Dubai
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 779 beoordelingen

We hadden de beste kapitein, die ons alle mooie plekken liet zien op het water. Ook medewerker Ali was super behulpzaam en aardig. Wij konden de locatie niet direct vinden, Ali had alle geduld om ons uit te leggen waar we moesten zijn en ons op te halen bij een andere locatie. Omdat wij te laat waren voor onze eerder geboekte activiteit mochten we deelnemen aan de volgende activiteit maar dan iets later, waardoor we wat vrije tijd hadden. Ali heeft ons begeleid naar een hele mooi strand in de buurt en wat eettentjes om onze tijd door te brengen. Top mensen.

Wij hebben waanzinnige beelden kunnen vastleggen vanaf de zee. Dat zijn Atlantis, Royal Atlantis (nog in aanbouw), Burj Al Arab, mooie gebouwen van Marina etc. Reisgids was goed! Zij probeerden wat leuke manoeuvres uit te voeren met de speedboot. Dat vonden wij heel gaaf. Alleen was het jammer dat er bepaalde mensen waren die bang waren dus deden zij het niet meer.

Top gids , laat je je eigen ding doen en Super om alles te zien en te doen, we zijn blijven liggen in de baai om wat te dobberen en te genieten van uitzicht

Geweldig!!!!! Zeer behulpzame personeelsleden, willen graag foto’s voor je maken. Je komt langs alle bezienswaardigheden en er wordt rustig gereden.

Fantastische boottocht gehad...door stormweer hebben we Atlantis the Palm niet gehaald maar ondanks dat was het ongelooflijk leuk!