Datums kiezen

Dona Ana Beach

Dona Ana Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

1. Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Vaar in echte Portugese stijl over de zeeën van de Algarve tijdens een boottocht in een traditionele Portugese boot. Bezoek de ruige zeegrotten en bekijk de dramatische rotsformatie Ponta da Piedade van dichtbij. Leer meer over het gebied van uw lokale schipper. Voor een onvergetelijke ervaring stapt u aan boord van uw unieke schip, compleet met een traditioneel Portugees ontwerp. Deze speciale boten zijn ontworpen om je naar de kleinste grot te laten varen. Deze boot neemt je mee op een gedenkwaardige reis langs de adembenemende kustlijn, waarbij je kort twee verbazingwekkende grotten binnengaat en de verborgen grotten van binnenuit onthult. Gelegen rond de rotsformatie van Ponta da Piedade, krijg je een geweldig perspectief op beroemde stranden zoals Dona Ana Beach, Camila Beach en Nudist Beach, evenals zandstenen kliffen. Elke reis zal anders zijn en een waar avontuur, afhankelijk van de getijden en de zeecondities. Dit is een must-do reis en is leuk voor het hele gezin.

Lagos: Begeleide Ponta da Piedade Zonsondergang Tour

2. Lagos: Begeleide Ponta da Piedade Zonsondergang Tour

Je begint met het ontmoeten van je schipper en lokale gids in de jachthaven van Lagos. Vanaf daar begint het avontuur. U zult genieten van een fantastische ervaring terwijl u langs de prachtige kustlijn van Ponta da Piedade in Lagos vaart en de karakteristieke rotsformaties, fantastische stranden, kleine baaien en zeegrotten bezoekt die wereldwijd worden erkend vanwege hun unieke kenmerken. Bezoek prachtige stranden zoals Potato Beach, Student Beach, Pinhão Beach, Dona Ana Beach, Camilo Beach, Nudist Beach, Praia Grande Beach, evenals de prachtige baai van Ponta da Piedade en het adembenemende strand van Barranco Martinho. Geniet van de merkwaardige en grappige rotsformaties die lijken op dieren en dingen zoals de olifant, de kameel, de gorilla (King Kong), de Titanic en de schaal. Je ontdekt ook de mooiste kustlijn van de Algarve (Ponta da Piedade in Lagos), terwijl je door nauwe doorgangen vaart zoals de Siamese Twins, de Arch of Triumph en de Corridor (Hallway). Je bezoekt het interieur van fantastische grotten, waaronder de beroemde kathedraal, de keuken, de woonkamer en de schedel. Tegen het einde van je tour passeer je de vuurtoren van Ponta da Piedade, die in 1912 werd gebouwd op het terrein van een oude kerk. Je kunt dan ontspannen en je vergapen aan de zonsondergang en zijn mystieke kleuren, waarbij je ervaring eindigt na zonsondergang, waarna je terugkeert naar Lagos Marina.

Lagos: Ponta da Piedade Kustlijn Tour

3. Lagos: Ponta da Piedade Kustlijn Tour

Ontmoet uw schipper en lokale gids in de Marina de Lagos, 15 minuten voor het instappen. Stap aan boord en vaar langs de prachtige kustlijn van Ponta da Piedade in Lagos. Bezoek prachtige stranden zoals Potato Beach, Student Beach, Pinhão Beach, Dona Ana Beach, Camilo Beach en Praia Grande. Verken de verbazingwekkende baai van Ponta da Piedade en het adembenemende strand van Barranco Martinho. Ontdek de merkwaardige en grappige rotsformaties die lijken op dieren en dingen zoals de olifant, de gorilla, de kameel, de pop en de weegschaal. Vaar door nauwe doorgangen zoals de Siamese Twins, de Arch of Triumph en de Corridor. Ontdek prachtige grotten zoals de beroemde kathedraal, de keuken, de woonkamer en de schedel. Passeer de vuurtoren van Ponta da Piedade, die in 1912 werd gebouwd op het terrein van een oude kerk. Geniet tijdens de reis van één stop om een duik te nemen in het kristalheldere water van Ponta da Piedade.

Lagos: privébootcruise naar Ponta da Piedade

4. Lagos: privébootcruise naar Ponta da Piedade

Bevaar de zeeën van de Algarve in echte Portugese stijl tijdens een boottocht in een traditionele Portugese boot. Bezoek de ruige zeegrotten en bekijk de dramatische rotsformatie Ponta da Piedade van dichtbij. Leer meer over het gebied van uw lokale schipper. Voor een onvergetelijke ervaring stapt u aan boord van uw unieke schip, compleet met een traditioneel Portugees ontwerp. Deze speciale boten zijn ontworpen om je naar de kleinste grot te laten varen. Gelegen rond de rotsformatie van Ponta da Piedade, krijg je een geweldig perspectief op beroemde stranden zoals Dona Ana Beach, Camila Beach en Nudist Beach, evenals zandstenen kliffen. Stop op uw verzoek voor een zwempauze. Elke reis zal anders zijn en een waar avontuur, afhankelijk van de getijden en de zeecondities. Dit is een must-do reis en is leuk voor het hele gezin.

Algarve: Lagos rondleiding met e-bikes

5. Algarve: Lagos rondleiding met e-bikes

Ontmoetingspunt bij het ophaalpunt voor Portugal E-Bikes in Lagos, waar u uw gids en elektrische fietsen vindt. Je reis begint in het stadscentrum van Lagos en gaat richting de Goudkust van de Algarve om prachtige kliffen en uitzicht op de oceaan te zien, allemaal met de attenties en beschrijvingen van de Portugal E-Bikes Guide. Je verkent het strand Dona Ana, de vuurtoren van Ponta da Piedade en het strand van Porto de Mos langs het Fisherman's Trail met veilige en comfortabele elektrische fietsen. Daarna arriveer je bij het uitkijkpunt Praia da Luz, waar je een korte pauze kunt nemen en geweldige foto's kunt maken. Nu gaat je tour verder in het centrum van Lagos en ontdek je het historische fort, de oude stad en de oude muur met interessante verhalen om je ervaring te verrijken voordat je terugkeert naar het ophaalpunt voor e-bikes in Portugal, waar je tour eindigt.

Van Lagos: privé Ponta da Piedade zonsondergangcruise

6. Van Lagos: privé Ponta da Piedade zonsondergangcruise

Ontdek een van de mooiste plekjes aan de kust van de Algarve tijdens een romantische boottocht naar Ponta da Piedade. Bezoek de ruige zeegrotten en sta dicht bij de rotsformatie. Leer meer over het gebied van uw lokale schipper. Krijg een geweldig perspectief op beroemde stranden zoals Dona Ana Beach, Camilo Beach en Nudist Beach, evenals zandstenen kliffen. Stop op uw verzoek voor een zwempauze. Elke reis zal anders zijn en een waar avontuur, afhankelijk van de getijden en de zeecondities. Dit is een must-do reis en is leuk voor het hele gezin. Maak je avond in het paradijs compleet terwijl je de zon achter de horizon ziet ondergaan.

Van Lagos: Sightseeingcruise Ponta da Piedade

7. Van Lagos: Sightseeingcruise Ponta da Piedade

Verken de fantastische rotsformaties van de Ponta da Piedade (Point of Mercy) tijdens deze boottocht vanuit Lagos. Maak foto's van de vuurtoren van Ponta da Piedade, gouden zeebogen en natuurlijke grotten. Ontmoet je gids bij het kantoor van de tourleverancier en trek je reddingsvest aan voordat je aan boord gaat van een gezellige boot van 6 meter en vertrekt vanuit de oude vissershaven. Geniet van de bezienswaardigheden terwijl u langs de rivier en het historische centrum van Lagos reist. Kom op een landtong met een groep rotsformaties langs de kustlijn bestaande uit geel-gouden klifachtige rotsen tot 20 meter hoog Maak foto's van een van de beroemdste toeristische attracties in Portugal vanaf het water. Passeer een vuurtoren op een klif, die dateert uit 1913. Bewonder stranden met zachte golven die lange stukken goudkleurig zand raken. Krijg informatie van uw schipper over de lokale geschiedenis en plaatsnamen. Keer terug naar je ontmoetingspunt aan het einde van je tour.

8 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Dona Ana Beach: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Dona Ana Beach

Wil je alle activiteiten in Dona Ana Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dona Ana Beach

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 20 beoordelingen

Zeer goede ervaring. We lachen veel met de gidsen, ze leggen alles vanaf het eerste moment heel goed uit en zorgen er bovendien voor dat je een superleuke reis hebt. Voor ons en onze 10-jarige dochter een 5-sterrenervaring!!!

Geweldige reis naar de Piedade-grotten. Hele aardige gidsen die een glimlach op ons gezicht toveren. We gingen op volle snelheid terug. Vooral de kinderen hadden veel plezier.

Wij vonden het erg leuk. We gingen met een kind van 6 jaar en hij heeft er erg van genoten: het landschap, de boot, de uitleg. Erg leuk en plezierig

Geweldig! Ik raad de excursie aan, Luis, onze gids, erg aardig, zijn uitleg erg vermakelijk!

Mooie rondleiding, uitstekende gids Luiz, hij gaf ons zelfs diverse restauranttips.