Avondboottocht van 45 minuten: jachthaven en Palm Lagoon

Avondboottocht van 45 minuten: jachthaven & Palm Lagoon

Product ID: 54659

Vanaf € 41,05 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
45 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een prachtige rondvaart door de jachthaven en Palm Lagoon
  • Bewonder de prachtige architectuur van de stad
  • Verken de lagune bij nacht als de jachthaven tot leven komt met sprankelende lichtjes en veel activiteit
Overzicht
Tijdens deze rondvaart zie je enkele van de beroemdste trekpleisters van de meest spectaculaire jachthaven ter wereld. Bekijk een aantal prachtige gebouwen tijdens de rondvaart, inclusief de Twisted Tower, de Dubai Marina Yacht Club en JBR.
Wat te verwachten
Geniet van een langzaam tempo panoramische tocht van Dubai Marina en Palm Lagoon, en bewonder de prachtige skyline van Dubai en zijn prachtige 21e eeuwse architectuur.

De beste manier om hier de top bezienswaardigheden van Dubai is uit het water en er is geen betere tijd om ervan te genieten dan op deze 45-minuten 's avonds cruise.

Langs de weg vindt u een aantal van de gebouwen rond een van 's werelds meest spectaculaire jachthavens bewonderen. Zie de Twisted Tower, Princess Tower, Dubai Marina Yacht Club, Adres Hotel, Al Fattan Tower, en vele anderen.

Vergapen aan de luxe jachten in de haven en nemen in de chique stedelijke levensstijl die de ontwikkeling ondersteunt. Cruise langs de 5-sterren hotels langs het strand van de Yacht Club, de fantastische JBR Walk en de nieuwe Bluewaters Island. Keer terug met een bezoek aan de Palm Jumeirah Lagoon.
Inbegrepen
  • Gratis fles water
  • Live commentaar
  • Lichtgewicht levensvest
  • Mooie fotomomenten
Niet inbegrepen
  • Transport naar het startpunt van de tour
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Het ontmoetingspunt is de Dubai Marina Walk, naast het Reem Al Bawadi-restaurant en vlak bij de Marina Heights Tower. Ga op zoek naar het personeel van The Yellow Boats dat je helpt bij het inchecken. Met de metro: Het dichtstbijzijnde metrostation is Damac Properties. Loop van daar naar de jachthaven en sla rechtsaf langs de loopbrug. Je passeert Starbucks Coffee en het Reem Al Bawadi-restaurant (ongeveer 5 minuten lopen). Met de auto: Vanuit Sheikh Zayed Road neem je afrit 32 naar Sheikh Zayed Road. Volg de borden naar Dubai Marina, houd links aan bij de splitsing en voeg in op Alkhayay Street. Neem op de rotonde de eerste afslag en vind de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplaats. Per taxi: Vraag de chauffeur naar Dubai Marina Walk, Spinneys Supermarket Parking, vlak bij de Marina Heights Tower. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Gelieve 30 minuten voor de geplande vertrektijd te arriveren

• Kinderticket is alleen geldig voor kinderen tot 12 jaar oud. Kinderen die minder dan 10 kg wegen en zwangere vrouwen zijn niet toegestaan aan boord

• Alle tours zijn onderworpen aan de weersomstandigheden. In geval van slecht weer of zee-omstandigheden, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over de situatie Veranderingen kunnen worden aangebracht aan uw boeking indien nodig. De organisator oordeelt over het weer

Vanaf € 41,05 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (8 Beoordelingen)

Georganiseerd door

The Yellow Boats LLC.

Product ID: 54659