Doune Castle


Topbezienswaardigheden in Stirling

Wat anderen zeggen over Doune Castle

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.165 beoordelingen

Stuart was een ontzettend leuke en gezellig gids met veel kennis en leuke weetjes. Hij deed echt zijn best het iedereen naar de zin te maken. Het busje was verder comfortabel en veilig en de bezienswaardigheden waren leuk om eens gezien te hebben. De route door de highlands was echt erg mooi. Wel jammer dat er bij de bezienswaardigheden zelf op zich redelijk weinig tijd was om echt even rustig rond te kunnen kijken. We moesten overal redelijk vlot doorheen om weer op tijd in de bus te zitten. Meer tijd bij de stops had wat mij betreft wel gemogen. Verder wel een hele leuke dag gehad en veel geleerd :-).

Op Outlanderreis met Dougie in coronatijd. Ondanks het feit dat we niet binnen in de kastelen konden en Lollybroch(Middlehope) helemaal niet hebben gezien, hebben we genoten. Omdat er zo weinig mensen waren, konden we overal rusig genieten en rondkijken. Leuk om de plekken van Outlander te zien, maar vooral om zoveel mooie plekjes van Schotland te zien. Dougie was een leuke gids met heel veel verhalen. We hebben veel gezien en veel gelachen. Een aanrader!

Een aanrader. Onze gids Brian vertelde met aanstekelijk enthousiasme trots over de bezienswaardigheden en de geschiedenis over onder andere William Wallace en Robert the Bruce en over plaatsen waar we langsreden. Na een aantal drukke dagen zaten we niet meteen te wachten op overdreven geklets en drukte, maar dit was precies goed. Er was tijd en ruimte om je eigen ding te doen bij de stops, of met Brian mee te gaan die dan wat extra's kon vertellen.

Really nice trip with a good view of the western highlands. Our tourguide Steven is a good Bonnie storyteller. In recommend this trip highly. You get a good view of all the lochs and glens of the western highlands. We were lucky that there was no wind and a blue sky so many nice pictures are taken. Again good services of rabbies.

Het was super! We waren maar met 3 en we hadden de allerleukste tour gids Andrew! Hij vertelde vol passie over de geschiedenis van Schotland. Niet alleen over Outlander maar ook over de gebouwen die we onderweg tegen kwamen. Het was een geweldige dag! Ik raad deze tour 100% aan!