Dourovallei Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
vanuit porto dourovallei wijnproeverij en boottocht

Vanuit Porto: Dourovallei, wijnproeverij en boottocht

Duur: 9 uur
Kleine groep
14 Beoordelingen
GetYourGuide Original
14

Laat je in stijl van Porto naar de glooiende Dourovallei vervoeren. Je wordt rondgeleid door twee wijngaarden, krijgt een traditionele lunch…

Populaire Dagtrips in Dourovallei

Bekijk alle Dagtrips in Dourovallei

Dourovallei: Aanbevelingen

Wat anderen zeggen over Dourovallei

Je bent niet in Porto als je dit niet zelf mee maakt.

Hele aardige & levendige gids Catia. Tour is leuk. Ik raad wel aan om goed te ontbijten als je kan voor je deel neemt. 1e proef ronde is aan het begin van de middag. Hierbij houden ze wel rekening dat de proeverij verdeelt is over 3 momenten gedurende dag. Ongeveer 1 uur rijden naar bestemming. Leuk de geschiedenis en trivia van de wijngaarden/Porthuizen. Hele mooie uitzichten. Jammer genoeg loop je niet tussen de druiven, maar dat is begrijpelijk. Rondvaart op zo’n traditionele boot is ook rustgevend. Wijntje erbij als je niet snel zeeziek bent is het helemaal geen ramp want het varen voel je niet. De rivier is heel groot en wijdt waardoor je wel moet keren anders te lang weg blijft. De lunch is niet verkeerd. Vlees, kip of vis optie als het goed is ook vegan. Het één smaakte meer als het ander. Comfortabele Mercedes busje. Gids stopte enroute ook op plekken die niet in de tour zitten zodat we nog meer uitzichten konden ervaren. Al met al een redelijk goede tour!

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Anoniem, 22-06-2019

Mooie omgeving, super gids, en heerlijke wijnen geproefd.

Onze gids was super. De bezoeken aan de wijngaarden waren erg leuk al hoef ik niet persé de rondleiding te hebben (heb je er 1 gezien dan ken je 't verhaal wel). De proeverijen waren heerlijk. De omgeving en de boottocht over de rivier waren prachtig. De lunch vonden we erg tegenvallen. Smakeloze hap in 'n zielloos restaurant met hele jonge, onhandige bediening.

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Brigitte, 22-06-2019

Leuke vaart over de Douro.Geweldige ontvangst bij Quita do Tero

Helaas erg lange autorit van Porto naar Pinhão. Rondvaart op Douro was leuk. Lunch en proeverij bij Vintage Theory fantastisch. Reisleider Paulo Rodrquez was ontzettend goed en betrokken bij de groep. Helaas weer een lange terugreis naar Porto Zeer geslaagde dag!

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Theodorus, 06-09-2018

SUPER! heel intersant en we hebben ontzettend veel plezier gehad!

HET WAS EEN PERSONEEL REISJE MAAR HET WAS NIET ALLEEN GEZELLIG MAAR SUPER! NOGMAALS BEDANKT PAULO EN CARLA! MUZIKAAL ZAT HET OOK GOED WE HEBBEN MET ONS 12 EN 3 JAPANSE GASTEN EEN HELE MOOIE DAG GEHAD EN ZEER LEKKER GEGETEN. BEDANKT ORGANISATIE.

Sergio was een vriendelijke gids, die ons prachtige plekken gebracht!!

Sergio heeft ons prachtige plekjes laten zien, die wij zonder Sergio nooit hadden gezien! Het is echt de moeite waard als je in Porto bent! Prachtige wijnhuizen, mooie boottocht. En goede port en wijn natuurlijk!!!