Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 14.982 beoordelingen

Uitzicht op de Burj Khalifa is fantastisch! Alleen de “tocht” er naartoe is al een hele belevenis. Het aquarium is prachtig gemaakt met veel diersoorten maar persoonlijk vind ik het erg zielig voor de (zee)dieren dat ze in kleine verblijven zitten. Het was ook even een zoektocht in de Dubai Mall om er te komen. Entree bestaat uit meerdere onderdelen dus ook daar goed opletten en navragen voor welk onderdeel het entree kaartje geldt. De voucher die je via Get Your Guide koopt moet je eerst inwisselen voor beide entreekaarten. Je moet dus nog 2x in de rij en hou dus rekening met een wachttijd! Dat vonden wij erg jammer want je denkt met een online ticket direct naar binnen te kunnen gaan. De Burj Khalifa werkt op tijdslot dus hou echt rekening dat je ruim op tijd gaat omdat Dubai een grote stad is en in de Dubai Mall kost het je ook tijd om ergens te komen. Mooie ervaring maar ik zou het aquarium niet doen, maar dat is persoonlijk.

Uitstekende mogelijkheid om Dubai in korte tijd van al zijn specifieke kanten te zien. Bijzonder is ook, dat het aquarium in de Duba Mall, de tour Dubai in de Marina (boottocht van 1 uur) en de Boottocht inner Jumeirah Palm bij de prijs in begrepen zaten. Er waren nog een aantal dingen gratis, maar daar ontbrak ons de tijd voor. Het inwisselen van de voucher ging prima.

burj khalifa was een super gave ervaring, indrukwekkende gebouw! aquarium was ik wel beetje teleurgesteld, ik had gedacht dat ik wat meer zou zien en een grote tunnel zou zijn, we stonden in een hele lange rij waarbij een door een aquarium tunnel ging en thats it.. maar wel bijzondere vissen te zien.

Bezoek aan de Burj Khalifa is geweldig. Gaat "maar"tot de 124e verdieping. Is ongeveer halverwege. Upgraden ca 25 verdiepingen hoger is erg duur. Aquarium is leuk maar het meest spectaculaire zie je ook gratis vanuit het winkelcentrum. De rest is van "gewoon"Nederlands dierentuin niveau.

De attracties zijn prachtig. Het feit dat je al gereserveerd hebt via bv getyourguide helpt mee om de grootste drukt te ontlopen. Mijn advies is dan ook voor al je tours plan en boek ze thuis.