Datums kiezen

Ontdek het beste van
Dubai Desert Conservation Reserve

Dubai Desert Conservation Reserve: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kameeltocht en sandboarden

1. Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kameeltocht en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Red Dune Safari, kameelrijden, sandboarden en diner

2. Dubai: Red Dune Safari, kameelrijden, sandboarden en diner

Verken de woestijn van Dubai op de best mogelijke manier: dunebashen in een Land Cruiser, een ritje op een kameel, sandboarden en een optionele kampeerervaring in een traditioneel bedoeïenenkamp met BBQ-diner en voorstellingen. Nadat je bent opgehaald in Dubai, rijd je de woestijn in met een 4x4-voertuig. Een spannend avontuur om te delen met familie en vrienden. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Maak samen met de groep foto's van de schitterende zonsondergang in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Spring op een kameel voor een leuke rit, en probeer 's avonds henna-schilderen uit. Neem plaats in het bedoeïenenkamp en bewonder het entertainment van een traditionele Tanura-show en een buikdansvoorstelling. Proef de rijke smaken van lokale gerechten tijdens een barbecuediner met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma.

Dubai: Extreme woestijnsafari, kamelenrit, show & BBQ-diner

3. Dubai: Extreme woestijnsafari, kamelenrit, show & BBQ-diner

Verken de woestijn op deze dagtrip met terreinwagens vanuit Dubai. Vaar door woestijnduinen en zie hoe de zon ondergaat boven het Lahbab-dessert. Neem deel aan activiteiten zoals op de foto gaan met een valk of een henna-schilderij krijgen. Eet een heerlijk BBQ-diner met een live show. Kies voor een ochtendtour zonder diner en show of voor een avondtour met diner en show. Kies uit privé- en gedeelde overdrachtsopties. Selecteer een optie met of zonder VIP-tafel. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw hotel in Dubai. Ontspan tijdens de rit naar de omliggende woestijn. Steek het rode zand en de duinen van Lahbab over tijdens een spannende rit in een 4x4-voertuig voordat je de ondergaande zon boven het zand bewondert. Maak een foto van de bedoeïenen terwijl ze de woestijn doorkruisen met hun kamelentreinen. Ga verder naar een woestijnkamp om te profiteren van tal van activiteiten zoals henna-schilderen, sandboarden, shisha roken, kameelrijden en op de foto gaan met een valk. Steek het zand over op een kameelrug en ervaar de "schepen van de woestijn" uit de eerste hand of probeer zandboarding van de duin af voor de ultieme adrenalinekick . Laat een (verwijderbare) henna-tatoeage op handen of voeten zetten. Kijk naar traditioneel Arabisch amusement, zoals een buikdansshow en de wervelende dansers van een tanourashow. Rook een shisha waterpijp. Geniet van een barbecuebuffetdiner met authentieke Arabische gerechten in het midden van de woestijn. Keer terug naar uw accommodatie in Dubai.

Dubai: Luchtballonvaart bij zonsopgang over de woestijn

4. Dubai: Luchtballonvaart bij zonsopgang over de woestijn

Maak een zonsopgangstour door de woestijn van Dubai vanuit een heteluchtballon. Geniet 's ochtends van een kopje koffie of thee voordat u geniet van een schilderachtig uitzicht op uitgestrekte zandduinen en adembenemende bergen. Spot dieren die onder je rondzwerven, zoals oryxen en zandgazellen. Laat je ophalen bij je accommodatie in Dubai en leun achterover en ontspan tijdens de mooie rit naar het lift-off basiskamp. Drink voor je gevecht een lekker warm kopje koffie of thee. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Geniet van het uitzicht op de zonsopgang van uitgestrekte zandduinen en bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar wilde dieren zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Keer aan het einde van de tour terug naar uw accommodatie in Dubai.

Dubai: Luchtballonvaart met kamelentocht en ontbijt

5. Dubai: Luchtballonvaart met kamelentocht en ontbijt

Voel de sensatie van het zien van de zon boven de Dubai-woestijn terwijl je op een hoogte van 4000 voet zweeft tijdens deze heteluchtballontocht vanuit Dubai. Word wakker met een warme koffie of thee in de ochtend voor uw vlucht. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald en afgezet bij uw accommodatie in Dubai. Leun achterover en ontspan tijdens de mooie rit naar het lift-off basiskamp. Drink voor je gevecht een lekker warm kopje koffie of thee. Stap aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Bewonder het uitzicht op de zonsopgang van uitgestrekte zandduinen en de bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Na de landing reis je naar een authentiek bedoeïenenkamp om je te vullen met een heerlijk ontbijt. Voel de spanning van een kameelrit in de woestijn. Maak foto's met een prachtige valk om te delen met vrienden en familie thuis. Keer aan het einde van de tour terug naar je accommodatie in Dubai.

Dubai: Tour met BBQ-diner, kameeltocht en traditionele show

6. Dubai: Tour met BBQ-diner, kameeltocht en traditionele show

Geniet van een avond in de woestijn en ontspan tijdens een heerlijke barbecue en vermaak dat gepaard gaat met de exotische bewegingen van Tanoura- en buikdanseressen. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Dubai en gereden naar de woestijn aan de rand van de stad. Dit is de perfecte excursie voor diegenen die de woestijn 's nachts willen ervaren, maar weinig interesse hebben in zenuwslopende duinritten. Deze tour is veel meer ontspannen, waardoor het bijzonder geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook voor oudere gasten. Na aankomst bij het kamp kun je een kort ritje op een kameel maken, of laat ontspannen je hand beschilderen met henna. Na het diner geniet je van Arabische koffie en een shisha. Er zijn ook andere activiteiten mogelijk, zoals rijden op een quad en een foto laten maken met een valk. Deze extra activiteiten zijn niet in de tourprijs inbegrepen.

Dubai: Erfgoed Land Rover Woestijntocht met Diner

7. Dubai: Erfgoed Land Rover Woestijntocht met Diner

Reis terug in de tijd en ervaar Dubai zoals het 50 jaar geleden was met deze tour in een Land Rover uit de jaren 50. Ga op zoek naar lokale flora en fauna en breng tijd door in een bedoeïenenkamp. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur met een henna-schilderij, valkerij, shisha, Arabische muziek en een traditioneel diner. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij je accommodatie in Dubai. Word begroet met een warm Arabisch welkom met koffie en dadels. Tour door een stukje geschiedenis van de VAE met een voertuig dat in de jaren vijftig veel werd gebruikt. Rijd in stijl door de woestijn terwijl je lokale dieren in het wild probeert te spotten, zoals de Arabische oryx en gazellen in het ongerepte Dubai Desert Conservation Reserve. Beleef een unieke ervaring in het bedoeïenenkamp dat wordt verlicht met de zachte vlammen van traditionele lampen. Ervaar culturele activiteiten zoals henna schilderen, valkerij, shisha en muziek. Krijg de kans om te leren hoe u een lokaal broodrecept kunt bereiden dat van generatie op generatie is doorgegeven. Kijk en neem deel aan interactieve Emirati-uitvoeringen zoals drummen en Yola. Ga zitten voor een heerlijk 4-gangendiner onder de sterrenhemel. Laat de geschiedenis tot leven komen tijdens deze unieke en boeiende erfgoedexcursie. Beleef tijdens de heilige maand Ramadan de Ramadan in Dubai zoals het 50 jaar geleden was. Breek het vasten en leer over de heilige maand in ware bedoeïenengeest. Lees meer over Ramadan en Iftar. Laat de geschiedenis van de VAE tot leven komen met dit unieke erfgoedevenement.

Dubai: Al Marmoom Oasis Vintage Safari, Diner & Sterrenkijken

8. Dubai: Al Marmoom Oasis Vintage Safari, Diner & Sterrenkijken

Verrijk je reiservaring in Dubai met een safari in een vintage Mercedes Benz G-klasse bij de Al Marmoom Oasis. De ontdekkingstocht begint met een tijdige ophaalservice vanaf je hotel, gevolgd door een rit naar de oase in een voertuig met airconditioning. Een avondlijke woestijnsafari door de zijdeachtige duinen van Al Marmoom Oasis is de beste manier om te genieten van de amberkleurige schoonheid van de woestijn. Voel je alsof je vliegt terwijl je in dit openluchtvoertuig rijdt, de mooiste foto's maakt en onderweg wilde dieren spot. In het authentieke bedoeïenendorp word je op Emirati-wijze verwelkomd met koffie gahwa en snoepjes. Stap op een kamelenkaravaan om de grootsheid van de woestijn van dichtbij en op traditionele wijze te verkennen. Ga terug naar het dorp, waar je ook kunt genieten van een live Arabisch koffiezet- en proefsessie. Geniet van het verkennen van het met natuurlijke materialen gebouwde dorp, terwijl je gids de onvertelde verhalen vertelt over de oude bedoeïenenlevensstijl en -cultuur. Dan is het tijd om te genieten van een zonsondergang in de schilderachtige schoonheid van golvende duinen en de Falcon show In het kamp demonstreren de lokale dames de Emirati kookstijl door luqaimat ─ knoedels en plat brood te bereiden. Tijd doorbrengen in het dorp is een geweldige manier om deel te nemen aan Bedoeïenen entertainmentprogramma's en te genieten van het meest authentieke 6-gangen Emirati diner. Daarna, als de lichten zijn gedoofd, wordt je ervaring verrijkt met een sessie sterrenkijken en een korte uitleg over hoe de bedoeïenen de sterren gebruikten voor navigatie. Als de tour ten einde loopt, word je teruggebracht naar je hotel of accommodatie in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari's, kamelenrit, sandboard, BBQ & shows

9. Dubai: Woestijnsafari's, kamelenrit, sandboard, BBQ & shows

Woestijnsafari's op locaties zoals Dubai bieden een verscheidenheid aan spannende activiteiten die zorgen voor een unieke en meeslepende ervaring in de woestijnomgeving. Hier zijn enkele veelvoorkomende activiteiten die je kunt verwachten tijdens een woestijnsafari: Dunebashing: Dit is een spannende off-road rijervaring in 4x4 voertuigen over de zandduinen. Bekwame chauffeurs navigeren door de duinen voor een adrenalinekick. Kamelenritten: Kamelenritten zijn een populaire activiteit, waarbij je het traditionele vervoermiddel in de woestijn kunt ervaren. Het is een langzame en vredige manier om het landschap te verkennen. Sandboarden: Sandboarden lijkt op snowboarden en houdt in dat je met een board van de duinen naar beneden glijdt. Het is een leuke en avontuurlijke activiteit die geschikt is voor verschillende niveaus. Quad rijden: Sommige woestijnsafari's zijn inclusief quad rijden, zodat je de woestijn in een hoger tempo kunt verkennen op een ATV (All-Terrain Vehicle) met vier wielen. Fotografie bij zonsondergang: De woestijnlandschappen bieden een prachtige achtergrond, vooral tijdens zonsondergang. Veel tours bevatten stops om te fotograferen, zodat je de veranderende kleuren van de lucht en de duinen kunt vastleggen. Henna Schilderen: Henna-artiesten in het woestijnkamp kunnen ingewikkelde en tijdelijke ontwerpen op je handen of andere lichaamsdelen maken, wat een culturele en artistieke ervaring is. Arabische Kostuum Fotografie: Verkleden in traditionele Arabische kleding wordt vaak aangeboden voor een uniek fotomoment. Dit kan het dragen van traditionele gewaden en hoofddeksels inhouden. Valkerij Displays: Sommige woestijnsafari's omvatten valkerijshows, waarbij je getrainde valken in actie kunt zien en meer kunt leren over de traditionele praktijk van de valkerij in de regio. Traditionele muziek en dans: Avondlijke woestijnsafari's bieden vaak live entertainment met traditionele muziekoptredens, waaronder trommelen en dansen. Buikdansen is een veelvoorkomend hoogtepunt. BBQ diner: Een barbecue-diner is standaard inbegrepen bij veel woestijnsafari's. Geniet van een maaltijd in buffetvorm met gegrild vlees, salades, desserts en traditionele Arabische gerechten. Sterren kijken: Weg van het stadslicht biedt de woestijn een helder zicht op de nachtelijke hemel. Bij sommige woestijnsafari's kun je sterren kijken, zodat gasten de hemelse schoonheid kunnen bewonderen. Shisha roken: Veel woestijnkampen bieden de mogelijkheid om te proberen een traditionele waterpijp te roken, bekend als shisha of hookah. Meestal wordt tabak met een smaakje gebruikt. Deze activiteiten kunnen variëren afhankelijk van het specifieke woestijnsafaripakket dat je kiest en de operator met wie je gaat. Het is aan te raden om de details te controleren van de safari waarin je geïnteresseerd bent om er zeker van te zijn dat de activiteiten die je zoekt erbij inbegrepen zijn.

Dubai: Rode duinsafari, kamelenrit & Al Marmoom Oasis BBQ

10. Dubai: Rode duinsafari, kamelenrit & Al Marmoom Oasis BBQ

Verken Al Marmoom Conservation Reserve in een 4WD-voertuig. Ga mee in een kameelkaravaan en ervaar de rijke tradities van Dubai in een authentiek bedoeïenendorp. Geniet van een barbecuebuffet terwijl het avondentertainment plaatsvindt en geniet van de woestijnsfeer. Begin uw reis met een pick-up in een modern voertuig met airconditioning. Na een mooie rit van 60 minuten bereik je de woestijn en voel je de sensatie van het bashen van de zijdezachte duinen, gevolgd door een sandboardsessie. Zet je voeten vast op een surfplank en glijd over de woestijnvlaktes terwijl je de duinen observeert. Ga daarna verder voor een ritje op een kameel en bewonder de betoverende uitzichten van het woestijnlandschap. Terugkerend naar het dorp, wordt u begroet met Qahwa (Arabische koffie) en snoep voordat u zich overgeeft aan een Arabische make-over en een pose met een majestueuze valk. Neem tijdens het verkennen van het dorp deel aan kampactiviteiten zoals shisha roken en henna schilderen. Als het avondentertainment begint, wordt u uitgenodigd voor een heerlijk buffet-BBQ gevolgd door lokale desserts. Ontspan door te kijken naar het vrolijke en levendige amusement in bedoeïenenstijl. Als de avond valt, gaan de kamplichten uit, zodat je de mediterende dessertsfeer kunt voelen met een sterrenkijksessie. Spring terug in het voertuig om uw reis af te sluiten met een laatste rit terug naar uw hotel of geselecteerde locatie in Dubai.

Alle activiteiten

49 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Dubai Desert Conservation Reserve

Wil je alle activiteiten in Dubai Desert Conservation Reserve bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai Desert Conservation Reserve

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 21.944 beoordelingen

Sandboarden en de rit was leuk. Onze gids was Ahmed en ook hij was zeer leuk en vriendelijk. We maakten ook nog een tussenstop voor originele souvenirtjes. Enkel op het laatste als de wagen gekuist moest worden waren de mensen heel opdringerig en onvriendelijk. Het toilet was ook heel vies.

Wat een geweldige ervaring! Alles was goed geregeld, de pick-up, de ballontocht was super!! Lekker ontbijt, kortom een dikke 10!!

Zeer leuk met veel afwisseling Onze chauffeur Awal was zeer betrokken en goede chauffeur. Echte aanrader

Malik was een goede en vriendelijke gids, de activiteiten zijn zeer leuk en sportief.

Super leuk excursie met gids mudassar . Van mij is echt 5 sterre .❤️