over de belangrijke details van elk monument. Van april tot oktober kunt u de frisse lucht inademen tijdens een schilderachtige cruise van 1 uur langs de rivier de Potomac. Het volledige reisschema van deze tour omvat: • Jefferson-gedenkteken • Amerikaans Capitool • FDR-monument • Monument voor de Tweede Wereldoorlog • Iwo Jima-gedenkteken • Vietnam-monument • Martin Luther King-monument • Lincoln-gedenkteken • Witte Huis

Washington DC: National Mall Nacht bustour

Washington DC: National Mall Nacht bustour

Bewonder de sfeervolle bezienswaardigheden van de hoofdstad vanuit een bus met open of glazen dak terwijl de zon ondergaat in Washington, DC. Maak een uitstapje naar de schemerzone met betoverende uitzichten op de hoogtepunten van de stad in de schemering. Zie hoe de beroemdste monumenten verlicht worden en een glinsterende gloed over de stad werpen. Begin bij het U.S. Navy Memorial, voordat je door de schemering gaat om uitzicht te krijgen op het Witte Huis, het Korean War Memorial en het Martin Luther King Jr. Memorial. Elk monument heeft 's nachts speciale verlichting, met regelmatig de mogelijkheid om uit te stappen en het spectaculaire beeldhouwwerk van dichtbij te bekijken, samen met talloze fotomomenten. Bewonder de volledig glinsterende skyline aan het begin- en eindpunt van je tour, die ook uitzicht biedt op het fonkelende Tidal Basin en het Thomas Jefferson Memorial. Nachttours worden niet veel magischer dan dit, en passen perfect bij een dagtour de volgende dag.

Washington DC: Monumenten en gedenktekens fietstocht

Washington DC: Monumenten en gedenktekens fietstocht

Verken de populairste bezienswaardigheden in Washington DC op een milieuvriendelijke manier tijdens deze begeleide fietstocht door de National Mall en langs het Potomac Tidal Basin. Kom meer te weten over de oorlogs- en presidentiële gedenktekens die u langs de route van dichtbij wilt bekijken. Ontmoet je gids op de Wharf DC en ga aan de slag met je hoogwaardige fiets en helm. Vertrek op uw gezinsvriendelijke route naar het Washington Monument, Vietnam Memorial, World War II Memorial en het Lincoln Memorial. Ga de geschiedenis in terwijl je gids je de winkel vertelt achter bezienswaardigheden zoals het Jefferson Memorial. Krijg de kans om rond te lopen en de gedenktekens te verkennen. Keer terug naar de Wharf DC aan het einde van je fietservaring.

Washington DC Monumenten bij Nacht Fietstocht

Washington DC Monumenten bij Nacht Fietstocht

Fiets naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Washington, D.C. tijdens een rondleiding in het donker. Geniet 's nachts van de hoofdstad van Amerika, wanneer de lucht koeler is en de monumenten vrij van mensenmassa's zijn. Als de schemering over de stad trekt, worden de gedenktekens en monumenten prachtig verlicht. Je gids neemt je mee door de National Mall en rond het Tidal Basin. Je bezoekt het Washington Monument, de monumenten voor de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse Oorlog en de Vietnamoorlog, het Lincoln Memorial, het Martin Luther King Memorial, het FDR Memorial en het Jefferson Memorial. Onderweg krijg je de gelegenheid om meer te leren over elk van de bezienswaardigheden, en ook een paar minuten om door de gedenktekens te lopen en ze te ervaren. Je hebt ook uitzicht op het verlichte Witte Huis en het grasveld waar de helikopter van de president landt. Deze rit van ongeveer 4 mijl is gemakkelijk en gaat over voornamelijk vlak terrein. Alle rijders krijgen reflecterende vesten en veiligheidslichten.

Washington DC: zie de City Segway Tour

Washington DC: zie de City Segway Tour

Kom 30 minuten voor aanvang van de tour aan voor instructie over het rijden op een Segway en ga vervolgens op een spannende begeleide Segway-tour door Washington DC en de belangrijkste bezienswaardigheden. Luister terwijl je gids fascinerende verhalen vertelt over deze iconische locaties, verteld via een geavanceerd radiosysteem. Laat u voor vertrek trainen en monteer uw uitrusting. Bekijk een korte video en presentatie en ontvang vervolgens een-op-een instructies van het ervaren personeel. Wees niet zenuwachtig! Veel van de bezoekers zijn nieuwe ruiters en de meeste mensen hebben het binnen een paar minuten onder de knie. Zodra iedereen zich op zijn gemak voelt, doe je een snelle soundcheck en ga je aan de slag! De eerste halte is het Witte Huis, aan de overkant van uw startpunt! Ga vanaf daar verder met het verkennen van zoveel mogelijk van de volgende sites: Lafayette-plein Amerikaanse schatkist Grondwet tuinen Lincoln-gedenkteken Reflecterende pool Gedenkteken voor Vietnamveteranen Koreaans oorlogsmonument DC-oorlogsmonument Getijdenbekken WO II gedenkteken Washington Monument Smithsoniaanse musea Nationale Galerij van Kunst Capitool van de VS Nationaal Archief Monument van de Amerikaanse marine FBI-gebouw Vrijheidsplein en meer!

Washington DC: Night Under the Stars bus- en wandeltour

Washington DC: Night Under the Stars bus- en wandeltour

Zie de stad Washington verlicht met de dromerige gloed van de sterren tijdens deze exclusieve 3 uur durende begeleide nachtbus-/wandeltocht. Terwijl je comfortabel door de straten van DC reist en door de belangrijkste bezienswaardigheden loopt, hoor je de verhalen over de fascinerende geschiedenis van je deskundige live gids. Van het Capitool tot het Witte Huis en het Lincoln Memorial en bijna alles daartussenin, u ervaart Washington op zijn best verlicht 's nachts - met de prachtige structuren en weerspiegelingen van licht op het water waarvoor deze prachtige stad bekend is. De gedenktekens en monumenten die u met uw gids uit de bus stapt, zijn onder andere: • Capitool (alleen buitenfotostop) • Witte Huis (alleen fotostop buiten) • Martin Luther King, Jr. gedenkteken • Koreaans gedenkteken • Lincoln Memorial • Vietnam-monument • Herdenkingsmonument voor de Tweede Wereldoorlog

District of Columbia War Memorial: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit NYC: Dagtrip met gids naar Washington DC per bus of bestelwagen

Vanuit NYC: Dagtrip met gids naar Washington DC per bus of bestelwagen

Reis van NYC naar Washington tijdens een dagexcursie om de bezienswaardigheden van de hoofdstad van het land te zien met een Spaanssprekende gids. Bezoek de belangrijkste monumenten, gedenktekens en gebouwen zoals het Witte Huis en het Washington Monument. Ga vanuit NYC naar het zuiden in een comfortabele bus met airconditioning, die door New Jersey en Delaware rijdt, met een stop in Delaware om je benen te strekken en de toiletten te gebruiken. Rij verder voorbij Maryland tot Arlington, Virginia. De tour begint goed bij Arlington National Ceremony, waar de gids je meeneemt naar het graf van Kennedy en samen met jou het weelderige terrein verkent. Ga dan naar het Iwo Jima-monument, met tijd om foto's te maken. Tijdens de hele reis vertelt je gids je interessante weetjes over de stad. Ga vervolgens naar Washington DC over de Potomac-rivier. Ga langs Constitution Avenue waar u het State Department, het Institute of Peace en het Albert Einstein Memorial ziet. Ga naar de National Mall en loop met je gids naar plaatsen die in films en tv-series te zien zijn. Bekijk het Korean War Memorial, het Lincoln Memorial en het Vietnam War Memorial. Je herkent de Reflecting Pool van Forrest Gump. Je ziet ook het meest bezochte monument in de stad, het World War II Memorial. Terug in de bus ga je door met het bekijken van kantoren van belangrijke organisaties zoals de Organisatie van Amerikaanse Staten, het Amerikaanse Rode Kruis en het ministerie van Financiën totdat je uiteindelijk het Witte Huis bereikt. Neem de tijd om foto's te maken in de tuinen voordat je verder gaat om de FBI-gebouwen, het Nationaal Archief en meer te bekijken. Je laatste stop is de National Mall, waar je wat vrije tijd hebt om de exposities te bezoeken, te lunchen en foto's te maken van het Capitool. Op de terugweg naar NYC wordt u getrakteerd op een nachtelijk panoramisch uitzicht over NYC vanuit New Jersey.

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Nadat je aan boord bent geklommen van een comfortabele elektrische kar, ga je op weg naar het Smithsonian complex. Bewonder de omvang van het grootste museum- en onderzoekscomplex ter wereld. Ontdek vervolgens drie van de bekendste standbeelden in Washington DC, die van Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en George Washington, waarschijnlijk de drie meest geliefde presidenten van de VS. Neem vanaf hier een moment om stil te staan bij degenen die hun leven verloren in de strijd als je verschillende oorlogsmonumenten bezoekt. Werp een blik op de gedenkplaatsen voor de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, veteranen uit de Koreaanse Oorlog en veteranen uit de Vietnamoorlog. Houd vervolgens je camera gereed voor een van de meest herkenbare monumenten ter wereld, het Witte Huis, het huis van de Amerikaanse president. Tot slot kun je je ogen de kost geven op Capitol Hill, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres.

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Profiteer van uw tijd in de hoofdstad met deze stadstour door Washington DC. Stap aan boord van een van de luxe bussen bij het US Navy Memorial voordat je langs de National Archives naar het US Capitol Building vaart. Laat je gids je alles vertellen, van de originele onafhankelijkheidsverklaring tot de grondwet en de Bill of Rights. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op het twee mijl lange Smithsonian Museum en het imposante Washington Monument, het hoogste vrijstaande stenen bouwwerk ter wereld. Je krijgt de kans om je benen te strekken met stops bij het Witte Huis en Lincoln Memorial, waar je de trap kunt beklimmen om het beroemde standbeeld van de 16e president van Amerika te zien. Maak vervolgens een informatieve begeleide wandeling rond het prachtige WW2-monument. De tour maakt een lus van het United States Navy Memorial en stopt bij gedenkwaardige locaties, zoals het Vietnam Memorial, het US Capitol Building en het Lincoln Memorial. Een ervaren gids legt elk belangrijk detail van elk monument en gedenkteken uit en geeft je de meest uitgebreide en intieme tourervaring die DC te bieden heeft. Bewonder de vele Smithsonian-musea, National Mall, Freedom Plaza en nog veel meer aan boord van de bus. Leer vervolgens de geschiedenis van het Witte Huis, het Capitool, het FDR Memorial en het Martin Luther King Memorial tijdens korte begeleide wandelingen.

DC: Big Bus Monuments and Memorials Zonsondergang Tour

DC: Big Bus Monuments and Memorials Zonsondergang Tour

Maak je klaar om de betoverende schoonheid van Washington DC als nooit tevoren te ervaren tijdens een unieke dubbeldekker avondtour met open dak met Big Bus Tours. Met de monumenten en gedenktekens van de stad dramatisch verlicht door de stadslichten, zul je gebiologeerd raken door de grootsheid en betekenis van de hoofdstad van het land. Je leert de fascinerende geschiedenis en verborgen verhalen van de hoofdstad van het land vanaf de oprichting na de Revolutionaire Oorlog tot de moderne werking vandaag de dag. Luister naar ons hypermoderne digitale commentaar voor een volledig boeiende en onderhoudende ervaring. En vergeet niet onderweg foto's te maken! Met een adembenemend uitzicht op de meest iconische monumenten van de stad wil je elk moment van deze onvergetelijke avond vastleggen om het hart van de geschiedenis en cultuur van Amerika te verkennen. Bekijk de National Mall en kijk uit op de Reflecting Pool net zoals MLK Jr. deed tijdens zijn beroemde "I Have a Dream" toespraak vanaf het Lincoln Memorial. Loop langs het Jefferson Memorial en geniet van de bries over het Tidal Basin. Maak foto's van het imposante Washington Monument en de uitgebreide koepel van het Capitoolgebouw, allemaal vanuit de schilderachtige en ontspannende zitplaatsen op het bovendek van de open bus. Als officiële partner van de National Park Services tour, brengt Big Bus je het dichtst bij het beste wat DC te bieden heeft: -Nationaal winkelcentrum -Het Witte Huis -Lincoln Memorial -Martin Luther King Memorial -Memorial Jefferson -Het Capitool -WOII gedenkteken -En nog veel meer!

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Ontdek alle geneugten van Washington DC met deze dagtour door de stad, langs hotspots zoals het Witte Huis, het U.S. Capitol Building en het Thomas Jefferson Memorial. Stap aan boord van uw glamoureuze panoramische bus met airconditioning bij het U.S. Navy Memorial. Ga naar alle belangrijke hoogtepunten van reguliere sightseeingtours en geniet van een lunchpauze en een kans om door het getijbekken te reizen. Kom meer te weten over enkele van de meest fascinerende bezienswaardigheden in de VS, waaronder het Witte Huis, het Capitool en de nationale archieven, plus adembenemende gedenktekens van Thomas Jefferson en Franklin Roosevelt. Na de lunch biedt de zomer de mogelijkheid voor een boottocht door Georgetown en DC Waterfront. In de winter wordt deze bustour door Washington afgesloten met een bezoek aan het Pentagon en nog meer fascinerende oorlogsmonumenten. De tourprijs is inclusief een boottocht en toeristen hebben in de zomer de mogelijkheid om een lunch te kopen in een van de vele restaurants aan het water. Leer tijdens je tour van je live gids die met je uit de bus stapt om ervoor te zorgen dat je een intieme en persoonlijke ervaring van elke attractie krijgt. Uw gids zal u informeren over de belangrijke details van elk monument. Van april tot oktober kunt u de frisse lucht inademen tijdens een schilderachtige cruise van 1 uur langs de rivier de Potomac. Het volledige reisschema van deze tour omvat: • Jefferson-gedenkteken • Amerikaans Capitool • FDR-monument • Monument voor de Tweede Wereldoorlog • Iwo Jima-gedenkteken • Vietnam-monument • Martin Luther King-monument • Lincoln-gedenkteken • Witte Huis

Washington DC: National Mall Nacht bustour

Washington DC: National Mall Nacht bustour

Bewonder de sfeervolle bezienswaardigheden van de hoofdstad vanuit een bus met open of glazen dak terwijl de zon ondergaat in Washington, DC. Maak een uitstapje naar de schemerzone met betoverende uitzichten op de hoogtepunten van de stad in de schemering. Zie hoe de beroemdste monumenten verlicht worden en een glinsterende gloed over de stad werpen. Begin bij het U.S. Navy Memorial, voordat je door de schemering gaat om uitzicht te krijgen op het Witte Huis, het Korean War Memorial en het Martin Luther King Jr. Memorial. Elk monument heeft 's nachts speciale verlichting, met regelmatig de mogelijkheid om uit te stappen en het spectaculaire beeldhouwwerk van dichtbij te bekijken, samen met talloze fotomomenten. Bewonder de volledig glinsterende skyline aan het begin- en eindpunt van je tour, die ook uitzicht biedt op het fonkelende Tidal Basin en het Thomas Jefferson Memorial. Nachttours worden niet veel magischer dan dit, en passen perfect bij een dagtour de volgende dag.

Washington DC: Monumenten en gedenktekens fietstocht

Washington DC: Monumenten en gedenktekens fietstocht

Verken de populairste bezienswaardigheden in Washington DC op een milieuvriendelijke manier tijdens deze begeleide fietstocht door de National Mall en langs het Potomac Tidal Basin. Kom meer te weten over de oorlogs- en presidentiële gedenktekens die u langs de route van dichtbij wilt bekijken. Ontmoet je gids op de Wharf DC en ga aan de slag met je hoogwaardige fiets en helm. Vertrek op uw gezinsvriendelijke route naar het Washington Monument, Vietnam Memorial, World War II Memorial en het Lincoln Memorial. Ga de geschiedenis in terwijl je gids je de winkel vertelt achter bezienswaardigheden zoals het Jefferson Memorial. Krijg de kans om rond te lopen en de gedenktekens te verkennen. Keer terug naar de Wharf DC aan het einde van je fietservaring.

Washington DC Monumenten bij Nacht Fietstocht

Washington DC Monumenten bij Nacht Fietstocht

Fiets naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Washington, D.C. tijdens een rondleiding in het donker. Geniet 's nachts van de hoofdstad van Amerika, wanneer de lucht koeler is en de monumenten vrij van mensenmassa's zijn. Als de schemering over de stad trekt, worden de gedenktekens en monumenten prachtig verlicht. Je gids neemt je mee door de National Mall en rond het Tidal Basin. Je bezoekt het Washington Monument, de monumenten voor de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse Oorlog en de Vietnamoorlog, het Lincoln Memorial, het Martin Luther King Memorial, het FDR Memorial en het Jefferson Memorial. Onderweg krijg je de gelegenheid om meer te leren over elk van de bezienswaardigheden, en ook een paar minuten om door de gedenktekens te lopen en ze te ervaren. Je hebt ook uitzicht op het verlichte Witte Huis en het grasveld waar de helikopter van de president landt. Deze rit van ongeveer 4 mijl is gemakkelijk en gaat over voornamelijk vlak terrein. Alle rijders krijgen reflecterende vesten en veiligheidslichten.

Washington DC: zie de City Segway Tour

Washington DC: zie de City Segway Tour

Kom 30 minuten voor aanvang van de tour aan voor instructie over het rijden op een Segway en ga vervolgens op een spannende begeleide Segway-tour door Washington DC en de belangrijkste bezienswaardigheden. Luister terwijl je gids fascinerende verhalen vertelt over deze iconische locaties, verteld via een geavanceerd radiosysteem. Laat u voor vertrek trainen en monteer uw uitrusting. Bekijk een korte video en presentatie en ontvang vervolgens een-op-een instructies van het ervaren personeel. Wees niet zenuwachtig! Veel van de bezoekers zijn nieuwe ruiters en de meeste mensen hebben het binnen een paar minuten onder de knie. Zodra iedereen zich op zijn gemak voelt, doe je een snelle soundcheck en ga je aan de slag! De eerste halte is het Witte Huis, aan de overkant van uw startpunt! Ga vanaf daar verder met het verkennen van zoveel mogelijk van de volgende sites: Lafayette-plein Amerikaanse schatkist Grondwet tuinen Lincoln-gedenkteken Reflecterende pool Gedenkteken voor Vietnamveteranen Koreaans oorlogsmonument DC-oorlogsmonument Getijdenbekken WO II gedenkteken Washington Monument Smithsoniaanse musea Nationale Galerij van Kunst Capitool van de VS Nationaal Archief Monument van de Amerikaanse marine FBI-gebouw Vrijheidsplein en meer!

Washington DC: Night Under the Stars bus- en wandeltour

Washington DC: Night Under the Stars bus- en wandeltour

Zie de stad Washington verlicht met de dromerige gloed van de sterren tijdens deze exclusieve 3 uur durende begeleide nachtbus-/wandeltocht. Terwijl je comfortabel door de straten van DC reist en door de belangrijkste bezienswaardigheden loopt, hoor je de verhalen over de fascinerende geschiedenis van je deskundige live gids. Van het Capitool tot het Witte Huis en het Lincoln Memorial en bijna alles daartussenin, u ervaart Washington op zijn best verlicht 's nachts - met de prachtige structuren en weerspiegelingen van licht op het water waarvoor deze prachtige stad bekend is. De gedenktekens en monumenten die u met uw gids uit de bus stapt, zijn onder andere: • Capitool (alleen buitenfotostop) • Witte Huis (alleen fotostop buiten) • Martin Luther King, Jr. gedenkteken • Koreaans gedenkteken • Lincoln Memorial • Vietnam-monument • Herdenkingsmonument voor de Tweede Wereldoorlog

Topattracties in Washington, D.C.

Activiteiten in District of Columbia War Memorial

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Andere activiteiten in District of Columbia War Memorial

Wil je alle activiteiten in District of Columbia War Memorial bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over District of Columbia War Memorial

Gemiddelde beoordeling

4.6
(4.144 beoordelingen)

De rondleiding was uitstekend. onze gids was deskundig en gaf geweldige weetjes over onbekende feiten. Het weer was prachtig en we konden bij verschillende monumenten stoppen om rond te lopen en foto's te maken. het was een uitstekende waarde omdat we op een weekdag gingen en de enigen waren, dus het voelde als een privétour. Zou absoluut opnieuw gaan!

Onze gids Cartland is zo deskundig omdat hij van hier komt. Hij liet ons stoppen en de tijd nemen om foto's te maken en ons te laten genieten van het landschap, de monumenten, de standbeelden, enz. Hij nam ons zelfs mee terug naar de kade! We raden Cortland ten zeerste aan en laten u rondleiden door het National Mall

Ongelooflijk ! Het was subliem. Een van de beste ervaringen. Wat een uitje! 100% aanbevolen Bovendien is de gids Roberto super aardig, hij zorgde heel goed voor ons. En Niagarawatervallen. Het is zo indrukwekkend en de boot is gewoon geweldig. Bedankt voor deze ongelooflijke ervaring

Super mooie, indrukwekkende leuke dag gehad. Onze gids had veel leuke weetjes over Washington en de presidenten. Leuk om op een andere manier dan op een fiets een tour te doen.

Goed. Houd er rekening mee dat rondleidingen veel eerder beginnen. 4 uur en 5 uur