Meer foto's

Vanaf € 101 per persoon

Abu Dhabi: Dagtour met Sjeik Zayed-moskee

Product ID: 33022
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd

Ophaalservice

Ophalen bij Dubai hotels. Geef je hotelgegevens door.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek de Sheikh Zayed moskee, de op 7 na grootste moskee ter wereld
  • Bewonder Abu Dhabi's luxe attracties, zoals de Emirates Palace Hotel
  • Verken Heritage Village
  • Ontdek de Abu Dhabi Corniche
Overzicht
Ontdek de hoofdstad van de VAE tijdens deze 7-uur durende tour van Abu Dhabi vanuit Dubai. Ga via de Sheikh Zayed Road langs Dubai's wolkenkrabbers, om vervolgens de Emirates Palace Hotel, Corniche, Sheikh Zayed moskee, en Heritage Village te bezichtigen.
Wat te verwachten
Krijg een spectaculaire kijk in het leven van de Emiraten tijdens deze 7-uur durende tour van Abu Dhabi vanuit Dubai. Rij via de schilderachtige Sheikh Zayed Road naar de hoofdstad van de Emiraten, terwijl jebij vertrek geniet van panoramische uitzichten van Dubai’s ongelooflijke wolkenkrabbers.

Bij aankomst in Abu Dhabi, verken de Corniche; één van de meest dynamische plekken van de stad en beroemd vanwege het zandstrand. Ontdek dorpjes en musea die de culturele rijkdom van Abu Dhabi tonen, waaronder Heritage Village, waar je een exacte voorstelling zult zien van hoe mensen leefden voor de ontdekking van de oliereserves van de stad.

Ga via het luxe Emirates Palace Hotel door naar Sheikh Zayed Mosque, de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten, en de op 7 na grootste van de wereld. Vernoemd naar sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, stichter en eerste bewoner van de VAE, en geopend in de islamitische maand van de Ramadan in 2007.

Je kunt ook kiezen voor de optionele tour van Yas Island, de plek van Ferrari World pretpark en F1 race circuit, die je de toekomstvisie van de stad laat zien.
Inbegrepen
  • Toegangsprijs museum
  • Bezoek moskee
  • Lunch
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Wat je moet weten
Gepaste kleding is verplicht voor de moskee. Vrouwen moeten de armen, benen, en haren bedekken. Mannen moeten een lange broek dragen (geen korte broeken). Traditionele kleding is beschikbaar bij de moskee.

Het programma kan gewijzigd worden vanwege religieuze seizoenen of andere omstandigheden die er voor kunnen zorgen dat bepaalde activiteiten niet plaats kunnen vinden.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (66 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Funtours Dubai

Product ID: 33022