Doolin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Doolin: de beste attracties

Sitemap Doolin

Wil je alle activiteiten in Doolin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Doolin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 10.455 beoordelingen

Super leuk! Er was een comfortabele bus die ons ophaalde in Dublin. Onderweg vertelde de gids ons info en verhalen over het gebied, en zelfs wat commentaar over de dingen die om ons heen gebeurden, dat was erg leuk! We kregen ongeveer 1. 5 uur bij de kliffen, stopten 20 minuten bij enkele kleinere en stopten bij een schattige pub voor de lunch. Eindelijk kregen we ongeveer 1,5 uur in Galway en daarna een busrit naar huis. Het geld meer dan waard en een goed bestede dag.

Onze chauffeur was Bud, en wat een leuke man was dat. Weet veel te vertellen over de omgeving onderweg en heel grappig ook. En wat een top chauffeur over die smalle weggetjes De cliffs of Moher waren prachtig daar moet je geweest zijn. Galway is leuk alleen jammer dat je daar maar een uurtje bent.

Het was een geweldige tour, alles was super! Gids vertelde ons een interessante en grappige geschiedenis, de bus was zeer comfortabel, alles was zoals in de aanbieding.

Ondanks de Pech met de bus een fantastische dag gehad. Mede dankzij onze geweldige gids Bud. Zoveel mooie plekken gezien en veel geleerd of de Atlantic way van Ierland

Prachtige tocht, wel lange zit maar dat was het zeker waard. We troffen het ook buitengewoon met een mooie zonnige dag