Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Wil je alle activiteiten in Dubai Aquarium & Underwater Zoo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 15.308 beoordelingen

Uitzicht op de Burj Khalifa is fantastisch! Alleen de “tocht” er naartoe is al een hele belevenis. Het aquarium is prachtig gemaakt met veel diersoorten maar persoonlijk vind ik het erg zielig voor de (zee)dieren dat ze in kleine verblijven zitten. Het was ook even een zoektocht in de Dubai Mall om er te komen. Entree bestaat uit meerdere onderdelen dus ook daar goed opletten en navragen voor welk onderdeel het entree kaartje geldt. De voucher die je via Get Your Guide koopt moet je eerst inwisselen voor beide entreekaarten. Je moet dus nog 2x in de rij en hou dus rekening met een wachttijd! Dat vonden wij erg jammer want je denkt met een online ticket direct naar binnen te kunnen gaan. De Burj Khalifa werkt op tijdslot dus hou echt rekening dat je ruim op tijd gaat omdat Dubai een grote stad is en in de Dubai Mall kost het je ook tijd om ergens te komen. Mooie ervaring maar ik zou het aquarium niet doen, maar dat is persoonlijk.

Goede informatie vooraf, handig de mail nog net voor vertrek. Erg prettig en goed voor ons geregeld, voelt heel betrouwbaar en zullen zeker opnieuw gebruik maken van jullie excursies.

The views are spectacular. Even the elevator ride is one of a kind. Got some great souvenirs as well. Very friendly staff as well. Well worth a visit

Als er een aquarium is te zien gaan we er altijd naar toe. Dit en die in valencia zijn het mooiste wat ik tot nu toe heb gezien.

In een woord geweldig! Echt een aanrader. Ericson heeft ons een prachtige tijd bezorgd!