Kies data

Dolphin Bay, Dubai

Dolphin Bay, Dubai: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: dolfijnen ontmoeten in Atlantis Waterpark

1. Dubai: dolfijnen ontmoeten in Atlantis Waterpark

Kom dicht bij speelse dolfijnen in ondiep water tijdens een ontmoeting met dolfijnen in het Aquaventure Waterpark bij Hotel Atlantis the Palm in Dubai. Ga op het voor jou ingeplande moment naar Dolphin Bay in Atlantis the Palm en ontmoet daar een zeezoogdierenspecialist voor een veiligheidsbriefing en oriëntatiesessie van 15 minuten. Stap vervolgens tot je middel in het water en geniet van de interactie met een dolfijn. Geniet van een ontmoeting in het water van 30 minuten en aai de dolfijnen. Per dolfijn zijn er niet meer dan 10 personen. Inclusief het inchecken en de tijd om je wetsuit aan te trekken, duurt de volledige ervaring ongeveer 1,5 uur. Geniet van een ontmoeting met dieren die geschikt is voor alle leeftijden, en die ook ideaal is voor niet-zwemmers.

Dubai: zwemmen met dolfijnen en verkennen rond Atlantis

2. Dubai: zwemmen met dolfijnen en verkennen rond Atlantis

Zwem met speelse en goed getrainde dolfijnen met dit ticket voor de Dolphin Bay-lagune in Dubai. Blijf warm met een wetsuit van hoge kwaliteit en voel je zelfverzekerd in het water na een veiligheidsinstructie. Breng 30 minuten door in 3-meter diep water met deze prachtige wezens. Check in en trek je goed onderhouden wetsuit aan. Leer hoe je met dolfijnen omgaat tijdens een oriëntatie- en veiligheidsbriefing van 15 minuten. Spring in het water en ontmoet de dolfijnen en trainers. Breng 30 minuten door in het water, waar je kunt communiceren met dolfijnen, en probeer manoeuvres in het water. Voel de vreugde van een dolfijnknuffel en kijk hoe ze dansen. Ervaar de spanning van de Foot Push, waarbij een dolfijn je voet duwt terwijl je je op een boogieboard bevindt.  Geniet van een dag onbeperkt toegang tot Aquaventure Waterpark. Geniet van 105 glijbanen, attracties en ervaringen, een privéstrand en de opwindende Surf's Up wave rider. Als onderdeel van het Atlantis Atlas-project wordt voor elke geboekte ervaring met zeedieren 1 USD gedoneerd aan initiatieven op het gebied van natuurbehoud, duurzaamheid en milieueducatie.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Dolphin Bay, Dubai

Wil je alle activiteiten in Dolphin Bay, Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dolphin Bay, Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 960 beoordelingen

Geweldig. Dolfijnen worden zo goed behandeld en hadden de beste tijd met mijn vriend. Piccies zijn aan het eind een beetje duur om te verwachten, ongeveer £ 40 per pop, maar als je iemand meeneemt om buiten te zitten en foto's te maken, dan is dat toegestaan. Al met al een geweldige ervaring, ik wou dat ik de iets duurdere had gedaan en met ze kon zwemmen, want dat zag er echt leuk uit?

Zo'n mooie ervaring, foto's zijn een beetje prijzig, maar ook zo de moeite waard. We hebben een aantal geweldige foto's gekregen, ons personeelslid was overal aardig en behulpzaam, het lijkt erop dat ze allemaal van hun werk houden, wat aardig en gastvrij is. Ik had ze niet moeten vertellen dat het mijn verjaardag was, want de dolfijn spetterde me aan het eind als cadeau.

Uitzonderlijk goed!!! We waren met BLACK (de naam van de Dauphin ;)). De verzorgers nemen de tijd om ons voor de ontmoeting de verschillende bijzonderheden van de dolfijnen uit te leggen. En dan is het het diepe en het is uitzonderlijk. Te doen om volle ogen te nemen!!

Un esperienza meravigliosa! Il nostro delfino era Sol e Alessia l'allenatrice insieme al suo collega sono stavi bravissimi!! Attenzione ad arrivare in orario anche in anticipo. Herstel davanti al dolfijnbaai en niet all'entrata del Atlantis.

Geweldige tijd met de dolfijnen Activiteit om te doen in de zwijnversie