Kies data
Dubai

Ballonvaarten

Dubai Ballonvaarten: Onze meest aanbevolen

Dubai: ballonvaart over de woestijn van Dubai

1. Dubai: ballonvaart over de woestijn van Dubai

Maak een zonsopgangtour door de woestijn van Dubai vanuit een heteluchtballon. Geniet van het gemak van ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie in Dubai. Opfleuren met een kopje koffie of thee in de ochtend. Laat je ophalen bij je accommodatie in Dubai en leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het lift-off-basiskamp. Drink een lekker warme kop koffie of thee voordat je gaat vechten. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Geniet van het uitzicht op de zonsopgang op de uitgestrekte zandduinen en bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van de tour.

Dubai: ballonvaart

2. Dubai: ballonvaart

Beleef het avontuur van je leven tijdens een ballonvaart in Dubai. Begin met genieten van een gratis pre-flight koffie en thee voordat je aan boord van een heteluchtballon springt met een ervaren Engelssprekende gids. Bekijk van bovenaf de skyline van Dubai en de eindeloze woestijn, het Hajar-gebergte en heldergroene oases. Spot Arabische Oryx, gazellen en zwervende kamelen in hun natuurlijke habitat terwijl de zon opkomt boven de Arabische woestijn. Eenmaal terug op de grond, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Dubai: ballonvaart met kameelrit en ontbijt

3. Dubai: ballonvaart met kameelrit en ontbijt

Voel de sensatie van het zien van de zon opkomen boven de woestijn van Dubai terwijl je zweeft op een hoogte van 4000 voet tijdens deze ballonvaart vanuit Dubai. Word wakker met een warme koffie of thee in de ochtend voor uw vlucht. Geniet van het gemak van ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie in Dubai. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het basiskamp. Drink een lekker warme kop koffie of thee voordat je gaat vechten. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Bewonder het uitzicht op de zonsopgang van de uitgestrekte zandduinen en de bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Na de landing reis je naar een authentiek bedoeïenenkamp om je te vullen met een heerlijk ontbijt. Voel de spanning van een ritje op een kameel in de woestijn. Maak foto's met een prachtige valk om te delen met vrienden en familie thuis. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van de tour.

Dubai: luchtballon, kamelenrit & foto met valk

4. Dubai: luchtballon, kamelenrit & foto met valk

Je avontuur in de luchtballon begint vroeg in de ochtend, wanneer je wordt opgehaald bij je hotel en meegenomen naar de Marghamwoestijn voor een hapje en een briefing van de piloot. Vervolgens rijd je over de rode duinen van de woestijn bij Dubai naar de plek waar je zal opstijgen. Hier zie je hoe de luchtballon aan de grond wordt opgeblazen. Na het opstijgen zweef je boven de Arabische woestijn en beleef je de zonsopgang vanaf 1200 meter boven de grond. Geniet van adembenemend uitzicht op de Dubai Desert Conservation Reserve en de inheemse flora en fauna. Na het landen word je teruggebracht naar de  Marghamwoestijn om je op te frissen, op de foto te gaan met een valk en te smullen van een  ontbijtfubbet in Arabische stijl. Ten slotte word je weer  afgezet bij je hotel, waar de activiteit eindigt.

Dubai: ballonvaart met gastronomisch ontbijt

5. Dubai: ballonvaart met gastronomisch ontbijt

Bevredig je honger naar avontuur met een luchtballonervaring bij zonsopgang in Dubai. Ontvang bij de landing een vliegbrevet en foto's. Bezoek vervolgens een woestijnerfgoedkamp en laat je rondleiden door de zandduinen door een gediplomeerde safarichauffeur. Prikkel uw smaakpapillen met een gastronomisch ontbijt. Na het ophalen van het hotel bereikt u de startplaats om uw piloot te ontmoeten voor een veiligheidsbriefing. Zodra de ballon volledig is opgeblazen, spring je aan boord om over de ongerepte rode duinen van de Arabische Woestijn te zweven. Geniet van een adembenemend uitzicht op de zonsopgang en maak foto's van kamelen, Arabische oryx en gazellen van bovenaf. Ontvang je vliegbrevet voordat je je avontuur voortzet met een rit op een limited-edition Land Cruiser door de woestijn van Dubai. Laat je leiden naar een authentiek handgemaakt erfgoedkamp genesteld in een koninklijke retraite in de Arabische woestijn. Sluit de woestijnexcursie tot een passend einde met een heerlijk gastronomisch ontbijt. Als je op een woestijnschip wilt rijden, is een korte kameelrit altijd beschikbaar. Na een onvergetelijk woestijnavontuur keert u terug naar uw accommodatie in Dubai.

Dubai: ballonvaart met ATV, kameelrit en ontbijt

6. Dubai: ballonvaart met ATV, kameelrit en ontbijt

Vlieg over de woestijn van Dubai op 4000 voet boven de grond in een heteluchtballon. Maak je dan klaar voor een korte rit door de duinen in een vintage Land Rover naar een koninklijk toevluchtsoord in de woestijn. Eenmaal daar, proef je een gastronomisch ontbijt en ervaar je de woestijn op de meest originele manier, op een kameel. Klim in de mand en voordat je het weet, begin je vredig van de grond te zweven en de lucht in te gaan. Alle luchtballonmanden zijn voorzien van GoPro's zodat je de herinnering nog jaren vast kunt houden. Geniet van het panoramische uitzicht op de Arabische zon achter het Hajar-gebergte over de woestijnduinen. Probeer van bovenaf de Arabische oryx, gazellen of rondzwervende kamelen in de zandduinen te spotten. Vervolg je avontuur en verken de woestijn in Land Cruisers in beperkte oplage van museumkwaliteit. Trakteer uzelf vervolgens op een gastronomisch ontbijt dat wordt geserveerd in een koninklijke woestijnretraite. Voordat u terugkeert naar de stad, kunt u het kamp verkennen of ontspannen in de majlis, hun traditionele zitjes.

Dubai: privé-ballonvaart over de woestijn van Dubai

7. Dubai: privé-ballonvaart over de woestijn van Dubai

Geniet van het uitzicht op de zonsopgang van de uitgestrekte zandduinen en verre bergen tijdens deze ballonvaart bij zonsopgang vanuit Dubai. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Geniet van het gemak dat u in een privévoertuig wordt opgehaald bij uw accommodatie in Dubai. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het basiskamp. Drink een lekker warme kop koffie of thee voordat je gaat vechten. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Bekijk een prachtige zonsopgang boven de uitgestrekte zandduinen van de woestijn van Dubai. Voel de spanning van het spotten van dieren zoals kamelen terwijl je door de lucht vliegt. Krijg een uniek uitzicht op de woestijn en de bergen als je op een hoogte van 4000 voet komt. Maak foto's om te delen met je vrienden en familie thuis. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van je tour.

Veelgestelde vragen over Ballonvaarten in Dubai

Welke andere activiteiten dan Ballonvaarten zijn de moeite waard in Dubai?

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 174 beoordelingen

Maak indruk op jezelf !!!!

Een geweldige ervaring! Het zien van de zonsopgang over de hele wereld was iets ongelooflijks naast het zien van de woestijnduinen alsof het leek op een zee zonder grenzen! Dan was het ontbijt dat erg voortreffelijk was! De interactie met de kamelen en de haviken was erg goed! En we willen ook speciale vermelding maken voor onze chauffeur Alex, die zich heel vriendelijk en attent voor ons heeft gedragen! Hij zocht ons in het hotel zoals we hadden afgesproken en ook bij de terugkomst hielp hij ons en nam ons mee naar een ander punt in de stad, dat niet ons hotel was, om ons te helpen een activiteit te missen die opnieuw was gepland! Super dankbaar voor dat gebaar! We raden aan deze tour met je ogen dicht te nemen!

Het was onvergetelijk! Prachtig vogelperspectief! Kamelen, giraffen, gazellen, succulente plantages, alles is heel mooi! Hartelijk dank voor uw bedrijf! Speciale dank aan Ali voor zijn professionaliteit! De autorit was gemakkelijk en onmerkbaar. De vlucht was geweldig, heel mooie valk en kamelen! We hebben calorierijke en levendige foto's. Ontbijt was heerlijk. Ik wens uw bedrijf voorspoed en mooie momenten!

Zeer goed georganiseerd. Stipte veilige pick-up, ballon klaar voor zonsopgang, bekwame ballonkapitein, gevolgd door een warm ontbijt gevolgd door een leuke kameelrit en valkfoto's. Later was het gemakkelijk om terug te keren naar het hotel. Een excursie die de moeite waard is.