Datums kiezen

Dolphin Bay, Dubai

Dolphin Bay, Dubai

Dolphin Bay, Dubai: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket

1. Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket

Ga naar Dolphin Bay in Atlantis the Palm en ontmoet een zeezoogdierspecialist voor een veiligheidsbriefing en oriëntatiesessie van 15 minuten. Daarna trek je een nat pak aan, waad je het ondiepe water in en heb je 30 minuten lang contact met een dolfijn. Geniet na je dolfijnontmoeting van toegang tot Aquaventure Waterpark op dezelfde dag en de volgende dag. Laat je hart sneller kloppen in spannende waterattracties zoals de Leap of Faith en Odyssey of Terror. Ga vervolgens naar een van de eetkraampjes om wat lekkers te kopen of ontspan in een van de zwembaden. Als je je gezin bij je hebt, ga dan naar een van de leuke Kids Splashers Zones, speciaal ontworpen voor kleine zwemmers.

Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark

2. Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark

Check in en trek je goed onderhouden wetsuit aan dat je warm en comfortabel houdt terwijl je in het water bent. Leer meer over de interactie met dolfijnen tijdens een 15 minuten durende oriëntatie en veiligheidsbriefing. Spring in het water en ontmoet de speelse en goed getrainde dolfijnen en hun trainers. Breng 30 minuten door in 3 meter diep water met deze activiteit die is ontworpen voor zelfverzekerde zwemmers. Kom in contact met de dolfijnen en probeer manoeuvres met ze uit in het water en krijg een speciale dolfijnknuffel. Zie hoe ze een spectaculaire show voor je opvoeren. Krijg de hele dag onbeperkt toegang tot Aquaventure Waterpark. Geniet van de sensatie van 105 glijbanen, attracties en ervaringen. Geniet van de zon op een privéstrand en pak een golf bij de spannende Surf's Up-golfbaan. Voel je goed over je ervaring in de wetenschap dat bij elke geboekte zeedierenervaring 1 USD wordt gedoneerd aan initiatieven voor natuurbehoud, duurzaamheid en milieueducatie als onderdeel van het Atlantis Atlas Project.

Dubai: Atlantis Dolfijn Peddelen met Aquaventure Park

3. Dubai: Atlantis Dolfijn Peddelen met Aquaventure Park

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de dolfijnen - je metgezellen op deze waterreis. Hun nieuwsgierigheid weerspiegelt die van jou en creëert een magische verbinding tussen mens en zeeleven. De speelse capriolen van deze intelligente wezens voegen een vleugje vreugde toe aan je peddelervaring, waardoor elke slag een moment van gedeeld geluk wordt. Terwijl je naast deze sierlijke wezens peddelt, neem je even de tijd om de symbiotische relatie tussen mensen en dolfijnen te waarderen. Leer over hun fascinerende gedrag van deskundige gidsen die inzichten delen op een manier die zowel informatief als onderhoudend is. Ontdek de fijne kneepjes van hun communicatie, de sierlijkheid van hun bewegingen en het gemeenschapsgevoel dat hun sociale structuur kenmerkt. De lagune van Dolphin Bay wordt een canvas van onvergetelijke herinneringen, waarbij elke peddelslag een golf van waardering achterlaat voor de wonderen van de natuur. Leg deze momenten niet alleen vast in je hart, maar ook met je lens - grijp de kans om je avontuur te vereeuwigen met de perfecte Instagramfoto. Deel de magie van je Dolphin Bay ervaring met de wereld, zodat anderen een glimp kunnen opvangen van de schoonheid en sereniteit van het peddelen naast deze majestueuze wezens. In deze oase van harmonie in het water vind je niet alleen een fysieke balans op je paddleboard, maar ook een innerlijke balans, omdat de rustige omgeving en het gezelschap van dolfijnen een symfonie van rust creëren voor je lichaam en geest. Zorg ervoor dat je die perfecte Instagram-foto mee naar huis neemt om je herinneringen aan Dolphin Bay vast te leggen.

Dubai: Dolfijn & zeeleeuw fotoplezier in Atlantis

4. Dubai: Dolfijn & zeeleeuw fotoplezier in Atlantis

Als je van dolfijnen houdt maar niet van zwemmen houdt, ontmoet en begroet deze speelse wezens dan in Dolphin Bay en ga met ze op de foto. Profiteer van bonustoegang tot Aquaventure Waterpark als onderdeel van je ervaring. Geniet tot 10 minuten lang van dichtbij van een dolfijn aan de rand van de lagune. Profiteer van het gezelschap van een zeezoogdierspecialist, die je tijdens je hele ervaring begeleidt en je helpt de beste momenten vast te leggen op camera om aan je familie en vrienden te laten zien. Je kunt ook interactie hebben en op de foto gaan met de vriendelijke zeeleeuwen. Aaien en spelen terwijl je droog blijft. Deze gedenkwaardige zeeleeuwenontmoeting is geschikt voor alle leeftijden. Maak je ervaring compleet met bonustoegang tot Aquaventure Waterpark. Maak een plons in het grootste waterpark ter wereld, compleet met 12 glijbanen en 105 verschillende ervaringen.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Dolphin Bay, Dubai: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Dolphin Bay, Dubai

Wil je alle activiteiten in Dolphin Bay, Dubai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dolphin Bay, Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 960 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring, zwemmen met Tina de dolfijn was heel goed getraind, instructeurs zijn erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je veilig bent. WATERPARK is zo goed dat er overal reddingsmeesters zijn om uw veiligheid te garanderen. Foto's en eten zijn echter een beetje duur, maar ik denk dat het het waard is!

Het was een geweldige ervaring, zwemmen met Tina de dolfijn was heel goed getraind, instructeurs zijn erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je veilig bent. WATERPARK is zo goed dat er overal reddingsmeesters zijn om uw veiligheid te garanderen. Foto's en eten zijn echter een beetje duur, maar ik denk dat het het waard is!

Alles was in orde, het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Delfin was schattig, alles gebeurde zoals afgesproken. Het was een bijzondere ervaring, het proberen waard.

De dolfijn en de trainer. Ik vond het niet leuk dat p3-foto's me 100 GBP kostten.

Gewoon een droom die uitkomt, geen drukte, veel tijd, onvergetelijk