Domus Aurea

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Domus Aurea: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Forum Romanum en de Palatijn: tour

1. Forum Romanum en de Palatijn: tour

Maak kennis met je gids en verken de Palatijn, de locatie van een oudere nederzetting uit de 9e eeuw v. Chr. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op Circus Maximus en de vallei van het Forum Romanum. Kom meer te weten over de legende van Romulus en Remus, de achtergelaten broers die door een wolf zijn grootgebracht en met elkaar streden om macht en invloed. Vervolgens ga je naar het Forum Romanum, een van de belangrijkste archeologische gebieden ter wereld. Dit is de thuisbasis van de meest tot de verbeelding sprekende ruïnes uit het oude Rome, inclusief de tempel van Julius Caesar, de Boog van Titus, en de basiliek van Maxentius. Als laatste bewonder je de Via Sacra bij het Forum Romanum, de weg van de triomf waar de centurions van Caesar over marcheerden na hun terugkeer uit talloze veldslagen en veroveringen.

...
Rome: Domus Aurea en Colosseum VR-tour met kleine groepen

2. Rome: Domus Aurea en Colosseum VR-tour met kleine groepen

Begin je tour door de lange rijen over te slaan en rechtstreeks het Colosseum in te gaan. Bekijk hier wat ooit een plek was voor gladiatorengevechten, dierengevechten en massale kruisigingen. Geniet met je Virtual Reality-bril van 360-graden uitzicht op deze indrukwekkende arena om de vroegere grootsheid ervan volledig te begrijpen. Terwijl je de trap oploopt, ga je de zitgedeeltes binnen waar meer dan 50.000 juichende Romeinse toeschouwers zaten terwijl ze naar de dramatische veldslagen beneden keken. Ga vervolgens de straat af door het Colle Oppio-park in de richting van het Gouden Paleis van keizer Nero - de Domus Aurea. Wandel in het gezelschap van een deskundige gids over kunstgeschiedenis of archeologie door het paleis dat momenteel een actieve opgravingslocatie is. Wees getuige van de extreme rijkdom en macht van het oude Rome terwijl je Nero's paviljoens, meren, parken en tempels bewondert door middel van indrukwekkende Augmented Reality-reconstructies. Loop door de vele kamers en gangen en ontdek oude kunstvoorwerpen en fresco's die vandaag de dag nog steeds de muren van het paleis sieren.

...
Forum Romanum en de Palatijn: rondleiding door het Circus Maximus

3. Forum Romanum en de Palatijn: rondleiding door het Circus Maximus

Zet een koers uit vanaf het tribale begin van Rome tot zijn evolutie tot een van de machtigste rijken aller tijden. Begin je reis met het verkennen van een van de grootste triomfbogen in de Romeinse geschiedenis: de Boog van Constantijn de Grote, voordat je door de locaties van het Forum Romanum loopt. Bewandel de paden van Romeinse burgers en keizers, en bezoek de heuvel waar de legende van Romulus en Remus het fundament van de stad legde: de Palatijn. Ontdek hoe het later een van de meest exclusieve delen van het oude Rome werd. Bekijk de archeologische opgravingen in het hart van het rijk van dichtbij. Kom meer te weten over de Vestaalse maagden en bezichtig hun tuinen en de heidense tempel van de godin Vesta die ze dienden. Leer meer over de Basilica Julia en het strafsysteem van Rome en de effecten ervan op het christendom. Bekijk de tempel van Castor en Pollux en de Boog van Titus en leer meer over de plundering van Jeruzalem. Ontdek later het Senaatshuis, waar senatoren bijeenkwamen om het lot van de Romeinse Republiek te beslissen en hoe dat uitmondde in de moord en crematie van Julius Caesar. Geniet van het adembenemende uitzicht over het Colosseum. Geniet ten slotte van een rondleiding van 30 minuten door het Circus Maximus.

...
Het ontdekken van historische Rome: Half-Day Private Tour met de auto

4. Het ontdekken van historische Rome: Half-Day Private Tour met de auto

Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk op een prive-tour met de auto, naar aanleiding van een historische route die kan worden afgestemd op een bepaalde site die u wilt zien. Uw chauffeur zal u ophalen van uw hotel en nemen u mee op een reis vol architectonische schatten. Treed in de voetsporen van de Romeinse keizers, gladiatoren, wagenmenners en de dagelijkse burgers van Rome, als je rijdt naar het Circus Maximus, het Colosseum en het Forum Romanum. Reizen met de comfortabele auto, ontspannen terwijl je van het uitzicht vanaf Palatijn verkennen. Ga naar de ruïnes van de Domus Aurea ( "Golden House"), de porticoed villa gebouwd door keizer Nero op de heuvels van Rome na de grote brand van 64AD. Eindigen op de Ara Pacis in de buurt van de rivier de Tiber, en zie de opmerkelijke friezen en historische altaar gewijd aan de Romeinse godin van de Vrede. Een gids is niet inbegrepen, een suggestie kan zijn om een gids mee te nemen. Vergeet niet om te controleren op de website van de openingstijden van de locatie die u wilt bezoeken en de prijs van het toegangsbewijs. Toegangsprijzen zijn niet inbegrepen.

...
Forum Romanum en de Palatijn: privérondleiding door het Circus Maximus

5. Forum Romanum en de Palatijn: privérondleiding door het Circus Maximus

Zet een koers uit vanaf het tribale begin van Rome tot zijn evolutie tot een van de machtigste rijken aller tijden. Begin je reis met het verkennen van een van de grootste triomfbogen in de Romeinse geschiedenis: de Boog van Constantijn de Grote, voordat je wordt rondgeleid door het Romeinse forum.  Bewandel de paden van Romeinse burgers en keizers en bezoek de Palatijn, waar Romulus en Remus de stad zouden hebben gesticht. Ontdek hoe het later een van de exclusiefste delen in het oude Rome werd. Bekijk de archeologische opgravingen in het hart van het rijk van dichtbij. Kom meer te weten over de Vestaalse maagden en bezichtig de heidense tempel van de godin Vesta waar ze dienden. Leer meer over de Basilica Julia en het strafsysteem van Rome en de effecten ervan op het christendom. Bekijk de Tempel van Castor en Pollux en de Boog van Titus en leer meer over de plundering van Jeruzalem. Ontdek later het Senaatsgebouw, waar senatoren bijeenkwamen om over het lot van de Romeinse Republiek te beslissen en hoe dat uitmondde in de moord en crematie van Julius Caesar. Tenslotte vertelt je gids je alles over het Circus Maximus, terwijl je erover uitkijkt vanaf het schilderachtige terras van de Palatijn. Luister naar verhalen over de wagenrennen en festiviteiten die daar plaatsvonden. Na de rondleiding kun je zo lang als je wilt in de omgeving blijven.

...
Rome: Roman Forum, Palatine en Circus Maximus Tour

6. Rome: Roman Forum, Palatine en Circus Maximus Tour

Zet een koers uit door het archeologische tribale begin van Rome en zijn evolutie tot een van de machtigste rijken aller tijden. Begin je reis door het verkennen van een van de grootste triomfbogen in de Romeinse geschiedenis: de Boog van Constantijn de Grote, voordat je door de sites van het Forum Romanum slingert. Loop over de paden van de Romeinse burgers en keizers en bezoek de heuvel waar de legende van Romulus en Remus de basis van de stad heeft gelegd: de Palatijn. Leer hoe het later een van de meest exclusieve gebieden van het oude Rome werd. Bekijk de archeologische ruïnes in het hart van het rijk van dichterbij. Hoor over de Vestaalse maagden en zie hun tuinen en de heidense tempel van de godin Vesta die ze dienden. Kom meer te weten over de basiliek Julia en het strafsysteem van Rome en de gevolgen ervan voor het christendom. Zie de tempel van Castor en Pollux en de Boog van Titus en leer over het plunderen van Jeruzalem. Ontdek later het Senaatshuis, waar senatoren bijeenkwamen om het lot van de Romeinse Republiek te bepalen en hoe dat zijn hoogtepunt bereikte met de moord en crematie van Julius Caesar. Geniet aan het einde van je officiële tour van adembenemende uitzichten over het Colosseum en Circus Maximus en blijf op de Romeinse fora. Tijdens uw boeking kunt u de optie kiezen om uw ervaring in het Oude Rome uit te breiden door een extra rondleiding van 30 minuten door het Circus Maximus toe te voegen vanaf het schilderachtige terras van de Palatijn.

...
De luchthaven Rome Transfer & Private 3 uur City Tour met de auto

7. De luchthaven Rome Transfer & Private 3 uur City Tour met de auto

Boek uw prive transfer van de luchthaven van Rome en geniet van een rondleiding door de stad met de luxe auto als goed, op deze dienst die is geprijsd voor een groep van maximaal 3 passagiers. Als u niet zeker weet wat je zou willen zien in Rome kunt u kiezen voor een van de volgende opties: Ontdek het oude Rome Uw tour begint bij de oude Circus Maximus, gelegen tussen de Palatijn en Aventijn heuvels, en verder naar het Forum Romanum, waar het centrum van het openbare leven in het oude Rome was. Bewonder de Domus Aurea, het gouden huis gebouwd door Nerone na de grote brand van 64 na Christus en eindigt met een bezoek aan de Ara Pacis, een altaar gewijd aan de Romeinse godin van de Vrede. Ontdek Modern Rome Op deze tour vindt u de hoogtepunten van de dynamische, moderne Rome te zien. Rijden in comfort zoals u van de hedendaagse architectuur van de stad te bewonderen. Zaha Hadid, Richard Meier, Renzo Piano, en Fuxas zijn een paar van de belangrijkste architecten geïnspireerd door Rome, en ze hebben een nieuwe artistieke hoofdstuk voor de Eeuwige Stad gecreëerd. U vindt de MACRO bezoeken, het MAXXI, het Auditorium en de Ara Pacis Museum. De locatie van deze attracties, buiten de beter bekende historische centrum, biedt de mogelijkheid om verschillende delen van de stad te verkennen. Shopping Tour Bezoek de belangrijkste winkelstraten in Rome op deze tour optie. In slechts een paar uur kunt u genieten van een spannende shopping ervaring. Uw chauffeur zal niet alleen neemt u de winkels in het centrum van de stad, maar ook naar de top verkooppunten op het platteland. Een gids is niet inbegrepen, een suggestie kan zijn om een gids mee te nemen. Vergeet niet om te controleren op de website van de openingstijden van de locatie die u wilt bezoeken en de prijs van het toegangsbewijs. Toegangsprijzen zijn niet inbegrepen.

...

Sitemap Domus Aurea

Wil je alle activiteiten in Domus Aurea ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.