Kies data

du Arena

du Arena: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Abu Dhabi: locatietour Yas Marina-circuit

1. Abu Dhabi: locatietour Yas Marina-circuit

Neem een kijkje achter de schermen van de glamoureuze Formule 1 autosportwereld tijdens een rondleiding (90 - 120 minuten) door het Yas Marina Circuit op het Yas-eiland in Abu Dhabi. De Yas Marina circuit is nu open voor het grote publiek in begeleide rondleidingen, onmisbaar voor alle bezoekers van Abu Dhabi, en natuurlijk voor alle motorsportfans! Reis naar de bezienswaardigheden in een bus met airconditioning. Begin bij Yas Central, waar de race-activiteiten van het Yas Racing School te zien zijn. Hier vind je meer informatie over de verschillende racewagens van Yas Marina Circuit, waaronder het nieuwste F1-model. Ga vervolgens naar de noordelijke tribune om te zien wat de toeschouwers zien vanaf de Du Arena View. Indien er geen evenementen zijn, rijd je over het circuit met de bus en passeer je gebieden zoals de Drag Strip, Kartzone, Shams Tower en Yas Marina View. Je ziet de paddock en de F1-team pits en garages. Zo krijg je een beter beeld van wat er nodig is om een succesvolle F1-race te organiseren. Vervolgens kun je op de foto op het podium met een race-trofee in je handen!

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap du Arena

Wil je alle activiteiten in du Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over du Arena

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 620 beoordelingen

Zeer goed georganiseerde tour. We hebben alle delen van de baan gezien die zoveel voor ons betekenden als enthousiaste F1-volgers. Had zelfs foto's op het podium en we werden met de bus rond het circuit genomen. Absoluut uitstekende ervaring. Onze vriendelijke gids was Zhidene, die niet alleen onze gids was, maar ook een van de rijtrainers / instructeurs, dus hij had een enorme schat aan ervaring met de auto's en de baan die hij met ons deelde. Zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.

Echt super leuke ervaring

We hebben een erg leuke middag gehad op het circuit. Eerst gegeten in het hotel boven het circuit en daarna de backstage Tour gevolgd. Je komt echt op alle bijzondere plekken en ze geven toffe uitleg. Echt de moeite waard!!

Top ervaring die je gedaan moet hebben als je de mogelijkheid krijgt. Zeker waar voor je geld. Je komt op veel plekken die je normaal niet ziet. Inclusief rondje over het circuit met de bus.

Het was een leuke informatieve rondleiding, de gids vertelde veel Inside informatie en wist echt alles van het circuit en de autosport.

geweldige ervaring, absoluut een must have voor formule 1 fans. je komt op plekken die je anders nooit te zien krijgt