Kies data

Dingen om te doen Dordrecht

Dordrecht: De beste dingen die je niet wil missen

VIP Private Full Day Tour door Nederland

1. VIP Private Full Day Tour door Nederland

Worden opgehaald bij uw accommodatie of op een andere locatie in de stad. Wordt naar het zuiden van Nederland gereden om het prachtige Nederlandse platteland, de dorpen en indrukwekkende steden te verkennen. Kies uit verschillende plaatsen om te bezoeken. Dit omvat Delft, Den Haag, Kinderdijk, Rotterdam, Delfshaven en Dordrecht. Je route zal voor je worden gemaakt met twee of drie haltes op verschillende plaatsen. Je gids vertelt je alle geschiedenis, verhalen en informatie over de plaatsen die je bezoekt. Na de rondleiding rijdt de gids je terug naar je accommodatie.

Dordrecht: Stadswandeling & Boottocht met gids

2. Dordrecht: Stadswandeling & Boottocht met gids

Beleef de schoonheid en historie van Dordrecht als nooit tevoren met ons rondleiding en vaararrangement! Sluit je aan bij onze deskundige gids terwijl ze je door de charmante straten van Dordrecht leiden en de rijke geschiedenis en culturele betekenis van de stad delen. Ontdek het historische stadscentrum en leer over de rijke geschiedenis terwijl je de charmante straatjes te voet verkent. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur van deze charmante Nederlandse stad terwijl onze deskundige gidsen je door de pittoreske straatjes en bezienswaardigheden leiden. Spring dan aan boord van onze boot en vaar langs de pittoreske waterwegen, terwijl je vanuit een uniek perspectief geniet van het adembenemende uitzicht over de stad. Zie Dordrecht vanuit een heel nieuw perspectief en geniet van de prachtige bezienswaardigheden en geluiden van de stad vanaf het water. Mis deze onvergetelijke ervaring niet.

Dordrecht Centrum: stadstour op eigen houtje met audiogids

3. Dordrecht Centrum: stadstour op eigen houtje met audiogids

Verken de prachtige binnenstad van Dordrecht in je eigen tempo. Deze self-guided audiotour neemt je mee naar alle bekende plekjes en onontdekte pareltjes van Dordrecht. De audiogids vertelt je alle historische en actuele ins en outs van elke plek. Dordrecht is een stad waar je de historie, cultuur en natuur kunt bewonderen. Van de prachtige historische havens tot pittoreske steegjes en duizend imposante monumenten, Dordrecht is de perfecte stad voor een self-guided audiotour. Laat de audiotour je meenemen langs een van de oudste distilleerderijen van Nederland, de Grote Kerk, Huis van Gijn en het smalste huis van Dordrecht. Ook leer je meer over een van de ergste wreedheden uit de geschiedenis en wie weet spot je zelfs de kanonskogel in de Grote Kerk. Kortom, deze verborgen parel en oudste stad van Nederland is rijk aan historie, heeft eeuwenoude verhalen en zal u zeker niet teleurstellen. Ga op ontdekkingsreis met je zelfgeleide audiotour en leer Dordrecht en haar geschiedenis op een unieke manier kennen.

Dordrecht: hoogtepunten en wandeltocht met verborgen juweeltjes

4. Dordrecht: hoogtepunten en wandeltocht met verborgen juweeltjes

Reis door 800 jaar fascinerende geschiedenis tijdens een rondleiding door de oudste stad van Nederland: Dordrecht. Ga met een lokale expert mee op een informatieve wandeling door beroemde bezienswaardigheden en unieke verborgen juweeltjes. Geniet van een interactieve ervaring en verwerf een dieper gevoel van waardering voor elke site die u bezoekt. Ontmoet je gids en maak een ontspannen wandeling van monument naar monument. Blik op de elegante Onze-Lieve-Vrouwekerk en het stadhuis van Dordrecht. Dwaal door het prachtige havengebied en hoor interessante verhalen over meer dan 800 jaar lokale geschiedenis. Krijg een kijkje in de huidige sfeer en levensstijl van de stad door ook enkele minder bekende locaties te bezoeken. Ervaar levendige straatkunst en moderne architectuur terwijl je leert hoe Dordrecht er tegenwoordig uitziet en aanvoelt.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten

Veelgestelde vragen over Dordrecht

Welke topattracties zijn een must-see in Dordrecht?

De topattracties in Dordrecht zijn:

Overzicht activiteiten in Dordrecht

Wil je alle activiteiten in Dordrecht ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.