Rondleiding

Düsseldorf: Altstadt- & Altbiertour

Activiteitenaanbieder: Adventure World Tours

Düsseldorf: Altstadt- & Altbiertour

Activiteitenaanbieder: Adventure World Tours
Snel uitverkocht

Vanaf € 19 per persoon

Snel uitverkocht

Tijdens deze unieke rondleiding door oud Düsseldorf beleef je de geschiedenis en cultuur van deze prikkelende Großstadt van dichtbij. Professionele, goed gemutste gidsen staan te popelen om jou in te wijden in de mythes en hotspots van deze stad.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Duits
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Bezoek een brouwerij
 • Bekijk de belangrijkste toeristische trekpleisters
 • Wandeling langs de Rijn
 • Spannende anekdotes
Volledige beschrijving

Samen met je gids neem je een kijkje achter de schermen van de aloude en mythische provinciehoofdstad Noordrijn-Westfalen. Bekijk de hotspots van de oude stad, ervaar de unieke sfeer en proef een van de culinaire specialiteiten: het beroemde Düsseldorf Altbier. Je gids vertelt je veel interessante feiten over de geschiedenis van de stad en geeft je een spoedcursus in termen van Düsseldorf Platt - het lokale dialect. Leer meer over historische gebouwen, Franse invloeden op de stad en geheime recepten.

U hoort natuurlijk ook over de traditionele rivaliteit met de buurman van Düsseldorf, Keulen. Met de perfecte combinatie van informatie en entertainment wandel je van het ene hoogtepunt naar het andere. Ontdek locaties en verhalen die veel betekenen voor de lokale bevolking. Lees meer over dichters, schilders en zelfs punk- en popartiesten die hier hun carrière begonnen.

Inbegrepen
 • Stadswandeling van 2 uur met gids door het historisch centrum
 • Erkende gids
 • 1 Altbier

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ontmoet boven bij het metrostation Heinrich-Heine-Alle (uitgang Heinrich-Heine-Platz), tegenover de Scotch & Soda-modewinkel.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Kom alsjeblieft 15 minuten voordat de tour begint aan op het ontmoetingspunt
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,8 /5

  gebaseerd op 200 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,9/5
  • prijs / kwaliteit
   4,8/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  We hadden het geluk dat we de tour met Kerstin konden doen. We hebben nog nooit zo'n gepassioneerde gids over haar stad gezien. Kerstin communiceerde met zo'n plezier grappige, spannende, historische en actuele dingen dat de twee uur voorbij vlogen en we ineens voor ons Altbier zaten en er graag nog twee uur bij hadden willen komen. Heel erg bedankt voor de prachtige tour door de oude stad, die we nog lang zullen herinneren!!

  Verder lezen

  11 augustus 2022

  We zijn tevreden met de rondleiding door de oude stad. Houd er rekening mee dat er slechts twee uur beschikbaar zijn, maar het verhaal loopt honderden jaren achter. Gedurende deze tijd werd ons wat historische informatie op een begrijpelijke manier verteld en in foto's overgebracht. Erg goed! Onze stadsgids mompelde een beetje. Dat maakt hem erg sympathiek, maar helaas een half minpuntje voor de baan. Dus ook heel goed.

  Verder lezen

  28 februari 2022

  Our guide for this trip was Jürgen. He was very kind and had a lot of knowledge about the city. It was very nice to hear all the history that Düsseldorf has hidden in very nice places. The only thing for us was that it was completely in German and that was a bit difficult for us to understand but we know this upfront. We noticed he was telling the stories very energetic and was passionated about the history in each statue and building. So based on the whole experience we were very happy we booked this tour and we would highly recommend it to others!

  Verder lezen

  18 december 2021

  Product ID: 288820