Bezienswaardigheden van Abu Dhabi in 1 dag vanuit Dubai

Bezienswaardigheden van Abu Dhabi in 1 dag vanuit Dubai

Vanaf € 49 € 39 Bespaar tot 20% per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Duits, Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Portugees

Ophaalservice

Je kunt overal in Dubai worden opgehaald. Denk eraan dat er een toeslag van 10 USD per persoon is om opgehaald te worden bij haven Dubai of het Movenpick Ibn Batuta (1-3 personen). Er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer er meer dan 3 personen worden opgehaald. Pick-up van de luchthaven van Dubai is beschikbaar vanaf de lobby van Holiday Inn bij vliegveld Dubai. Pick-up van Silicon Oasis City is alleen beschikbaar als privé optie.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk de op 3 na grootste moskee ter wereld: de Sheikh Zayed Grand Moskee
 • Bewonder het weelderige Emirates Palace, Etihad Torens en Ferrari World
 • Rijd over de Abu Dhabi Corniche
 • Bewonder de nieuwe attracties van Yas Eiland
 • Kom meer te weten over de geschiedenis van de Emiraten bij het UAE Heritage Village, Abu Dhabi Museum & Sheikh Zayed Centre
 • Bezoek de Abu Dhabi dadel markt
Overzicht
Duik in de geschiedenis van Abu Dhabi tijdens een 8-uur durende tour door de grootste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten. Bezoek Sheikh Zayed Grand Moskee, meesterwerk uit de Islamitische architectuur, Emirates Palace, Etihad Torens, en meer.
Wat te verwachten
Ontdek het rijke verleden, levendig heden en spannende toekomst van Abu Dhabi op een full-daagse tour van de grootste emiraat in de Verenigde Arabische Emiraten.

Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel in Dubai, over te dragen aan de Golf kust naar Abu Dhabi, het luisteren naar boeiende verhalen over een van de rijkste steden in de wereld langs de weg. Bij aankomst gaat u naar de majestueuze Grote moskee Sheikh Zayed te vergapen aan de witte gevel van de 4 grootste moskee in de wereld.

Vervolgens neemt u een rit langs de Abu Dhabi Corniche naar het 8-kilometer lange strook van de ongerepte water van dichtbij te ervaren. Bewonder het schone water van de haven als u doorgaat met de weelderige Emirates Palace, de officiële paleis van Abu Dhabi heersende regering. Dan stoppen door een andere bezienswaardigheden van Abu Dhabi, het Etihad Towers. Zij die de 'Furious 7' film hebben gezien zullen de imposante toren herinneren.
Reis terug in de tijd en ontdek de geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten in de Verenigde Arabische Emiraten Heritage Village. Bezoek de Abu Dhabi Museum in het dorp om een ​​aantal interessante exemplaren, zoals een replica van een oase woestijn dorp te zien. Bezoek ook de aangrenzende Sheikh Zayed Centre (gesloten op vrijdag en zaterdag) en leaarn over het leven van de 'vader van de natie', wijlen Zayed bin Sultan Al Nahyan. Daarna een bezoek aan de markt wordt gebracht Datum waar tal van soorten data en andere gedroogde vruchten worden verkocht.

Alvorens terug te keren naar Dubai, zie een aantal van de nieuwe attracties van Abu Dhabi in Yas Island, de thuisbasis van Ferrari World (het grootste indoor pretpark in de wereld) en 's werelds snelste achtbaan.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar bepaalde locaties
 • Vervoer door middel van een schoon vervoersmiddel met airconditioning
 • Beëdigde gids beschikbaar voor verschillende talen
 • Gekoeld mineraalwater
 • Alle entreegelden
Niet inbegrepen
 • Fooien en eventuele kosten of diensten die niet vermeld zijn onder wat inbegrepen is
 • Toegang tot het Emirates Palace, Ferrari World of het Etihad Towers. Deze kunnen echter worden bekeken van buitenaf
Wat te onthouden
Deze tour kan tot 3 dagen voor aanvang van de tour kosteloos geannuleerd worden. Bij annuleringen van minder dan 3 dagen en het niet op komen dagen voor de tour, is er geen restitutie mogelijk.

Voor een gedeelde tour zal de tijd waarop je afgehaald wordt, maximaal 30-45 minuten eerder of later dan je geselecteerde ophaaltijd zijn.

Het Sheikh Zayed Centre is gesloten op vrijdag en zaterdag.

Vanaf € 49 € 39 Bespaar tot 20% per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (106 Beoordelingen)

Georganiseerd door

OceanAir Travels

Product ID: 60673