1 uur in de Chillout-ijslounge in Dubai

1 uur in de Chillout-ijslounge in Dubai

Product ID: 56698

Vanaf € 19 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Koel af in de enige ijslounge in het Midden-Oosten
  • Bewonder het unieke interieur en de verlichting
  • Geniet van een gratis welkomstdrankje
Overzicht
Bezoek de enige ijslounge in het Midden-Oosten, een fascinerende plek met ijssculpturen, ijszitplaatsen en een verlicht interieur bij temperaturen onder nul. Kleed je warm aan met de bovenkleding die je ontvangt en krijg een gratis drankje bij de bar.
Wat te verwachten
De Chillout Lounge is het eerste ijs het Midden-Oosten lounge en is een unieke locatie, compleet met ijssculpturen en ijs zitten en temperaturen onder nul!

Bij aankomst wordt u gegeven thermische kleding om te helpen warm in de kille temperaturen houden u. Je zult een hooded parka, wollen handschoenen en schoenen en sokken te krijgen, indien nodig. Breng een paar minuten in de bufferzone gebied, bij 5 graden Celsius, om je lichaam de tijd om te wennen aan de zeer lage temperatuur in de belangrijkste Chillout Lounge geven.

Ervaar de unieke technologische innovatie in de koeling, verlichting, en architectuur van uw 1-uur bezoek. Vanuit een architectonisch oogpunt, Chillout Lounge is een intrigerende combinatie van ijs, glas en staal.

De diffuse verlichting verandert van kleur op bepaalde tijdstippen en filtert door middel van kristalheldere ijsblokken, het creëren van low-lux tinten van wisselende patronen. Al deze elementen zijn creatief georkestreerd in een van de top ijs lounge ervaringen in de wereld.

De lounge serveert warme soep, broodjes, sappen, warme chocolademelk, koffie, thee, mocktails, en een verscheidenheid aan desserts en snoepgoed, waardoor het de eerste in zijn soort in de wereld te warm eten en drankjes serveren.
Inbegrepen
  • Gratis welkomstdrankje
  • Gebruik van thermokleding, waaronder een parka met capuchon, wollen handschoenen en schoenen en sokken (indien vereist)
Niet inbegrepen
  • Eten en extra drankjes
Trefpunt

Chillout Dubai, Times Square Centre, begane grond Sheikh Zayed Road, Al Qouz Industrial Area 1 Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
• Neem geen kinderen jonger dan 1 jaar mee in de lounge (hoewel de ouders dit zelf bepalen)
• Er wordt voor alle gasten thermokleding verstrekt. We raden je aan kleding te dragen die je benen bedekken, aangezien er geen thermobroek wordt verstrekt. De lounge heeft ook een bufferzone waar je wordt aangeraden om 2-3 minuten je lichaam te laten wennen aan de koude temperatuur in de lounge

Vanaf € 19 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (32 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Chillout Dubai

Product ID: 56698