Drijvende markt van Damnoen Saduak

Meer dan 1.000 keer geboekt vorige week

Drijvende markt van Damnoen Saduak

Drijvende markt van Damnoen Saduak: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bangkok: Damnoen Saduak Markt en Maeklong Spoorwegmarkt

Bangkok: Damnoen Saduak Markt en Maeklong Spoorwegmarkt

Kies uit een gedeelde groepstour of begeleide privétour om twee beroemde markten te zien tijdens een dagtocht vanuit Bangkok. Zie een markt op het spoor, de Maeklong Spoorwegmarkt, en een markt die op grachten drijft, de Damnoen Saduak Markt. Na het ophalen arriveer je bij de Maeklong Railway Market, ook bekend als Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong is een van de grootste markten voor verse zeevruchten in Thailand en ligt aan het spoor van de Maeklong Spoorweg. Je lokale gids geeft je interessante nieuwe inzichten over de organisatie van deze markt en het aanbod van producten. Het is een wonderbaarlijk gezicht hoe kraampjes en luifels telkens weer van het spoor worden gehaald om treinen door te laten. De volgende markt die je gaat ontdekken is de drijvende markt van Damnoen Saduak, een van de beroemdste drijvende markten van Thailand. Om de markt te bereiken, moet je een kort tochtje maken in een raderboot. Geniet van genoeg tijd om rond te slenteren op deze kleurrijke markt, waar vriendelijke marktkooplui hun waar direct vanaf hun boot aanbieden. Ga op in deze wereld vol nieuwe geuren en geluiden en proef lokale specialiteiten als mango sticky rice. Je gids staat altijd klaar met tips over wat je echt niet mag missen. Keer terug naar Bangkok op tijd voor het begin van de middag.

Bangkok: Spoorweg & Drijvende Markt Tour Spaans en Engels

Bangkok: Spoorweg & Drijvende Markt Tour Spaans en Engels

Verken de wereldberoemde markten van Thailand tijdens deze tour. Bezoek de stad Mae Klong en ontdek lokale producten en goederen op de populaire spoorwegmarkt. Ga daarna naar de Damnoen Saduak Floating Market waar je lokale etenswaren kunt proeven en kopen. Nadat je je gids hebt ontmoet, verlaat je de stad Bangkok en reis je over de weg tot je het stadje Mae Klong bereikt. Deze frisse lokale openluchtmarkt zul je niet snel vergeten. We bezoeken en wandelen door de smalle marktkraampjes langs de treinrails. Verkopers verkopen van alles: vers fruit en verse groenten, gedroogde garnalen, verse vis, vers vlees en er is veel bereid voedsel te koop. De versmarkt ligt langs het spoor van een functionerende forenzentrein. Het is echt verbazingwekkend om te zien hoe de trein van het openbaar vervoer over de markt rijdt en de verkopers hun tenten, paraplu's, kraampjes en verse etenswaren aan de kant schuiven zodat de trein tussen hun kraampjes en het spoor door kan rijden. De Treinmarkt levert geweldige foto's en video's op om mee naar huis te nemen en laat je achter met een herinnering voor het leven. Vervolg je reis naar de Thaise provincie Ratchaburi om de Damnoen Saduak Floating Market te bezoeken. Het is al meer dan 150 jaar een actieve plek voor de lokale bevolking. Daar neem je een typische raderboot om de markt te ontdekken en langs de kanalen te varen. Zie hoe de lokale bevolking van boot naar boot koopt en verkoopt. Verkopers verkopen alles op de boten zoals fruit, etenswaren, snacks vers bereid voedsel rechtstreeks van de lokale verkopers langs de kanalen. Geniet daarna van wat vrije tijd om door de smalle straatjes van de stad te wandelen, lokale producten te proeven en de levensstijl van de mensen te observeren voordat je terugkeert naar Bangkok.

Vanuit Bangkok: drijvende markt en begeleide dagtour door Ayutthaya

Vanuit Bangkok: drijvende markt en begeleide dagtour door Ayutthaya

Doe mee aan deze fantastische dagtocht en ontdek de Maeklong Railway Market, de kleurrijke Damnoen Saduak Floating Market en Ayutthaya Historical Park in slechts één dag. Verken elke iconische bestemming met een lokale gids die fascinerende inzichten en lokale ervaringen zal bieden. Bezoek de beroemde Maeklong Railway Market, gelegen langs het spoor, en leer over de producten van uw lokale gids. Bewonder hoe de marktkraampjes elke keer dat er een trein nadert van de rails worden getrokken. Stop bij een traditioneel Thais huis en zie hoe de lokale bevolking bruine kokossuiker maakt. Ga vervolgens naar de drijvende markt van Damnoen Saduak met voldoende tijd om door de kleurrijke markt te slenteren. Na de lunch verken je de tempelruïnes van Ayutthaya. Bewonder het liggende Boeddhabeeld in Wat Lokayasutha. Bezoek Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat Ayutthaya voordat je terugkeert naar Bangkok.

Bangkok: Dagtrip Damnoen Saduak, Treinmarkt & Mahanakhon

Bangkok: Dagtrip Damnoen Saduak, Treinmarkt & Mahanakhon

Begin je rondleiding met een ontmoeting met je Engelssprekende gids op het trefpunt in het centrum van Bangkok om 09:00 uur. Nadat je in een bus met airconditioning bent gestapt, rijd je in ongeveer 1,5 uur naar Ban Ka Long Railway Market waar je op een trein stapt die je onder leiding van de gids naar Maeklong Railway Market zelf brengt. Na het verkennen van de markt neem je een waterfiets om door de kanalen te varen en de Damnoen Saduak Floating Market binnen te varen. Hier krijg je genoeg vrije tijd om rond te dwalen in de vele lokale winkeltjes op de markt. Probeer lokale Thaise delicatessen zoals Pad Thai, mango kleefrijst, bootnoedels, tropisch fruit en nog veel meer. Stap vervolgens op je retourtransfer naar Bangkok en laat je afzetten bij King Power Mahanakhon, het hoogste gebouw van Thailand en een iconisch architectonisch herkenningspunt. Je kunt kiezen voor de extra optie om je volledige toegangspas te ontvangen en vervolgens te genieten van het panoramische uitzicht over Bangkok vanaf een 314 meter hoge skywalk. Kijk naar beneden door het glas, als je durft.

Vanuit Bangkok: Rondleiding over de drijvende markt van Damnoen Saduak

Vanuit Bangkok: Rondleiding over de drijvende markt van Damnoen Saduak

Vertrek 's ochtends vanuit Bangkok en ga naar de provincie Ratchaburi, de thuisbasis van de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak. Maak onderweg een korte stop om een traditioneel Thais huis te bezoeken, waar je de lokale bevolking palmsuiker kunt zien maken. Verken het huis en de omgeving, waar veel verschillende dieren leven op de kokosnootplantage. Vervolg uw reis door aan boord van een waterfiets te stappen voor een tochtje langs smalle grachten naar de drijvende markt. Bekijk de lokale huizen langs de grachten en werp een snelle blik op hun manier van leven terwijl je langskomt. Als je eenmaal op de markt aankomt, zie je de verbazingwekkende reeks verkopers in hun boten die verse producten verkopen, van fruit en groenten tot kant-en-klare gerechten. Verken op je gemak de drijvende markt gedurende ongeveer een uur en neem de tijd om authentiek Thais eten te proberen, zoals Pad Thai, Mango Sticky Rice, Boat Noodles of Coconut Ice Cream die langs het kanaal worden verkocht. Ontmoet je gids om terug te gaan naar het ontmoetingspunt in Bangkok, waar je tussen 13.30 en 14.00 uur aankomt.

Bangkok: Maeklong Spoorweg en Drijvende Markt Tour

Bangkok: Maeklong Spoorweg en Drijvende Markt Tour

Bezoek een van de meest unieke en levendige markten van Bangkok: de drijvende Damnoen Saduak markt, waar de bedrijvigheid van de handel zich op het water ontvouwt. Stel je felgekleurde boten voor, volgeladen met vers fruit, groenten en een verscheidenheid aan lokale producten, die een schilderachtig tafereel vormen. Drijvende markten zijn niet alleen plekken om te winkelen; het zijn levende weerspiegelingen van de geschiedenis, gewoonten en culinaire hoogstandjes van een gemeenschap. De unieke setting zorgt voor een meeslepende ervaring, waardoor je in contact kunt komen met verkopers en getuige kunt zijn van de tijdloze schoonheid van een drijvende markt. Ga vervolgens naar de Maeklong spoorwegmarkt, met zijn krappe ruimtes en unieke locatie, die een rijke en diverse ervaring biedt van hoe en waar de lokale bevolking handel drijft. Het combineren van een bezoek aan beide markten biedt een rijke en diverse ervaring, die verschillende aspecten van de Thaise cultuur, handel en vindingrijkheid laat zien.

Vanuit Bangkok: Markten en Ayutthaya Tour

Vanuit Bangkok: Markten en Ayutthaya Tour

Reis naar enkele van de populairste bezienswaardigheden buiten Bankok op deze dagtocht in een voertuig met airconditioning. Bekijk de treinpas bij de Maeklong Railway Market, neem een longtailboot naar de Floating market en bezoek het op de UNESCO-lijst geplaatste Ayutthaya om oude ruïnes te bezichtigen. Begin op het ontmoetingspunt voor degenen die deelnemen aan de groepstour, of met ophalen in het hotel voor gasten die kiezen voor de privéoptie. Vertrek vroeg in de ochtend uit Bangkok en reis naar de Maeklong Railway Market. Verken de markt met je Spaanssprekende gids, meng je onder de lokale bevolking en wacht op het iconische moment waarop de lokale trein passeert. Stap vervolgens aan boord van een longtailboot en vaar naar de fascinerende Damnoen Saduak Floating Market. Beleef een uur lang deze unieke locatie en bewonder de plaatselijke bewoners die hun producten verkopen vanaf raderboten. Winkel voor snacks, souvenirs en handwerk. Vergeet niet om wat authentiek regionaal eten te proeven terwijl je daar bent. Vervolg de tour naar Ayutthaya en stop voor een heerlijke Thaise lunch. Bezoek na de lunch een aantal iconische tempels, waaronder de Wat Mahathat, die vol staat met relikwieën van Boeddha. Verken vervolgens Wat Yai Chaimongkol en de indrukwekkende Wat Chai Wattanaram. Keer 's avonds terug naar je vertrekpunt in Bangkok, ongeveer tussen 19:00 en 21:00 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte.

Grand Palace, Damnoen Drijvende Markt & Maeklong Market Tour

Grand Palace, Damnoen Drijvende Markt & Maeklong Market Tour

Breng een dag door met het ontdekken van de beste markten en tempels die Bangkok te bieden heeft. Geniet van een combinatie van lokale cultuur, sightseeing en proeverijen. Bezoek eerst de Maeklong Railway Market. De markt heet "Talat Rom Hup", wat ruwweg "paraplumarkt" betekent. Kijk hoe de verkopers hun kraampjes inpakken als er een trein langs het spoor rijdt dat door de markt loopt. Verken en hopelijk zie je de trein passeren voordat je op weg gaat naar de volgende halte, de Damnoen Saduak Floating Market. Ontdek een van de bekendere drijvende markten in de stad, die bestaat uit een netwerk van smalle kanalen bezaaid met verkopers die met hun bootjes vol koopwaar peddelen. Van lokale producten tot souvenirs, geniet van de georganiseerde chaos op de rivier voordat je stopt voor de lunch in een plaatselijk restaurant, op eigen kosten. Nadat je je tegoed hebt gedaan aan een verscheidenheid aan smakelijk Thais eten, ga je op weg naar Wat Phra Kaew, ook bekend als de Tempel van de Smaragden Boeddha, een van de heiligste tempels van het land. Geniet van de rustige en spirituele omgeving voordat je op weg gaat naar het Grand Palace. Bewonder de prachtige architectuur en de vele beelden hier, ooit het thuis van de Thaise koninklijke familie tot begin 1900. Geniet van een low-impact manier van verkennen. Op deze tour verken je duurzame ervaringen waarbij water in glazen flessen de prioriteit heeft en de CO2-uitstoot bij elke tour wordt gecompenseerd, zodat je milieu-impact en CO2-voetafdruk worden verkleind.

Vanuit Bangkok: Spoorweg & Damnoen Saduak Drijvende Markt Tour

Vanuit Bangkok: Spoorweg & Damnoen Saduak Drijvende Markt Tour

Maak een tour van een halve dag vanaf de stadsgrenzen van Bangkok om de drijvende markten van Damnoen Saduak te verkennen met een stop bij de Mae Klong-spoorwegmarkt. Reis per boot en vaar langs verkopers die verse producten, handgemaakte snoepjes en souvenirs verkopen terwijl een gids de geheimen van deze 19e-eeuwse grachten onthult. Begin uw tour met een pick-up van uw hotel en rijd ongeveer 100 km ten zuidwesten van Bangkok naar de provincie Ratchaburi. Onderweg bezoekt u de Mae Klong-spoorwegmarkt, ook wel bekend als Talad Rom Hup, wat zich grofweg vertaalt naar de 'paraplu-pulldown-markt'. Zie hoe de winkelpuien van de rails worden gehaald als de trein nadert. Spring vervolgens op een boot om verder te gaan naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, die teruggaat naar een tijd waarin vervoer over water het belangrijkste transportmiddel was. Bewonder de verscheidenheid aan vers fruit, geurige bloemen, kleurrijke kleding en souvenirs die langs de waterwegen worden aangeboden. Loop rond en bekijk de vele kraampjes of huur een waterfiets (op eigen kosten) om door een doolhof van traditionele kano's te varen en de marktsfeer op het water op te snuiven. Ga verder naar de Lao Tuk Luck-markt (Old Damnoen Saduak-markt), een oude drijvende markt die een kijkje biedt in de traditionele huizen van Thailand. Getuigenhandelaren beoefenen de oude manier van het verkopen van fruit, groenten en meer.

Bangkok: Maeklong Trein Markt & Drijvende Markt Dagtour

Bangkok: Maeklong Trein Markt & Drijvende Markt Dagtour

Bekijk een andere kant van Bangkok tijdens een markttour met een privéchauffeur. Bezoek de beroemde Maeklong Railway Market en een drijvende markt, en zie hoe de lokale bevolking leeft en winkelt in Thailand. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Bangkok, ga je naar een lokale drijvende markt. Bekijk de verkopers die eten, handwerk en andere goederen verkopen langs de randen van de waterweg, maar ook rechtstreeks vanaf hun longtailboten. Verken de markten aan land of kies voor een optioneel boottochtje over de kanalen met de verkopers. Als je terugkeert naar je voertuig, brengt je chauffeur je naar de beroemde Maeklong Railway Market, waar kraampjes langs het treinspoor staan. Zie hoe de winkeleigenaars snel inpakken en weer opbouwen als de treinen door het midden van de markt rijden. Slenter door de markt en koop souvenirs, handwerkartikelen en probeer het plaatselijke eten voordat je in het comfort van je privévervoer terugkeert naar Bangkok.

66 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Drijvende markt van Damnoen Saduak: topattracties in de buurt

Drijvende markt van Damnoen Saduak: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bangkok: Damnoen Saduak Markt en Maeklong Spoorwegmarkt

Bangkok: Damnoen Saduak Markt en Maeklong Spoorwegmarkt

Kies uit een gedeelde groepstour of begeleide privétour om twee beroemde markten te zien tijdens een dagtocht vanuit Bangkok. Zie een markt op het spoor, de Maeklong Spoorwegmarkt, en een markt die op grachten drijft, de Damnoen Saduak Markt. Na het ophalen arriveer je bij de Maeklong Railway Market, ook bekend als Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong is een van de grootste markten voor verse zeevruchten in Thailand en ligt aan het spoor van de Maeklong Spoorweg. Je lokale gids geeft je interessante nieuwe inzichten over de organisatie van deze markt en het aanbod van producten. Het is een wonderbaarlijk gezicht hoe kraampjes en luifels telkens weer van het spoor worden gehaald om treinen door te laten. De volgende markt die je gaat ontdekken is de drijvende markt van Damnoen Saduak, een van de beroemdste drijvende markten van Thailand. Om de markt te bereiken, moet je een kort tochtje maken in een raderboot. Geniet van genoeg tijd om rond te slenteren op deze kleurrijke markt, waar vriendelijke marktkooplui hun waar direct vanaf hun boot aanbieden. Ga op in deze wereld vol nieuwe geuren en geluiden en proef lokale specialiteiten als mango sticky rice. Je gids staat altijd klaar met tips over wat je echt niet mag missen. Keer terug naar Bangkok op tijd voor het begin van de middag.

Bangkok: Spoorweg & Drijvende Markt Tour Spaans en Engels

Bangkok: Spoorweg & Drijvende Markt Tour Spaans en Engels

Verken de wereldberoemde markten van Thailand tijdens deze tour. Bezoek de stad Mae Klong en ontdek lokale producten en goederen op de populaire spoorwegmarkt. Ga daarna naar de Damnoen Saduak Floating Market waar je lokale etenswaren kunt proeven en kopen. Nadat je je gids hebt ontmoet, verlaat je de stad Bangkok en reis je over de weg tot je het stadje Mae Klong bereikt. Deze frisse lokale openluchtmarkt zul je niet snel vergeten. We bezoeken en wandelen door de smalle marktkraampjes langs de treinrails. Verkopers verkopen van alles: vers fruit en verse groenten, gedroogde garnalen, verse vis, vers vlees en er is veel bereid voedsel te koop. De versmarkt ligt langs het spoor van een functionerende forenzentrein. Het is echt verbazingwekkend om te zien hoe de trein van het openbaar vervoer over de markt rijdt en de verkopers hun tenten, paraplu's, kraampjes en verse etenswaren aan de kant schuiven zodat de trein tussen hun kraampjes en het spoor door kan rijden. De Treinmarkt levert geweldige foto's en video's op om mee naar huis te nemen en laat je achter met een herinnering voor het leven. Vervolg je reis naar de Thaise provincie Ratchaburi om de Damnoen Saduak Floating Market te bezoeken. Het is al meer dan 150 jaar een actieve plek voor de lokale bevolking. Daar neem je een typische raderboot om de markt te ontdekken en langs de kanalen te varen. Zie hoe de lokale bevolking van boot naar boot koopt en verkoopt. Verkopers verkopen alles op de boten zoals fruit, etenswaren, snacks vers bereid voedsel rechtstreeks van de lokale verkopers langs de kanalen. Geniet daarna van wat vrije tijd om door de smalle straatjes van de stad te wandelen, lokale producten te proeven en de levensstijl van de mensen te observeren voordat je terugkeert naar Bangkok.

Vanuit Bangkok: drijvende markt en begeleide dagtour door Ayutthaya

Vanuit Bangkok: drijvende markt en begeleide dagtour door Ayutthaya

Doe mee aan deze fantastische dagtocht en ontdek de Maeklong Railway Market, de kleurrijke Damnoen Saduak Floating Market en Ayutthaya Historical Park in slechts één dag. Verken elke iconische bestemming met een lokale gids die fascinerende inzichten en lokale ervaringen zal bieden. Bezoek de beroemde Maeklong Railway Market, gelegen langs het spoor, en leer over de producten van uw lokale gids. Bewonder hoe de marktkraampjes elke keer dat er een trein nadert van de rails worden getrokken. Stop bij een traditioneel Thais huis en zie hoe de lokale bevolking bruine kokossuiker maakt. Ga vervolgens naar de drijvende markt van Damnoen Saduak met voldoende tijd om door de kleurrijke markt te slenteren. Na de lunch verken je de tempelruïnes van Ayutthaya. Bewonder het liggende Boeddhabeeld in Wat Lokayasutha. Bezoek Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat Ayutthaya voordat je terugkeert naar Bangkok.

Bangkok: Dagtrip Damnoen Saduak, Treinmarkt & Mahanakhon

Bangkok: Dagtrip Damnoen Saduak, Treinmarkt & Mahanakhon

Begin je rondleiding met een ontmoeting met je Engelssprekende gids op het trefpunt in het centrum van Bangkok om 09:00 uur. Nadat je in een bus met airconditioning bent gestapt, rijd je in ongeveer 1,5 uur naar Ban Ka Long Railway Market waar je op een trein stapt die je onder leiding van de gids naar Maeklong Railway Market zelf brengt. Na het verkennen van de markt neem je een waterfiets om door de kanalen te varen en de Damnoen Saduak Floating Market binnen te varen. Hier krijg je genoeg vrije tijd om rond te dwalen in de vele lokale winkeltjes op de markt. Probeer lokale Thaise delicatessen zoals Pad Thai, mango kleefrijst, bootnoedels, tropisch fruit en nog veel meer. Stap vervolgens op je retourtransfer naar Bangkok en laat je afzetten bij King Power Mahanakhon, het hoogste gebouw van Thailand en een iconisch architectonisch herkenningspunt. Je kunt kiezen voor de extra optie om je volledige toegangspas te ontvangen en vervolgens te genieten van het panoramische uitzicht over Bangkok vanaf een 314 meter hoge skywalk. Kijk naar beneden door het glas, als je durft.

Vanuit Bangkok: Rondleiding over de drijvende markt van Damnoen Saduak

Vanuit Bangkok: Rondleiding over de drijvende markt van Damnoen Saduak

Vertrek 's ochtends vanuit Bangkok en ga naar de provincie Ratchaburi, de thuisbasis van de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak. Maak onderweg een korte stop om een traditioneel Thais huis te bezoeken, waar je de lokale bevolking palmsuiker kunt zien maken. Verken het huis en de omgeving, waar veel verschillende dieren leven op de kokosnootplantage. Vervolg uw reis door aan boord van een waterfiets te stappen voor een tochtje langs smalle grachten naar de drijvende markt. Bekijk de lokale huizen langs de grachten en werp een snelle blik op hun manier van leven terwijl je langskomt. Als je eenmaal op de markt aankomt, zie je de verbazingwekkende reeks verkopers in hun boten die verse producten verkopen, van fruit en groenten tot kant-en-klare gerechten. Verken op je gemak de drijvende markt gedurende ongeveer een uur en neem de tijd om authentiek Thais eten te proberen, zoals Pad Thai, Mango Sticky Rice, Boat Noodles of Coconut Ice Cream die langs het kanaal worden verkocht. Ontmoet je gids om terug te gaan naar het ontmoetingspunt in Bangkok, waar je tussen 13.30 en 14.00 uur aankomt.

Bangkok: Maeklong Spoorweg en Drijvende Markt Tour

Bangkok: Maeklong Spoorweg en Drijvende Markt Tour

Bezoek een van de meest unieke en levendige markten van Bangkok: de drijvende Damnoen Saduak markt, waar de bedrijvigheid van de handel zich op het water ontvouwt. Stel je felgekleurde boten voor, volgeladen met vers fruit, groenten en een verscheidenheid aan lokale producten, die een schilderachtig tafereel vormen. Drijvende markten zijn niet alleen plekken om te winkelen; het zijn levende weerspiegelingen van de geschiedenis, gewoonten en culinaire hoogstandjes van een gemeenschap. De unieke setting zorgt voor een meeslepende ervaring, waardoor je in contact kunt komen met verkopers en getuige kunt zijn van de tijdloze schoonheid van een drijvende markt. Ga vervolgens naar de Maeklong spoorwegmarkt, met zijn krappe ruimtes en unieke locatie, die een rijke en diverse ervaring biedt van hoe en waar de lokale bevolking handel drijft. Het combineren van een bezoek aan beide markten biedt een rijke en diverse ervaring, die verschillende aspecten van de Thaise cultuur, handel en vindingrijkheid laat zien.

Vanuit Bangkok: Markten en Ayutthaya Tour

Vanuit Bangkok: Markten en Ayutthaya Tour

Reis naar enkele van de populairste bezienswaardigheden buiten Bankok op deze dagtocht in een voertuig met airconditioning. Bekijk de treinpas bij de Maeklong Railway Market, neem een longtailboot naar de Floating market en bezoek het op de UNESCO-lijst geplaatste Ayutthaya om oude ruïnes te bezichtigen. Begin op het ontmoetingspunt voor degenen die deelnemen aan de groepstour, of met ophalen in het hotel voor gasten die kiezen voor de privéoptie. Vertrek vroeg in de ochtend uit Bangkok en reis naar de Maeklong Railway Market. Verken de markt met je Spaanssprekende gids, meng je onder de lokale bevolking en wacht op het iconische moment waarop de lokale trein passeert. Stap vervolgens aan boord van een longtailboot en vaar naar de fascinerende Damnoen Saduak Floating Market. Beleef een uur lang deze unieke locatie en bewonder de plaatselijke bewoners die hun producten verkopen vanaf raderboten. Winkel voor snacks, souvenirs en handwerk. Vergeet niet om wat authentiek regionaal eten te proeven terwijl je daar bent. Vervolg de tour naar Ayutthaya en stop voor een heerlijke Thaise lunch. Bezoek na de lunch een aantal iconische tempels, waaronder de Wat Mahathat, die vol staat met relikwieën van Boeddha. Verken vervolgens Wat Yai Chaimongkol en de indrukwekkende Wat Chai Wattanaram. Keer 's avonds terug naar je vertrekpunt in Bangkok, ongeveer tussen 19:00 en 21:00 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte.

Grand Palace, Damnoen Drijvende Markt & Maeklong Market Tour

Grand Palace, Damnoen Drijvende Markt & Maeklong Market Tour

Breng een dag door met het ontdekken van de beste markten en tempels die Bangkok te bieden heeft. Geniet van een combinatie van lokale cultuur, sightseeing en proeverijen. Bezoek eerst de Maeklong Railway Market. De markt heet "Talat Rom Hup", wat ruwweg "paraplumarkt" betekent. Kijk hoe de verkopers hun kraampjes inpakken als er een trein langs het spoor rijdt dat door de markt loopt. Verken en hopelijk zie je de trein passeren voordat je op weg gaat naar de volgende halte, de Damnoen Saduak Floating Market. Ontdek een van de bekendere drijvende markten in de stad, die bestaat uit een netwerk van smalle kanalen bezaaid met verkopers die met hun bootjes vol koopwaar peddelen. Van lokale producten tot souvenirs, geniet van de georganiseerde chaos op de rivier voordat je stopt voor de lunch in een plaatselijk restaurant, op eigen kosten. Nadat je je tegoed hebt gedaan aan een verscheidenheid aan smakelijk Thais eten, ga je op weg naar Wat Phra Kaew, ook bekend als de Tempel van de Smaragden Boeddha, een van de heiligste tempels van het land. Geniet van de rustige en spirituele omgeving voordat je op weg gaat naar het Grand Palace. Bewonder de prachtige architectuur en de vele beelden hier, ooit het thuis van de Thaise koninklijke familie tot begin 1900. Geniet van een low-impact manier van verkennen. Op deze tour verken je duurzame ervaringen waarbij water in glazen flessen de prioriteit heeft en de CO2-uitstoot bij elke tour wordt gecompenseerd, zodat je milieu-impact en CO2-voetafdruk worden verkleind.

Vanuit Bangkok: Spoorweg & Damnoen Saduak Drijvende Markt Tour

Vanuit Bangkok: Spoorweg & Damnoen Saduak Drijvende Markt Tour

Maak een tour van een halve dag vanaf de stadsgrenzen van Bangkok om de drijvende markten van Damnoen Saduak te verkennen met een stop bij de Mae Klong-spoorwegmarkt. Reis per boot en vaar langs verkopers die verse producten, handgemaakte snoepjes en souvenirs verkopen terwijl een gids de geheimen van deze 19e-eeuwse grachten onthult. Begin uw tour met een pick-up van uw hotel en rijd ongeveer 100 km ten zuidwesten van Bangkok naar de provincie Ratchaburi. Onderweg bezoekt u de Mae Klong-spoorwegmarkt, ook wel bekend als Talad Rom Hup, wat zich grofweg vertaalt naar de 'paraplu-pulldown-markt'. Zie hoe de winkelpuien van de rails worden gehaald als de trein nadert. Spring vervolgens op een boot om verder te gaan naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, die teruggaat naar een tijd waarin vervoer over water het belangrijkste transportmiddel was. Bewonder de verscheidenheid aan vers fruit, geurige bloemen, kleurrijke kleding en souvenirs die langs de waterwegen worden aangeboden. Loop rond en bekijk de vele kraampjes of huur een waterfiets (op eigen kosten) om door een doolhof van traditionele kano's te varen en de marktsfeer op het water op te snuiven. Ga verder naar de Lao Tuk Luck-markt (Old Damnoen Saduak-markt), een oude drijvende markt die een kijkje biedt in de traditionele huizen van Thailand. Getuigenhandelaren beoefenen de oude manier van het verkopen van fruit, groenten en meer.

Bangkok: Maeklong Trein Markt & Drijvende Markt Dagtour

Bangkok: Maeklong Trein Markt & Drijvende Markt Dagtour

Bekijk een andere kant van Bangkok tijdens een markttour met een privéchauffeur. Bezoek de beroemde Maeklong Railway Market en een drijvende markt, en zie hoe de lokale bevolking leeft en winkelt in Thailand. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Bangkok, ga je naar een lokale drijvende markt. Bekijk de verkopers die eten, handwerk en andere goederen verkopen langs de randen van de waterweg, maar ook rechtstreeks vanaf hun longtailboten. Verken de markten aan land of kies voor een optioneel boottochtje over de kanalen met de verkopers. Als je terugkeert naar je voertuig, brengt je chauffeur je naar de beroemde Maeklong Railway Market, waar kraampjes langs het treinspoor staan. Zie hoe de winkeleigenaars snel inpakken en weer opbouwen als de treinen door het midden van de markt rijden. Slenter door de markt en koop souvenirs, handwerkartikelen en probeer het plaatselijke eten voordat je in het comfort van je privévervoer terugkeert naar Bangkok.

De topbezienswaardigheden in Bangkok

Activiteiten in Drijvende markt van Damnoen Saduak

Rondleidingen in Thailand

Wat te doen in Thailand

Andere activiteiten in Drijvende markt van Damnoen Saduak

Wil je alle activiteiten in Drijvende markt van Damnoen Saduak bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Drijvende markt van Damnoen Saduak

Gemiddelde beoordeling

4.5
(3.222 beoordelingen)

De Spoorwegmarkt was erg interessant, er was ook veel volk. Er was veel te zien. Onze gids Kwan heeft veel moeite gedaan om onze groep bij elkaar te houden en ervoor te zorgen dat niemand verdwaalde. Ze nam ook foto's van ons en was erg aardig. Ook de drijvende markt is interessant om te zien, maar wel erg toeristisch. Een succesvolle reis!

De gids was geweldig. Hij vertelde ons alles over Thailand en de plaatsen die we bezochten. Hij was erg beleefd, sprak zeer goed Engels en was zeer behulpzaam. Deze reis was voor ons erg leuk. We hebben het geluk dat we deze reis hebben gekozen en gekocht. Alles was geweldig. Dank aan het hele reisteam.

genoeg. Misschien wat tijd op de treinmarkt (in totaal 15 minuten), maar genoeg om de video-/fotopose aan te nemen en een drankje te kopen om de hitte te verlichten. De boottocht is goed, daarna is er meer tijd om te eten

Zeer goed gepland en Sara, onze gids, nam ons niet alleen veilig mee door de markten, maar vertelde ons ook veel over Bangkok en leerde ons een beetje over de Thaise taal.

Alles was erg leuk. Onze gids zorgde goed voor ons en ik was zeer tevreden.