Kies data

Drijvende markt van Damnoen Saduak

  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
  • Citycards
  • Privétours
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Drijvende markt van Damnoen Saduak: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Bangkok: Damnoen Saduak Market en Maeklong Railway Market

1. Bangkok: Damnoen Saduak Market en Maeklong Railway Market

Kies uit een gedeelde groepstour of begeleide privétour om twee beroemde markten te zien tijdens een dagtocht vanuit Bangkok. Zie een markt op het spoor, de Maeklong Spoorwegmarkt, en een markt die op grachten drijft, de Damnoen Saduak Markt. Na het ophalen arriveer je bij de Maeklong Railway Market, ook bekend als Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong is een van de grootste markten voor verse zeevruchten in Thailand en ligt aan het spoor van de Maeklong Spoorweg. Je lokale gids geeft je interessante nieuwe inzichten over de organisatie van deze markt en het aanbod van producten. Het is een wonderbaarlijk gezicht hoe kraampjes en luifels telkens weer van het spoor worden gehaald om treinen door te laten. De volgende markt die je gaat ontdekken is de drijvende markt van Damnoen Saduak, een van de beroemdste drijvende markten van Thailand. Om de markt te bereiken, moet je een kort tochtje maken in een raderboot. Geniet van genoeg tijd om rond te slenteren op deze kleurrijke markt, waar vriendelijke marktkooplui hun waar direct vanaf hun boot aanbieden. Ga op in deze wereld vol nieuwe geuren en geluiden en proef lokale specialiteiten als mango sticky rice. Je gids staat altijd klaar met tips over wat je echt niet mag missen. Keer terug naar Bangkok op tijd voor het begin van de middag.

Van Bangkok: drijvende markt Damnoen Saduak

2. Van Bangkok: drijvende markt Damnoen Saduak

Je vertrekt om 07:30 uur vanuit Bangkok en gaat richting de provincie Ratchaburi, thuisbasis van de beroemde Damnoen Saduak Floating Market. Onderweg maak je een korte pauze om een traditioneel Thais huis te bezoeken, waar je kunt zien hoe de lokale bewoners bruine kokossuiker maken. Je kunt het huis en omringend gebied bekijken, een kokosplantage waar vele verschillende dieren leven. Vervolg je tocht met een peddelboot voor een tochtje over smalle kanalen naar de drijvende markt. Je ziet de lokale huizen langs de kanalen en ziet het lokale leven leven terwijl je langsvaart. Bij aankomst op de markt kun je de verkopers in hun boten bekijken, die verse producten zoals fruit, groenten en huisgemaakte gerechten verkopen. Je krijgt een uur de tijd om de drijvende markt op je gemak te ontdekken en authentieke Thaise gerechten te proberen, zoals pad thai, mango sticky rice, boat noodles of kokosijs, die allemaal langs het kanaal worden verkocht. Je treft dan je gids om terug te gaan naar het ontmoetingspunt in Bangkok, waar je aankomt rond 13:30 - 14:00 uur. 

Van Bangkok: Floating Market en Ayutthaya Tour in het Spaans

3. Van Bangkok: Floating Market en Ayutthaya Tour in het Spaans

De dag begint op het ontmoetingspunt voor de kleine groepstour, of met het ophalen van het hotel voor gasten die kiezen voor de privéoptie. Vertrek uit Bangkok tussen 06:15 en 06:45 uur en ga op reis van 1,5 uur naar de spoorwegmarkt Maeklong. Wandel bij aankomst rond met je Spaanssprekende gids, meng je met de lokale bevolking die hun dag doormaakt en wacht op het iconische moment waarop de lokale trein passeert. Stap aan boord van een longtailboot en zeil naar de fascinerende drijvende markt van Damnoen Saduak. Breng een uur door met het verkennen van deze unieke locatie en bewonder de lokale bevolking die hun producten verkoopt vanaf waterfietsen. Winkel voor snacks, souvenirs en meer en vergeet niet om wat authentiek regionaal eten te proeven terwijl u daar bent. Vervolg de tour naar Ayutthaya, een UNESCO-locatie en geniet van een stop voor een heerlijke Thaise lunch. Na de lunch bezoekt u een selectie iconische tempels, waaronder Wat Mahathat, verankerd met Boeddha-relikwieën. Verken vervolgens Wat Yai Chaimongkol, gevolgd door Wat Chai Wattanaram, een van de meest indrukwekkende tempels van Ayutthaya. Aan het einde van een onvergetelijke dag, begint u aan de terugreis naar Bangkok om 17:00 uur en arriveert u rond 19:00 uur.

Drijvende en spoorwegmarkten Tour vanuit Bangkok: meertalig

4. Drijvende en spoorwegmarkten Tour vanuit Bangkok: meertalig

Ervaar de diversiteit van het Thaise leven door 2 levendige markten en 2 boerderijen in Samut Songkhram te bezoeken. Je krijgt de kans om per boot te winkelen en drijvende kraampjes te bezoeken, en dan weer aan land te gaan om hands-on kokos- en zoutlandbouwvaardigheden van de lokale bevolking te leren. Ontmoet je gids in je hotel om op weg te gaan voor je eerste excursie van de dag, Damnoen Saduak Floating Market, gelegen aan het langste kanaal van Thailand. Bezoek verkopers en proef Thais eten, zoals zoete mango op plakkerige rijst, vers gemaakt kokosijs en bootnoedels in Thaise stijl terwijl je met een longtailboot over de markt vaart. Leer meer over de geschiedenis van deze 100 jaar oude traditie van het verkopen van goederen op het water. Ga verder met verkennen en begeef je naar de Mae Klong Railway Market, waar verkopers hun winkels langs de treinsporen opzetten en alles verkopen, van gedroogde kruiden en durian fruit tot zeevruchten en vlees . Sinds 1905 bestaan de treinen en verkopers naast elkaar: de treinsignalen en mensen haasten zich om hun kraampjes te verwijderen, waardoor deze plek de bijnaam "paraplu-pull-down-markt" kreeg. Deze bruisende activiteit vindt meerdere keren per dag plaats. De volgende is een rustiger tafereel bij een nabijgelegen kokossuikerboerderij. Leer hoe Thaise boeren kokosnectar produceren: bekijk een demonstratie van de vloeistof die wordt gekookt en gepasteuriseerd. Neem deel aan een mini-workshop waar je de nectar mag roeren terwijl deze pasteuriseert tot een drinkbare delicatesse. Breng het laatste van uw dagtocht door op een veld waar zeezout wordt geproduceerd. Ontdek deze fascinerende vorm van zoutwaterlandbouw en kijk hoe de boer de kracht van zonlicht en wind benut. Doe mee aan een korte workshop zoutwrijven en maak vervolgens wat foto's voordat je wordt teruggebracht naar je hotel. Verken Thailand meer na de tour, met een augmented reality (AR) app ( downloadinstructies ontvangen na boeking op bevestigingsvoucher). Gebruik uw smartphone om toegang te krijgen tot deze interactieve ervaring waarin de echte wereld wordt verbeterd door technologie.

Bangkok: kokosnootboerderij, drijvende markt & treinmarkt

5. Bangkok: kokosnootboerderij, drijvende markt & treinmarkt

Vertrek vanuit Bangkok en reis ongeveer 1 uur lang in zuidwestelijke richting langs de gebieden waar zeezout wordt gewonnen en de lokale dorpjes aan de weg. Als je aankomt bij de spoormarkt Maeklong krijg je te zien wat er met de kraampjes die op het spoor verse zeevruchten verkopen gebeurt als er een trein aan komt.  Ga vervolgens naar de drijvende markt Damnoen Saduak en breng, als er voldoende tijd is, onderweg een bezoek aan een kokosnootplantage. Ervaar de dagelijkse bedrijvigheid van de lokale bewoners die hun eten kopen en andere boodschappen doen. Vaar per boot over de markt en sla je slag door zelf te onderhandelen. Keer terug naar Bangkok en neem een pauze bij een lokaal familiebedrijf waar kokosnootsuiker wordt geproduceerd.

Van Bangkok: Damnoen Saduak & Train Market Tour in het Spaans

6. Van Bangkok: Damnoen Saduak & Train Market Tour in het Spaans

Start de tour door uw kleine groep te ontmoeten op een van de twee ontmoetingspunten, of word opgehaald bij uw hotel als u een upgrade uitvoert naar de privérondleiding. Verlaat Bangkok rond 07.00 uur met een busje met airconditioning en leer je Spaanstalige gids kennen en leer enkele inzichten over Thailand tijdens de 1,5 uur durende rit naar de drijvende markt van Damnoen Saduak. Bij aankomst in de provincie Ratchaburi stapt u in een longtailboot en geniet u van de rit naar de drijvende markt. Vergeet niet een foto of video te maken van deze unieke ervaring. Zodra je daar bent, dompel je jezelf 1 uur onder in de drijvende markt. Zie de lokale bevolking hun eten verkopen vanaf waterfietsen en shop eten, snacks of souvenirs direct vanaf de boot. Breng uw vrije tijd door zonder haast over de markt te lopen en probeer authentiek Thais eten, als u wilt. Nadat je de markt hebt verkend, stap je weer in het busje en rijd je naar de beroemde Maeklong-spoorwegmarkt in het midden van de spoorweg. Wandel rond met uw gids en wacht op het iconische moment waarop de lokale trein om 11:10 uur komt. Terwijl de trein nadert, kijk je hoe de luifels en winkelpuien van de rails worden gehaald en vervolgens worden vervangen zodra de trein voorbij is. Zorg ervoor dat je je camera gereed hebt, want de trein zal niet op je wachten. Kom dan samen met je groep en stap in de trein om klaar te zijn om Mae Klong station te verlaten om 11.30 uur. Geniet van het uitzicht op de rijstvelden en de lokale manier van leven aan de spoorzijde. Aangekomen op Ban Na Kwang treinstation om 11:57 uur en stap op het busje met airconditioning voor de terugreis naar Bangkok. Noem het een dag en word rond 13.30 uur afgezet.

Bangkok: privétour spoorwegmarkt en drijvende markt

7. Bangkok: privétour spoorwegmarkt en drijvende markt

Ervaar de unieke marktcultuur van Thailand tijdens deze unieke tour. Begin met een rit naar de spoorwegmarkt, op ongeveer 2 uur rijden van Bangkok. Kijk hoe verkopers hun goederen opstellen langs actieve spoorlijnen, met verse producten, kookbenodigdheden en meer allemaal opgesteld op slechts enkele centimeters van de rand van het spoor. Kijk wat er gebeurt als de trein doorkomt: verkopers pakken hun spullen en laten hun luifels zakken en stappen opzij terwijl de trein dwars door het midden van de markt rijdt en weer aan het werk gaan zodra hij is vertrokken. Ga daarna verder op een korte rit naar een palmsuikerplantage, waar je het huis zult bezoeken van een dorpeling die nog steeds op traditionele wijze palmsuiker maakt. Stap vervolgens aan boord van een kleine boot voor een tochtje door smalle dorpsgrachten om de beroemde drijvende markt van Damnoen Saduak te bereiken. Stap hier van de boot en loop rond om meer van de markt te verkennen. Ga rond het middaguur terug naar Bangkok en keer terug naar het ontmoetingspunt dat zich direct naast het BTS-station (Skytrain) National Stadium bevindt. Uw lokale gids geeft u graag een routebeschrijving terug naar uw accommodatie of naar andere sites die u zou moeten zien.

Privérondleiding met gids: Bangkok met openbaar vervoer

8. Privérondleiding met gids: Bangkok met openbaar vervoer

Boek jezelf of je groep voor deze gepersonaliseerde 8-uur durende tour door Bangkok, of ga op pad naar nabijgelegen provincies om een uniek inzicht te krijgen in de Thaise cultuur met een local. De privétour kan worden afgestemd op uw interesses, of u nu de historische bezienswaardigheden of de levensstijl van de buurt wilt bezoeken. Bezoek de sierlijke muurschilderingen van het Grand Palace of bewonder het Bang Pa-In Zomerpaleis in Ayutthaya. Het Zomerpaleis ligt op een prachtig terrein aan de oevers van de Chao Praya-rivier en is een van de best onderhouden attracties in Thailand. Een van de meest populaire attracties in de buurt van Bangkok, je voelt je als een koning terwijl je door het uitgestrekte complex dwaalt. Bewonder in Ayutthaya het historische park. De Siamezen verplaatsten hun hoofdstad rond 1350 na Christus naar Ayutthaya en creëerden een koninklijk paleis en vele indrukwekkende kloosters en Wats in de omgeving. In het midden van de 19e eeuw plunderden de Birmezen het en werd de stad verlaten. Nu een UNESCO-werelderfgoed, kunt u de historische tempels verkennen die verspreid zijn over de omringende rivier. Als je wilt, ga dan naar de Damnoen Saduak Floating Market en zie Thais hun dagelijkse leven leiden in een werkelijk unieke omgeving. Verblijf in het centrum van Bangkok om bezienswaardigheden zoals de Khao San Road, de Chatuchak-markt en de liggende Boeddha in Wat Pho te bezoeken. Vervoer is via de skytrain van Bangkok, of met de taxi waar nodig. Als u verder weg wilt, wordt u meegenomen door een comfortabele minibus en wordt u geholpen door een professionele chauffeur. Alles kan worden geregeld door uw vriendelijke gids, die u meeneemt naar de gebieden die u het meest interesseren en hun deskundige lokale kennis op een leuke en fascinerende manier deelt om van de stad uw Bangkok te maken.

Bangkok: Go City all-inclusive pas met 30+ attracties

9. Bangkok: Go City all-inclusive pas met 30+ attracties

Ervaar meer dan 30 attracties in Bangkok en bespaar tot 50% in vergelijking met het kopen van losse tickets. Je all-inclusive pas geeft je 2, 3, 4 of 5 opeenvolgende dagen (afhankelijk van de geselecteerde optie) om zoveel van deze bruisende stad te zien en te ervaren als je wilt. Beheers recepten met een Thaise kookles bij Go! Thai Cooking School, verken een privé openluchtmuseum in Ancient City en rijd met een Tuk Tuk Hop door de stad. Verken de stad op twee wielen met een e-scootertour door de tempel en het Koninklijk Paleis, ontspan met een Thaise massage van 90 minuten en meer. Download eenvoudig uw digitale pas op uw mobiele apparaat of print hem thuis voordat u vertrekt. Laat het bij elke attractie of tour zien om toegang te krijgen. Het is zo simpel. Je ontvangt ook een digitale gids met attractie-informatie en instructies. Attracties en tours inbegrepen bij je Bangkok All-Inclusive Pass: Musea en historische locaties • Ayutthaya Dagtour (4 tempels) • Rondleiding door de tempels van Bangkok • Oude stad • Rondleiding Grand Palace en Emerald Buddha • Damnoen Saduak drijvende markttour • Het Erawan-museum • Patpong-museum • Kunst in het Paradijs Pattaya • Rondleiding door het landelijke kanaal en Wat Arun Rondleidingen en cruises • 2-uur durende Meridian Dinner Cruise (internationaal buffet) • Chao Phraya River Onbeperkte hop-on hop-off boot • Tempel en Koninklijk Paleis E-Scooter Tour • Bangkok Culture Cycling Guided Tour • Bangkok Landmark E-Scooter Tour • Koh Kred Island E-Scooter Tour • Rondleiding met elektrische scooter van 3 uur • Tuk Tuk Hop Ervaringen en vrije tijd • Gaan! Thai Cooking School (kookles met 5 gerechten) • Authentieke Thaise massagebehandeling van 90 minuten in Let's Relax Spa • Safari Wereld Bangkok Siam Geweldig Park • Ga Bangkok Fietsverhuur • Chinatown Michelin Gids Street Food Tour • De kroegentocht in Bangkok Attracties en tours zijn onder voorbehoud. Raadpleeg uw meegeleverde digitale gids voor een up-to-date attractieaanbod inclusief openingstijden en instructies over hoe u toegang krijgt tot elke attractie met uw pas voordat u vertrekt.

Grand Palace, Damnoen Floating Market & Maeklong Market Tour

10. Grand Palace, Damnoen Floating Market & Maeklong Market Tour

Breng een dag door met het ontdekken van enkele van de beste markten en tempels die Bangkok te bieden heeft. Geniet van een combinatie van lokale cultuur, bezienswaardigheden en proeverijen. Bezoek eerst de Maeklong-spoorwegmarkt. Genaamd "Talat Rom Hup", wat ruwweg "paraplu-pulldown-markt" betekent, kijk hoe de verkopers zich klaarmaken om hun kraampjes in te pakken wanneer een trein voorbijrijdt langs het spoor dat door de markt loopt. Verken en hopelijk zie je de treinpas voordat je plaats maakt voor de volgende halte, de drijvende markt Damnoen Saduak. Ontdek een van de meer beroemde drijvende markten in de stad, die bestaat uit een netwerk van smalle grachten bezaaid met verkopers peddelen hun boten vol met hun waren. Van lokale producten tot souvenirs, ervaar de georganiseerde chaos op de rivier voordat je op eigen kosten stopt voor de lunch in een lokaal restaurant. Nadat je je hebt laten verwennen met een verscheidenheid aan smakelijke Thaise gerechten, ga je op weg naar Wat Phra Kaew, ook bekend als de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha, een van de meest heilige tempels van het land. Neem de rustige en spirituele omgeving in je op voordat je naar het Grand Palace gaat. Bewonder de prachtige architectuur en talloze afbeeldingen hier, tot de vroege jaren 1900 de thuisbasis van de Thaise koninklijke familie.

Sitemap Drijvende markt van Damnoen Saduak

Wil je alle activiteiten in Drijvende markt van Damnoen Saduak ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Drijvende markt van Damnoen Saduak

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.928 beoordelingen

De tour was geweldig en gemakkelijk te volgen - Tee was een geweldige gids! Hij vertelde ons de geschiedenis van gebouwen terwijl we in het busje reden en gaf ons een korte les over de etiquette en de groeten van Thailand. Hij was ook erg humoristisch en maakte ons veel aan het lachen door zijn verhalen. Tee vertelde ons de geschiedenis en tips over de spoorwegmarkt en de drijvende markt. Hij hielp ons ook om van tevoren eten te bestellen, zodat we niet lang hoefden te wachten. Hij beantwoordde alle vragen die we hadden en was snel en efficiënt!

Nadat we iedereen in de groep hadden opgehaald, nam onze geweldige gids Sarah ons mee naar het station waar we op de lokale trein stapten! Na 10 minuten kwamen we aan op de beroemde markt, midden in het spoor! wat een ervaring, ongelooflijk! We liepen over de sporen en zagen de trein weer vertrekken...waarna we naar de drijvende markt gingen waar we met een roeiboot een rondje over de markten maakten...prachtig!

Een geweldige ervaring om in de trein te kunnen stappen en neer te kijken op de markt. De drijvende markt was niet erg druk en het was echt een leuke tour. De gids sprak goed Engels met duidelijke instructies en zeer goed gepland. We hadden een geweldige en plezierige tijd.

Lucky en de chauffeur waren erg vriendelijk en vertelden ons heel wat over het leven in Bangkok. We mochten met de trein naar de treinmarkt en zagen hem weer vertrekken. De drijvende markt was ook geweldig om te zien!

Grote waarde, op tijd ophalen, geen extra kosten te betalen, behalve persoonlijke uitgaven. Kiwi en Du waren geweldig.