Abu Dhabi: bijzonderheden van de stad

Product ID: 61435

Vanaf € 71,61 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur - 8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits

Ophaalservice

Jouw hotel in Abu Dhabi.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek deze buitengewone stad en bewonder niet alleen de indrukwekkende gebouwen van Abu Dhabi, maar ook de wereld van de racesport
  • Bezoek de tentoonstelling Manarat Saadiyat, bekijk de skyline van Abu Dhabi en geniet van een kop koffie in het Emirates Palace Hotel
  • Bezoek de Sheikh Zayed Moskee en laat je betoveren door de unieke charme en nobele architectuur
Overzicht
Ontdek vijf hoogtepunten van Abu Dhabi en dompel jezelf onder in een andere wereld. Bewonder indrukwekkende gebouwen en economische prestaties en neem een kijkje achter de schermen van de Arabische tradities.
Wat te verwachten
Dompel je onder in een wereld die een combinatie van traditie en moderniteit en ontdek de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi is de belichaming van de economische prestatie in het gebied en een prachtig voorbeeld van de Arabische gastvrijheid.

Bezoek Yas Island, waar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi heeft plaatsgevonden sinds 2009. Geniet van een verfrissend drankje op het terras van het Yas Viceroy Hotel en genieten van het adembenemende uitzicht op het circuit, ontworpen door de beroemde Duitse racecircuit architect Hermann Tilke.

Volgende verder naar Ferrari World. Bewonder de passie, technische innovaties, en de prestaties van de Ferrari's. Bezoek Saadiyat Island en zie de Manarat Saadiyat tentoonstelling, die nieuwe plannen voor cultuur en recreatie op het eiland presenteert. Een van de bepalende projecten is de culturele wijk, waar veel musea, zoals het Louvre Abu Dhabi, zijn gepland.

Bewonder de skyline van Abu Dhabi als u op reis naar beneden Corniche Street met zijn imposante herenhuizen en prachtige gebouwen. Dompel je onder in de luxe van Arabië in het Emirates Palace Hotel en genieten van koffie en gebak in een unieke sfeer te gaan naar de Sheikh Zayed moskee, zeker een van de meest ongelooflijke gebouwen in de Verenigde Arabische Emiraten en de mooiste moskee in de wereld.
Inbegrepen
  • Vervoer
  • Drankje op het terras van het Yas Viceroy Hotel
  • Koffie of thee met cake in het Emirates Palace Hotel
Niet inbegrepen
  • Extra drankjes of maaltijden
  • Persoonlijke uitgaven
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Het ontmoetingspunt is Port Zayed in Abu Dhabi. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Houd rekening met het kledingvoorschrift 'netjes casual' voor deze tour. We vragen je om geen korte broek of mouwloze hemden te dragen. Wie geen rekening houdt met de kledingsvoorschriften, kan toegang tot de moskee worden ontzegd
• Je kunt van tevoren afspreken om opgehaald te worden bij het Qasr Al Sarab Desert Resort

Vanaf € 71,61 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (66 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Travel Art & Events

Product ID: 61435