Donau Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Donau Park: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Wenen: voorrangsticket voor de Donautoren

    1. Wenen: voorrangsticket voor de Donautoren

    Bezoek de imposante Donautoren en ervaar het hoogste bouwwerk van Wenen. Neem de pendelbus naar de toren vanaf de metrostations Alte Donau of Neue Donau en ga dan direct naar de ingang met je voorrangsticket. Het platform van de Donautoren heeft een volledig toegankelijk buitenterras en een glazen compartiment van 2 verdiepingen, vanwaar je een onvergetelijk uitzicht hebt op het prachtige silhouet van Wenen. Het beglaasde deel van het platform geeft bezoekers de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht op Wenen tijdens sterke wind en slechte weersomstandigheden en is bijzonder populair voor speciale gelegenheden. In het café, dat zich op een hoogte van 160 meter bevindt, zijn behalve zelfgemaakte gebakjes, strudel en taartjes ook verschillende soorten heerlijke Weense koffiespecialiteiten en Oostenrijkse delicatessen te krijgen. Op de volgende verdieping ligt het restaurant op een ...

    Met de rolstoel kun je niet in het restaurant komen. Voor ons lastig maar nog net te doen. Wel mooi dat de ruimte boven de lift verlicht is. Dat geeft de hoge snelheid goed weer.

Sitemap Donau Park

Wil je alle activiteiten in Donau Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Donau Park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 208 beoordelingen

Beveel ten zeerste aan om een cake en cappuccino te bezoeken in het café boven. Als je je West-middagzon in de herfstmaanden bezoekt, kun je je blind maken om het grootste deel van Wenen te bekijken. Geweldige cadeauwinkel beneden. Boekten tickets in de bus 10 minuten afstand en tickets waren in de hand voor mij om de rij over te slaan. Mobiele pasopties zouden beter zijn geweest, omdat het schudden van het ticket bij de tourniquets moeilijk was. Wacht niet in de rij van je boomgaard Skip the Line-kaartjes .. Slang om iedereen heen en ga direct op de tourniquets. Betere bewegwijzering kan verwarring voorkomen. Ze hebben boven een verrekijker nodig ... die is er niet.

Een beetje duur voor wat het was.

Het uitzicht is goed, maar ik vond het een beetje duur voor wat het was. Ook een beetje ver weg van het openbaar vervoer. Wist niet tot later dat er een pendeldienst vanaf het dichtstbijzijnde station is, omdat shuttle helemaal niet geadverteerd was. Service in restaurant onderaan was ook niet geweldig, we wachtten 15 minuten voor menu's en ze kregen onze bestelling twee keer verkeerd. Mobiel ticket was ook erg temperamentvol, scoorde niet erg gemakkelijk, vroeg om hulp en kreeg net te horen dat het de barcode moest blijven scannen.

Fantastisch

We zijn voor de feestdagen in wenen geweest en een ochtend in Donauturm doorgebracht. Wat een uitzicht en vooral als er mogelijkheid is om er te kunnen lunchen! Alles was lekker en geode service!

fantastisch

we waren in de avond waarbij de hele stad verlicht was. In het ronddraaiend cafe heerlijk over de hele stad kunnen kijken onder het genot van heerlijke koffie en apfelstrudel.

Het is een leuke plek om de stad Wenen te bekijken. Het park naast de toren is erg mooi en men moet er een wandeling doorheen maken.