Datums kiezen

Ontdek het beste van
Domodossola

Domodossola

Onze aanbevelingen voor Domodossola

Vanuit Milaan: dagtrip naar Interlaken en Zwitserse Alpen

1. Vanuit Milaan: dagtrip naar Interlaken en Zwitserse Alpen

Vertrek vanuit Milaan met een hogesnelheidstrein naar de stad Domodossola, de laatste Italiaanse grens voor de Zwitserse grens. Begin hier je avontuur op de "Groene trein van de Alpen". Reis door de Simplonpas, een van de mooiste overtochten in Zwitserland. Uw deskundige Engelssprekende gids, die tussen de Alpen door snijdt, zal u kennis laten maken met de geheimen van bergen en valleien zoals ze voor uw ogen verschijnen. Na ongeveer 2 uur adembenemende panorama's komt u aan in Spiez, aan de oevers van het meer van Thun. Vertrek op uw cruise naar Interlaken op een ultramoderne stoomboot. Neem tijdens het oversteken van het meer even de tijd om wat foto's te maken van Eiger, Mönch en Jungfrau, 3 beroemde bergen waarvan de herkenbare vormen worden weerspiegeld in het lichtblauwe water van het meer. Als u eenmaal in Interlaken bent, kunt u genieten van de tijd om de pittoreske architectuur te verkennen of een wandeling maken langs de kust, waar u om je te vergapen aan de deltavliegers die vredig over de met sneeuw bedekte Alpen in de verte zweven. Vergeet naast de prachtige uitzichten niet om enkele van 's werelds beste Zwitserse chocolade te proberen in een van de vele lokale specialiteit chocolatiers die in de stad te vinden zijn. In de late namiddag neemt u de trein terug naar Domodossola voordat u terugkeert naar Milaan in een bus met airconditioning.

Domodossola: ticket Centovalli-trein en museum Valle Vigezzo

2. Domodossola: ticket Centovalli-trein en museum Valle Vigezzo

Beleef een betoverende reis met de "Trenino delle Centovalli", een trein die door de schilderachtige Alpen van Domodossola naar de Santa Maria Maggiore Vallei rijdt en een adembenemend uitzicht op de Italiaanse Alpen biedt. Verken het charmante centrum van Santa Maria Maggiore Village en duik in het fascinerende Schoorsteenvegersmuseum, waar de uitdagingen van dit historische beroep worden onthuld. Vervolg je culturele ervaring in het "Casa del Profumo" museum, gewijd aan de makers van de beroemde "eau de cologne". Sluit je dag af met een aperitief en snacks in een plaatselijke bar voordat je met de trein terugkeert naar Domodossola.

Domodossola: Ossola Valley Wijnmakerij Tour met proeverijen

3. Domodossola: Ossola Valley Wijnmakerij Tour met proeverijen

Je zult tijd doorbrengen met wandelen in de wijngaard en je zult de verhalen horen over ons familiebedrijf, het proces van druiven tot wijnen en de wijnbouwtraditie in de Ossola-vallei. Je proeft drie verschillende wijnen uit onze wijnmakerij, gecombineerd met enkele producten rechtstreeks van de lokale boeren. Als u naar onze wijnmakerij komt, krijgt u de kans om van de wijn te genieten, een leuke tijd te hebben met uw familie en vrienden met het prachtige uitzicht op de Alpen en Domodossola van bovenaf te zien. Proef heerlijke wijn en relax met je vrienden en familie.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Domodossola

Wil je alle activiteiten in Domodossola bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.