Dolphin Bay, Dubai

Dolphin Bay, Dubai
13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Dolphin Bay, Dubai: topattracties in de buurt

Dolphin Bay, Dubai: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket

Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket

Ga naar Dolphin Bay in Atlantis the Palm en ontmoet een zeezoogdierspecialist voor een veiligheidsbriefing en oriëntatiesessie van 15 minuten. Daarna trek je een nat pak aan, waad je het ondiepe water in en heb je 30 minuten lang contact met een dolfijn. Na je dolfijnontmoeting heb je dezelfde dag nog toegang tot Aquaventure Waterpark. Laat je hart sneller kloppen in spannende waterattracties zoals de Leap of Faith en Odyssey of Terror. Ga vervolgens naar een van de eetkraampjes om wat lekkers te kopen of ontspan in een van de zwembaden. Als je je gezin bij je hebt, ga dan naar een van de leuke Kids Splashers Zones, speciaal ontworpen voor kleine zwemmers.

Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark

Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark

Check in en trek je goed onderhouden wetsuit aan dat je warm en comfortabel houdt terwijl je in het water bent. Leer meer over de interactie met dolfijnen tijdens een 15 minuten durende oriëntatie en veiligheidsbriefing. Spring in het water en ontmoet de speelse en goed getrainde dolfijnen en hun trainers. Breng 30 minuten door in 3 meter diep water met deze activiteit die is ontworpen voor zelfverzekerde zwemmers. Kom in contact met de dolfijnen en probeer manoeuvres met ze uit in het water en krijg een speciale dolfijnknuffel. Zie hoe ze een spectaculaire show voor je opvoeren. Krijg de hele dag onbeperkt toegang tot Aquaventure Waterpark. Geniet van de sensatie van 105 glijbanen, attracties en ervaringen. Geniet van de zon op een privéstrand en pak een golf bij de spannende Surf's Up-golfbaan. Voel je goed over je ervaring in de wetenschap dat bij elke geboekte zeedierenervaring 1 USD wordt gedoneerd aan initiatieven voor natuurbehoud, duurzaamheid en milieueducatie als onderdeel van het Atlantis Atlas Project.

Dubai: Atlantis dolfijn kajaktocht & Aquaventure Waterpark

Dubai: Atlantis dolfijn kajaktocht & Aquaventure Waterpark

Kajak naast de inwonende dolfijnen in de prachtige Dolphin Bay Lagoon in Dubai's Atlantis at The Palm. Bekijk enkele van de prachtigste en vriendelijkste zeezoogdieren van dichtbij en krijg na je ervaring de hele dag toegang tot het Aquaventure Waterpark. Nadat je je instructeur hebt ontmoet, maak je je klaar om de van nature nieuwsgierige dolfijnen te ontmoeten terwijl je door het water kajakt. Misschien zie je ze wel vlak naast de rand van je kajak voor een echt magisch moment. Geniet van een ervaring die een geweldige verrijkingsactiviteit is voor de dolfijnen en leer op een boeiende manier over hun fascinerende gedrag. Verfris je met een gratis sapje na de ervaring. Ga daarna naar het Aquaventure Waterpark, met meer dan 105 glijbanen, attracties en ervaringen. Plons in de enorme zwembaden terwijl je de spannende glijbanen en attracties bedwingt, geschikt voor alle leeftijden.

Dubai: Atlantis Dolfijn Peddelen met Aquaventure Park

Dubai: Atlantis Dolfijn Peddelen met Aquaventure Park

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de dolfijnen - je metgezellen op deze waterreis. Hun nieuwsgierigheid weerspiegelt die van jou en creëert een magische verbinding tussen mens en zeeleven. De speelse capriolen van deze intelligente wezens voegen een vleugje vreugde toe aan je peddelervaring, waardoor elke slag een moment van gedeeld geluk wordt. Terwijl je naast deze sierlijke wezens peddelt, neem je even de tijd om de symbiotische relatie tussen mensen en dolfijnen te waarderen. Leer over hun fascinerende gedrag van deskundige gidsen die inzichten delen op een manier die zowel informatief als onderhoudend is. Ontdek de fijne kneepjes van hun communicatie, de sierlijkheid van hun bewegingen en het gemeenschapsgevoel dat hun sociale structuur kenmerkt. De lagune van Dolphin Bay wordt een canvas van onvergetelijke herinneringen, waarbij elke peddelslag een golf van waardering achterlaat voor de wonderen van de natuur. Leg deze momenten niet alleen vast in je hart, maar ook met je lens - grijp de kans om je avontuur te vereeuwigen met de perfecte Instagramfoto. Deel de magie van je Dolphin Bay ervaring met de wereld, zodat anderen een glimp kunnen opvangen van de schoonheid en sereniteit van het peddelen naast deze majestueuze wezens. In deze oase van harmonie in het water vind je niet alleen een fysieke balans op je paddleboard, maar ook een innerlijke balans, omdat de rustige omgeving en het gezelschap van dolfijnen een symfonie van rust creëren voor je lichaam en geest. Zorg ervoor dat je die perfecte Instagram-foto mee naar huis neemt om je herinneringen aan Dolphin Bay vast te leggen.

Dubai: Dolfijn & zeeleeuw fotoplezier in Atlantis

Dubai: Dolfijn & zeeleeuw fotoplezier in Atlantis

Als je van dolfijnen houdt maar niet van zwemmen houdt, ontmoet en begroet deze speelse wezens dan in Dolphin Bay en ga met ze op de foto. Profiteer van bonustoegang tot Aquaventure Waterpark als onderdeel van je ervaring. Geniet tot 10 minuten lang van dichtbij van een dolfijn aan de rand van de lagune. Profiteer van het gezelschap van een zeezoogdierspecialist, die je tijdens je hele ervaring begeleidt en je helpt de beste momenten vast te leggen op camera om aan je familie en vrienden te laten zien. Je kunt ook interactie hebben en op de foto gaan met de vriendelijke zeeleeuwen. Aaien en spelen terwijl je droog blijft. Deze gedenkwaardige zeeleeuwenontmoeting is geschikt voor alle leeftijden. Maak je ervaring compleet met bonustoegang tot Aquaventure Waterpark. Maak een plons in het grootste waterpark ter wereld, compleet met 12 glijbanen en 105 verschillende ervaringen.

De topbezienswaardigheden in Dubai

Activiteiten in Dolphin Bay, Dubai

Steden in Verenigde Arabische Emiraten

Andere activiteiten in Dolphin Bay, Dubai

Wil je alle activiteiten in Dolphin Bay, Dubai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dolphin Bay, Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6
(960 beoordelingen)

Iedereen was erg vriendelijk en alles werd je uitgelegd. Het was een hele belevenis om zo dichtbij een dolfijn te komen en hem te aaien. Hiervoor waren veel mogelijkheden en een fotograaf legde alles vast. Voor €250 krijg je alle foto's digitaal en 1 foto uitgeprint. Het is duur, maar er waren ongeveer 50 foto's van een unieke ervaring. Omdat we de tour van 9.00 uur hadden, konden we rechtstreeks naar het park gaan, dat nog leeg was... Er stond nog geen wachtrij. 👍

Zeer leuke ervaring! Ideaal voor kleine kinderen die nog niet echt met de dolfijn kunnen zwemmen. We hebben veel uitleg kunnen geven over het leven van een dolfijn en bovenal hebben we meerdere keren met hem in contact kunnen komen

We hadden een geweldige tijd, de gidsen waren erg vriendelijk en deskundig! De dolfijnen waren ook schattig en vriendelijk. Daarna hebben we een geweldige tijd gehad in het waterpark.

De activiteit wordt aangekondigd voor 1u30, maar duurt slechts een uur. De gids voor dit bezoek was erg vriendelijk en nam de tijd om het goed uit te leggen.

Het was in 1 woord fantastisch. Goede informatie over de dolfijnen en de belevenis om de dolfijnen aan te raken is super fijn.