District Zuid

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over District Zuid

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.791 beoordelingen

Dagtour Masada en Dode Zee was leuk en naar mijn verwachting. De gids wist veel te vertellen onderweg en had interactie met de groep. Hij was ook vriendelijk. Plus punt was dat je de ruimte kreeg om foto's te maken. Een vermoeiende tour, maar je had aan het eind van de middag 1,5 uur de tijd om lekker in de Dode Zee te drijven en om bij te komen. Ik vind dat de gids met je meedenkt en vertelt wat je kunt verwachten van de dag. Zo heeft hij twee dames gewaarschuwd van wat zij kunnen verwachten van de tour die zij hadden genomen. Zij hadden een hele dag de Dode Zee met spa. De gids had hen vriendelijk verteld wat zij daar kunnen verwachten en gaf hen de kans om erover na te denken of zij alsnog met de rest willen meegaan. Dat vond ik top! Aldus de complimenten voor tourgids Yoel!.

Mooie dag gehad met gids Simon. Niet al teveel tijd kwijt aan allerlei onnodige zaken en vooral veel tijd gehad voor bezoek aan Massada. De beschikbare tijd voor een bezoek aan de Dode Zee was aan de korte kant. S'morgens op tijd opgehaald bij hotel; s'avonds helaas niet teruggebracht maar in de zeikende regen bij 16 graden een paar minuten lopen van het hotel uit het busje gezet. Gevolgen beperkt gebleven tot een zware verkoudheid.

Tour is veranderd door hevige regenval. Hierover wel geïnformeerd, daardoor met kabelbaan ipv zonsopgang te zien. Kabelbaan kost geld. Waterval entree moet je ook nog extra betalen alleen strand dode zee niet. Eigenlijk betaal je alleen voor het vervoer want de gids gaat nergens mee naar toe, blijft achter In de minibus ( heel krap vervoer ) en je moet het zelf uitzoeken en doen.

Mooie dag, goed georganiseerd, voldoende tijd bij alle drie de locatie. Goede gids erbij. Wel een rommeltje bij de instapplaats. Je hebt geen idee wie je moet aanspreken. Was er ruim op tijd en toen eindelijk iemand daar rondliep en we konden inchecken, kreeg ik de opmerking dat ik laat was @#&€€&@@@###

Afspraak vertrekplaats allemaal op tijd. Jenny een top dame die veel uitleg heeft gegeven , zowel geografisch als geschiedenis en godsdienst. Veel meer uitleg over andere plaatsen en over Israël zelf ! Een top dag die lang heeft geduurd en zeker de moeite waard was ! Echt een aanrader C