Datums kiezen

Drijvende markt van Damnoen Saduak

Drijvende markt van Damnoen Saduak: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bangkok: Damnoen Saduak Markt en Maeklong Spoorwegmarkt

1. Bangkok: Damnoen Saduak Markt en Maeklong Spoorwegmarkt

Kies uit een gedeelde groepstour of begeleide privétour om twee beroemde markten te zien tijdens een dagtocht vanuit Bangkok. Zie een markt op het spoor, de Maeklong Spoorwegmarkt, en een markt die op grachten drijft, de Damnoen Saduak Markt. Na het ophalen arriveer je bij de Maeklong Railway Market, ook bekend als Talad Rom Hup ("Umbrella Pulldown Market"). Maeklong is een van de grootste markten voor verse zeevruchten in Thailand en ligt aan het spoor van de Maeklong Spoorweg. Je lokale gids geeft je interessante nieuwe inzichten over de organisatie van deze markt en het aanbod van producten. Het is een wonderbaarlijk gezicht hoe kraampjes en luifels telkens weer van het spoor worden gehaald om treinen door te laten. De volgende markt die je gaat ontdekken is de drijvende markt van Damnoen Saduak, een van de beroemdste drijvende markten van Thailand. Om de markt te bereiken, moet je een kort tochtje maken in een raderboot. Geniet van genoeg tijd om rond te slenteren op deze kleurrijke markt, waar vriendelijke marktkooplui hun waar direct vanaf hun boot aanbieden. Ga op in deze wereld vol nieuwe geuren en geluiden en proef lokale specialiteiten als mango sticky rice. Je gids staat altijd klaar met tips over wat je echt niet mag missen. Keer terug naar Bangkok op tijd voor het begin van de middag.

Vanuit Bangkok: drijvende markt en begeleide dagtour door Ayutthaya

2. Vanuit Bangkok: drijvende markt en begeleide dagtour door Ayutthaya

Doe mee aan deze fantastische dagtocht en ontdek de Maeklong Railway Market, de kleurrijke Damnoen Saduak Floating Market en Ayutthaya Historical Park in slechts één dag. Verken elke iconische bestemming met een lokale gids die fascinerende inzichten en lokale ervaringen zal bieden. Bezoek de beroemde Maeklong Railway Market, gelegen langs het spoor, en leer over de producten van uw lokale gids. Bewonder hoe de marktkraampjes elke keer dat er een trein nadert van de rails worden getrokken. Stop bij een traditioneel Thais huis en zie hoe de lokale bevolking bruine kokossuiker maakt. Ga vervolgens naar de drijvende markt van Damnoen Saduak met voldoende tijd om door de kleurrijke markt te slenteren. Na de lunch verken je de tempelruïnes van Ayutthaya. Bewonder het liggende Boeddhabeeld in Wat Lokayasutha. Bezoek Wat Phra Sri Sanphet en Wat Mahathat Ayutthaya voordat je terugkeert naar Bangkok.

Van Bangkok: drijvende markt Damnoen Saduak

3. Van Bangkok: drijvende markt Damnoen Saduak

Vertrek 's ochtends vanuit Bangkok en ga naar de provincie Ratchaburi, de thuisbasis van de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak. Maak onderweg een korte stop om een traditioneel Thais huis te bezoeken, waar je de lokale bevolking palmsuiker kunt zien maken. Verken het huis en de omgeving, waar veel verschillende dieren leven op de kokosnootplantage. Vervolg uw reis door aan boord van een waterfiets te stappen voor een tochtje langs smalle grachten naar de drijvende markt. Bekijk de lokale huizen langs de grachten en werp een snelle blik op hun manier van leven terwijl je langskomt. Als je eenmaal op de markt aankomt, zie je de verbazingwekkende reeks verkopers in hun boten die verse producten verkopen, van fruit en groenten tot kant-en-klare gerechten. Verken op je gemak de drijvende markt gedurende ongeveer een uur en neem de tijd om authentiek Thais eten te proberen, zoals Pad Thai, Mango Sticky Rice, Boat Noodles of Coconut Ice Cream die langs het kanaal worden verkocht. Ontmoet je gids om terug te gaan naar het ontmoetingspunt in Bangkok, waar je tussen 13.30 en 14.00 uur aankomt.

Bangkok: dagtrip naar Damnoen Saduak, treinmarkt en Mahanakhon

4. Bangkok: dagtrip naar Damnoen Saduak, treinmarkt en Mahanakhon

Begin uw tour door om 09:00 uur uw vloeiend Engelssprekende gids te ontmoeten op het ontmoetingspunt in het centrum van Bangkok. Nadat u aan boord van een bus met airconditioning bent gegaan, gaat u in ongeveer 1,5 uur naar het treinstation Ban Ka Long. Vanaf daar heb je de kans om de lokale trein te nemen naar de Maeklong Railway Market zelf, onder leiding van de gids. Nadat je de markt hebt verkend, neem je een waterfiets om door de grachten te varen en de drijvende markt van Damnoen Saduak binnen te gaan. Hier krijgt u voldoende vrije tijd om rond te dwalen door de vele lokale winkels op de markt. Probeer lokale Thaise delicatessen zoals Pad Thai, mango-kleefrijst, bootnoedels, tropisch fruit en meer. Stap vervolgens op uw retourtransfer naar Bangkok en laat u afzetten bij King Power Mahanakhon, het hoogste gebouw in Thailand en een iconisch architectonisch monument. Ontvang uw volledige toegangspas en geniet vervolgens van een panoramisch uitzicht over Bangkok vanaf een 314 meter hoge skywalk. Kijk door het glas naar beneden, als je durft.

Vanuit Bangkok: Markten en Ayutthaya met Spaanse gids

5. Vanuit Bangkok: Markten en Ayutthaya met Spaanse gids

Reis naar enkele van de populairste bezienswaardigheden buiten Bankok op deze dagtocht in een voertuig met airconditioning. Bekijk de treinpas bij de Maeklong Railway Market, neem een longtailboot naar de Floating market en bezoek het op de UNESCO-lijst geplaatste Ayutthaya om oude ruïnes te bezichtigen. Begin op het ontmoetingspunt voor degenen die deelnemen aan de groepstour, of met ophalen in het hotel voor gasten die kiezen voor de privéoptie. Vertrek vroeg in de ochtend uit Bangkok en reis naar de Maeklong Railway Market. Verken de markt met je Spaanssprekende gids, meng je onder de lokale bevolking en wacht op het iconische moment waarop de lokale trein passeert. Stap vervolgens aan boord van een longtailboot en vaar naar de fascinerende Damnoen Saduak Floating Market. Beleef een uur lang deze unieke locatie en bewonder de plaatselijke bewoners die hun producten verkopen vanaf raderboten. Winkel voor snacks, souvenirs en handwerk. Vergeet niet om wat authentiek regionaal eten te proeven terwijl je daar bent. Vervolg de tour naar Ayutthaya en stop voor een heerlijke Thaise lunch. Bezoek na de lunch een aantal iconische tempels, waaronder de Wat Mahathat, die vol staat met relikwieën van Boeddha. Verken vervolgens Wat Yai Chaimongkol en de indrukwekkende Wat Chai Wattanaram. Keer 's avonds terug naar je vertrekpunt in Bangkok, ongeveer tussen 19:00 en 21:00 uur, afhankelijk van de verkeersdrukte.

Vanuit Bangkok: rondleiding over drijvende en spoorwegmarkten

6. Vanuit Bangkok: rondleiding over drijvende en spoorwegmarkten

Ervaar de diversiteit van het Thaise leven door 2 levendige markten en 2 boerderijen in Samut Songkhram te bezoeken. Je krijgt de kans om per boot te winkelen en drijvende kraampjes te bezoeken, en dan terug aan land te gaan om hands-on kokosnoot- en zoutteeltvaardigheden van de lokale bevolking te leren. Ontmoet je gids in je hotel om op weg te gaan naar je eerste excursie van de dag, Damnoen Saduak Drijvende markt, gelegen aan het langste kanaal van Thailand. Bezoek verkopers en proef Thais eten, zoals zoete mango op plakkerige rijst, vers gemaakt kokosijs room en bootnoedels in Thaise stijl terwijl je met een longtailboot over de markt vaart. Leer meer over de geschiedenis van deze 100 jaar oude traditie van het verkopen van goederen op het water. Blijf op verkenning en begeef je naar de Mae Klong Railway Market, waar verkopers zich vestigen langs de treinrails, waar alles wordt verkocht, van gedroogde kruiden en durian fruit tot zeevruchten en vlees. Sinds 1905 bestaan de treinen en verkopers naast elkaar: de seinen van de trein en mensen haasten zich om hun kraampjes te verwijderen, waardoor deze plek de bijnaam 'paraplu-pull-down-markt' heeft gekregen. Deze levendige activiteit vindt meerdere keren per dag plaats. Het volgende is een rustiger tafereel bij een nabijgelegen kokosnootsuikerboerderij. Leer hoe Thaise boeren kokosnectar produceren: bekijk een demonstratie van de vloeistof die wordt gekookt en gepasteuriseerd. Neem deel aan een mini-workshop waar je de nectar roert terwijl deze pasteuriseert tot een drinkbare delicatesse. Breng de laatste dag van je dagtocht door op een veld waar zeezout wordt geproduceerd. Ontdek deze fascinerende vorm van zoutwaterteelt en kijk hoe de boer de kracht van zonlicht en wind benut. Doe mee aan een korte workshop zoutwrijven en maak wat foto's voordat je wordt teruggebracht naar je hotel. Verken Thailand meer na de tour met een app met augmented reality (AR) (downloadinstructies ontvangen na boeking op bevestigingsvoucher). Gebruik je smartphone om toegang te krijgen tot deze interactieve ervaring waarbij de echte wereld wordt verbeterd door technologie.

Grand Palace, drijvende markt van Damnoen en rondleiding door de Maeklong-markt

7. Grand Palace, drijvende markt van Damnoen en rondleiding door de Maeklong-markt

Breng een dag door met het ontdekken van enkele van de beste markten en tempels die Bangkok te bieden heeft. Geniet van een combinatie van lokale cultuur, bezienswaardigheden en proeverijen. Bezoek eerst de Maeklong Railway Market. Genaamd "Talat Rom Hup", wat ongeveer "markt met paraplu's" betekent, kijk hoe de verkopers zich haasten om hun kraampjes in te pakken als er een trein voorbijrijdt langs het spoor dat door de markt loopt. Verken en zie hopelijk de trein passeren voordat je plaats maakt voor de volgende halte, de Damnoen Saduak Floating Market. Ontdek een van de bekendere drijvende markten in de stad, die bestaat uit een netwerk van smalle grachten bezaaid met verkopers die hun boten gevuld met hun waren peddelen. Geniet van de georganiseerde chaos op de rivier, van lokale producten tot souvenirs, voordat je stopt voor een lunch in een lokaal restaurant, op eigen kosten. Nadat je je hebt overgegeven aan een verscheidenheid aan smakelijke Thaise gerechten, ga je op weg naar Wat Phra Kaew, ook wel bekend als de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha, een van de meest heilige tempels van het land. Geniet van de rustige en spirituele omgeving voordat je naar het Grand Palace gaat. Bewonder de voortreffelijke architectuur en talloze afbeeldingen hier, ooit de thuisbasis van de Thaise koninklijke familie tot het begin van de 20e eeuw.

Bangkok: Drijvende & Spoorwegmarkt Rondleiding en Iconsiam

8. Bangkok: Drijvende & Spoorwegmarkt Rondleiding en Iconsiam

Verken de wereldberoemde markten van Thailand tijdens deze stadstour. Bezoek de stad Mae Klong en ontdek lokale producten en goederen op de populaire spoorwegmarkt. Ga vervolgens naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, waar u lokale gerechten kunt proeven en kopen. Nadat je je gids hebt ontmoet, verlaat je de stad Bangkok en reis je over de weg totdat je het kleine stadje Mae Klong bereikt. Daar kun je de spoorwegmarkt verkennen. Deze traditionele markt is een spektakel dat zowel door de lokale bevolking als door toeristen wordt bezocht. Wees getuige van de opbouw en afbraak van de kraampjes met lokale producten bij elke treinpas en maak kennis met de drukte en de verschillende aroma's van de markt. Beleef een onvergetelijke ervaring terwijl je wacht tot de trein voorbij is voordat je door een verscheidenheid aan lokale producten bladert. Vervolg vervolgens uw reis naar de Thaise provincie Ratchaburi om de drijvende markt van Damnoen Saduak te bezoeken. Ga met een typische langstaartboot naar de markt en vaar langs de grachten. Zie hoe de lokale bevolking van boot tot boot koopt en verkoopt. U kunt ook kruiden, fruit en groenten, handwerk en souvenirs kopen. Geniet vervolgens van wat vrije tijd om door de smalle straatjes van de stad te wandelen, lokale producten te proeven en de levensstijl van mensen te observeren voordat je terugkeert naar Bangkok.

Private Guided Day Tour: Bangkok met openbaar vervoer

9. Private Guided Day Tour: Bangkok met openbaar vervoer

Boek jezelf of je groep op deze gepersonaliseerde 8-uur durende tour door Bangkok, of trek eropuit naar nabijgelegen provincies om een uniek inzicht te krijgen in de Thaise cultuur met een local. De privétour kan worden afgestemd op uw interesses, of u nu de historische bezienswaardigheden of de levensstijl in de buurt wilt bezoeken. Bezoek de sierlijke muurschilderingen van het Grand Palace of bewonder het Bang Pa-In Summer Palace in Ayutthaya. Het Summer Palace ligt op een prachtig terrein aan de oevers van de Chao Praya-rivier en is een van de best onderhouden attracties in Thailand. Een van de meest populaire attracties in de buurt van Bangkok, je voelt je als een koning terwijl je door het uitgestrekte complex dwaalt. Terwijl je in Ayutthaya bent, neem je het historische park in je op. De Siamezen verplaatsten hun hoofdstad naar Ayutthaya rond 1350 na Christus en creëerden een koninklijk paleis en vele indrukwekkende kloosters en Wats in het gebied. Halverwege de 19e eeuw plunderden de Birmezen het en werd de stad verlaten. Nu een door UNESCO beschermd werelderfgoed, kunt u de historische tempels verkennen die verspreid liggen over de omringende rivier. Als je wilt, ga dan naar de drijvende markt Damnoen Saduak en zie Thais hun dagelijkse leven leiden in een werkelijk unieke omgeving. Verblijf in het centrum van Bangkok om bezienswaardigheden zoals de Khao San Road, de Chatuchak-markt en de liggende Boeddha in Wat Pho te bezoeken. Vervoer is via de Bangkok skytrain, of indien nodig per taxi. Als u verder weg wilt, wordt u meegenomen door een comfortabele minibus en krijgt u de hulp van een professionele chauffeur. Alles kan worden geregeld door uw vriendelijke gids, die u meeneemt naar de gebieden die u het meest interesseren en hun deskundige lokale kennis op een leuke en fascinerende manier deelt om van de stad uw Bangkok te maken.

Van Bangkok: Mae Klong-markt, drijvende markt en boottocht

10. Van Bangkok: Mae Klong-markt, drijvende markt en boottocht

Vertrek uit Bangkok en reis ongeveer een uur in zuidwestelijke richting langs de zeezoutboerderijen en lokale dorpjes langs de kant van de weg. Kom aan bij de Maeklong Railway Market en leer hoe de kraampjes met verse zeevruchten, gebouwd op de treinrails, reageren telkens als er een trein passeert. Ga verder naar de Damnoen Saduak Floating Market, via een kokosnootboerderij als de tijd het toelaat. Dompel jezelf onder in de dagelijkse drukte terwijl de plaatselijke bevolking hun voedsel en huishoudelijke artikelen koopt. Rijd per boot door de markt en probeer af te dingen op een koopje. (je kunt kiezen voor een motorboot of waterfiets) Kies de privéoptie voor een ervaring op een plaatselijke boerderij. Leer hoe je kokosnoten oogst en neem er een heerlijk drankje van.

Beschikbare activiteiten

29 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Drijvende markt van Damnoen Saduak

Wil je alle activiteiten in Drijvende markt van Damnoen Saduak bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Drijvende markt van Damnoen Saduak

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.222 beoordelingen

Comfortabele bus Ophaal bij het hotel Extreem vriendelijke en humoristische gids Met trein naar railway market en je krijgt vrije tijd. Daarna naar floating market waarbij je nadien opnieuw vrije tijd krijgt en de lekkerste gerechten wordt aangeraden.

We had a wonderful time at the markets. Our guide was really nice, told us alot about Bangkok and spoke really good English. Also the busride was very comfortable and the chauffeur was very nice as well.

Wat een leuke trip! Steve is geweldig, alles was geregeld, prettig vervoer, schone doekjes, lekkere lokale snacks en steeds vers water. Een aanrader!

Zeer de moeite waard! Onze gids Lek was fantastisch ook de chauffeur was erg goed. We zijn erg in de watten gelegd! Echte aanrader.

Best tour ! Special thanks to Lek our guide and Jo our driver..super friendly and very informative!