Belevingen in

Dover

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Dover

Wil je alle activiteiten in Dover ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dover

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 824 beoordelingen

Fantastische, mooie en leuke dag gehad

Prachtige excursie, in comfortabele mini bus, onder leiding van een hele deskundige, aardige gids die bovendien een zeer goed gevoel voor humor heeft! Lawrence weet interessant te vertellen over alles wat je onderweg tegenkomt. Ook weet hij de beste 'verborgen' plekken te vindsn, van waaruit je de mooise uitzichten hebt. De gelegenheid om te lunchen bij de prachtige oude biologische boerderij is super. Ook kun je daar allerlei lekkers kopen in de biologische winkeltjes. Kortom, als je een excursie wilt maken vanuit Brighton, is Lawrence echt een absolute aanrader!!

Uitstekende waarde

We reisden meer dan 16 dagen door Groot-Brittannië van Dover naar Hadrian's Wall en waren buitengewoon tevreden over de waarde van de English Heritage-pas. We hebben meer dan een derde van de kosten bespaard op acht locaties, inclusief parkeren. Onze EH-gids is gedoemd en versleten en is een geweldig aandenken aan onze reis. Zou het opnieuw doen in een hartslag.

Wat een geweldige manier om erfgoedsites te zien!

Dit was de perfecte manier om verschillende plaatsen te zien. Sommigen hadden we gepland op de kaart en anderen zagen net het erfgoedbord vanaf de weg en stopten als we tijd hadden. Zou het geweldig vinden als de verkeersborden de afstand van de weg naar locaties aangeven, omdat het erg handig zou zijn als op een tijdlijn. Zou dit zeker weer krijgen.

Als je naar een paar dingen kijkt heeft het al zijn vruchten afgeworpen, het sherborne old castle is inbegrepen, maar bij het sherborne castle krijg je alleen korting, je moet eerst je paspoort halen en ik zou aanraden om dat niet te doen bij Stonehenge als je zijn er dan kan lang wachten