Bezienswaardigheden van Abu Dhabi in 1 dag vanuit Dubai
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Duits, Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Portugees

Ophaalservice

Pick up is binnen 40 minuten van de geplande reserveringstijd. Indien er veranderingen zijn, wordt je per email op de hoogte gesteld. Pick up is beschikbaar vanaf ieder hotel in centraal Dubai. Pick up bij Movenpick Ibn Batuta, Al Maha Resort, Bab Al Shams, Jabel Ali, Sport, Motor, Investment Cities, Silicon Oasis City en ieder ander hotel ver van centraal Dusbai is alleen mogelijk als een prive-optie. Pick up is beschikbaar vanaf haven Rashid voor $15 per boeking. Pick up vanaf Dubai International Airport is bij de Holiday Inn Express Dubai Airport. Pick up bij Sharjah City of Al Quasais gebied is alleen beschikbaar vanaf Pullman Hotel Deira stadscentrum. De duur van de tour is inclusief de pick up en drop off tijd.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk de op 3 na grootste moskee ter wereld: de Sheikh Zayed Grand Moskee
 • Bewonder het weelderige Emirates Palace, Etihad Torens en Ferrari World
 • Rijd over de Abu Dhabi Corniche
 • Bewonder de nieuwe attracties van Yas Eiland
 • Kom meer te weten over de geschiedenis van de Emiraten bij het UAE Heritage Village, Abu Dhabi Museum & Sheikh Zayed Centre
 • Bezoek de Abu Dhabi dadel markt
Overzicht
Duik in de geschiedenis van Abu Dhabi tijdens een 8-uur durende tour door de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Bezoek Sheikh Zayed Grand Moskee, meesterwerk uit de Islamitische architectuur, Emirates Palace, Etihad Torens, en meer.
Wat te verwachten
Ontdek het rijke verleden, levendig heden en spannende toekomst van Abu Dhabi op een full-daagse tour van de grootste emiraat in de Verenigde Arabische Emiraten.

Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel in Dubai, langs de kust van de Golf naar Abu Dhabi, het luisteren naar boeiende verhalen over een van de rijkste steden in de wereld langs de weg. Bij aankomst gaat u naar de majestueuze Grote moskee Sheikh Zayed te vergapen aan de witte gevel van de 4 grootste moskee in de wereld.

Vervolgens neemt u een rit langs de Abu Dhabi Corniche naar het 8-kilometer lange strook van de ongerepte waterkant van dichtbij te ervaren. Bewonder het schone water van de haven als u doorgaat met de weelderige Emirates Palace, de officiële paleis van Abu Dhabi heersende regering. Dan stoppen door een andere bezienswaardigheden van Abu Dhabi, het Etihad Towers. Zij die de 'Furious 7' film hebben gezien zullen de imposante toren herinneren.

Reis terug in de tijd en ontdek de geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten in de Verenigde Arabische Emiraten Heritage Village. Bezoek de Abu Dhabi Museum in het dorp om een ​​aantal interessante exemplaren, zoals een replica van een oase woestijn dorp te zien. Bezoek ook de aangrenzende Sheikh Zayed Centre en leren over het leven van de 'vader van de natie', wijlen Zayed bin Sultan Al Nahyan. Daarna een bezoek aan de markt wordt gebracht Datum waar tal van soorten data en andere gedroogde vruchten worden verkocht.

Alvorens terug te keren naar Dubai, zie een aantal van de nieuwe attracties van Abu Dhabi in Yas Island, de thuisbasis van Ferrari World (het grootste indoor pretpark in de wereld) en 's werelds snelste achtbaan.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar bepaalde locaties
 • Vervoer door middel van een schoon vervoersmiddel met airconditioning
 • Beëdigde gids beschikbaar voor verschillende talen
 • Gekoeld mineraalwater
 • Alle entreegelden
Niet inbegrepen
 • Fooien en eventuele kosten of diensten die niet vermeld zijn onder wat inbegrepen is
 • Toegang tot het Emirates Palace, Ferrari World of het Etihad Towers. Deze kunnen echter worden bekeken van buitenaf
Wat je moet weten
Voor een gedeelde tour zal de tijd waarop je afgehaald wordt, maximaal 30-45 minuten eerder of later dan je geselecteerde ophaaltijd zijn.

Het Sheikh Zayed Centre is gesloten op vrijdag en zaterdag.

Het is niet mogelijk de Sheikh Zayed moskee the bezoeken tijdens Islamitische festivals.

Vanaf € 52 € 42 Bespaar tot 20% per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (299 Beoordelingen)

Georganiseerd door

OceanAir Travels

Product ID: 60673