Belevingen in
Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vancouver: fietstocht door Stanley Park

1. Vancouver: fietstocht door Stanley Park

Stanley Park is echt een van de mooiste parken ter wereld. Deze unieke rondleiding van 3 uur omvat een perfecte combinatie van verkenning van bossen, cruisen langs de kust en stadsritten. Ontmoet je groep in de fietsverhuurwinkel in Downtown Vancouver om je rondleiding door het park en de stad te beginnen. Tijdens een veiligheidsbriefing wordt u voorzien van een fiets en helm. Je fietst in kleine groepen en volgt vlakke, beschermde fietspaden. Reizend in een rustig tempo, kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van het park. Nadat je door enkele pittoreske wijken van Vancouver bent gereisd, waaronder het West End en English Bay, sta je aan de ingang van het juweel van de stad: Stanley Park. Je gids zal je begeleiden door het park en langs de route stoppen, diepgaande informatie delen over de biodiversiteit van het gematigde regenwoud, de geschiedenis van de First Nations aan de kust en hun legendarische totempalen, evenals een overvloed aan verborgen schatten en verhalen dat het park zich heeft verzameld over zijn 125-jarige geschiedenis. Stanley Park is uniek gelegen met ongelooflijk mooie uitzichten op Downtown Vancouver, de North Shore, de Lion's Gate Bridge, evenals de English Bay en de West End. Deze eenvoudige rit van 12 km laat de geweldige natuurlijke schoonheid van Vancouver zien.

...
Vancouver Self-Guided Audio Tour

2. Vancouver Self-Guided Audio Tour

Download een levendige MP3-Self Guided Audio Tour in combinatie met een volledig gedetailleerde kaart van het gebied van uw tour! Dompel je onder in de vele culturen die deel uitmaken van de mooie en levendige stad Vancouver! Dit geweldige audiotour zal u ontdek de vele etnische groepen die Vancouver omringen zoals de Dr Sun Yat-Sen Chinese Garden. U leert ook over de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver, dat georganiseerd door het ontdekken van de Olympische Ketel en Canada Place View. U ziet ook het Waterfront Station, de Hudson House, Cassy Jack's Memorial Statue, Victory Square, de Queen Elizabeth Theatre, de beroemde Robson Square, de Christ Church Cathedral en de Bill Reid Gallery. Eclectische en vol kunst en kunstnijverheid Vancouver is een genot om te bezoeken en te genieten. Uw tour. Uw tempo. Let op: dit is een downloadbare Self-Guided Audio Tour, daarom zul je geen fysieke gids hebben die u door uw reis.

...
Fietstocht door Vancouver: Gastown, Chinatown, Granville Island

3. Fietstocht door Vancouver: Gastown, Chinatown, Granville Island

Begin je tour aan de zandige oevers van English Bay. Volg het strandpad naar het oosten met je fietstourgids. Stop langs de False Creek-zeedijk om de kleurrijke "Giants" -schildering van Osgemeos te bekijken. Verlaat de zeewering en ga het Yaletown-district in voor een korte stop bij het Roundhouse Community Centre. Bekijk de eerste trein door Canada en hoor over de verbinding van Vancouver met de spoorlijn. Keer terug naar de zeedijk en fiets door het stadiondistrict, langs BC Place, The Park Casino en Rogers Arena. Spring door de stad naar Gastown, de oudste wijk van Vancouver. Luister naar het verhaal van Gassy Jack, stop bij de Vancouver Steamclock en staar naar het indrukwekkende ontwerp van de Woodwards Tower. Schuif naar Chinatown voor een kijkje in de meditatieve Dr. Sun Yat-Sen klassieke Chinese tuinen. Lees meer over de belangrijke rol die de Chinezen speelden in de ontwikkeling van Canada en luister naar het eigenzinnige verhaal van de Chinatown-otter. Fiets door Strathcona, de eerste woonwijk van Vancouver. Pauzeer voor het huis van Nora Hendrix en hoor Vancouver's connectie met de legendarische gitarist. Stop voor een smakelijke traktatie in La Casa Gelato, de Guinness World Record-ijssalon met 238 smaken om uit te kiezen. Rijd door het Olympic Athlete's Village terwijl je naar het westen terugkeert langs de zuidkant van False Creek. Fiets naar Granville Island voor een langzame rit langs de ambachtelijke winkels en overgebleven fabriekselementen. Parkeer de fietsen en stap door de meer dan 100 kraampjes op de openbare markt van Granville Island. Keer terug naar de fietsen voor een snelle tocht op zee over False Creek op het Aquabus-veerbootsysteem. Kom terug naar de fietsenwinkel voor een korte tour debrief, aanbevelingenlijst en Instagram-selfie!

...
4-uur durende privétour door de tuinen van Vancouver

4. 4-uur durende privétour door de tuinen van Vancouver

Begin deze privé ochtend- of middagtour met ophalen bij je hotel. Maak uw eerste stop in de prachtige Dr. Sun Yat Sen Classical Chinese Garden in China Town, Vancouver. De Chinezen hebben een totaal ander perspectief op wat een tuin zou moeten zijn en moet worden gezien om te worden begrepen. Maak een kleine wandeling door Chinatown om nieuwigheden te zien zoals het 'World's Narrowest Building' en Chinese kruiden- en medicijnwinkels. Verlaat vervolgens de binnenstad en reis naar het hoogste punt van de stad, het spectaculaire Queen Elisabeth Park. Bewonder de verzonken tuinen en het weidse panoramische uitzicht op Vancouver, de bergen en de zee. Oorspronkelijk een steengroeve voor de vroege ontwikkeling van het centrum, is het nu een spectaculaire tuin en een uitkijkpunt. Geniet ten slotte van de adembenemende botanische tuin van Van Dusen en het verbazingwekkende aanbod van wat de natuur te bieden heeft. In deze volgroeide tuin van 22 hectare zijn planten te zien in een schilderachtige landschapsomgeving. Specifieke tuingebieden worden aangeplant om botanische relaties te illustreren, zoals de Rhododendron Walk, of geografische oorsprong, zoals in Sino Himalayan Garden. Deze gebieden liggen te midden van glooiende gazons, rustige meren en dramatisch rotswerk met uitzicht op de bergen en het stadsbeeld van Vancouver. Als u wilt, profiteert u van het prachtige restaurant van de botanische tuin van Dusen (niet inbegrepen bij de tourkosten). Hierna keert u terug naar uw hotel.

...

Sitemap Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden

Wil je alle activiteiten in Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.